seeyaaa

Alla inlägg under februari 2014

Av Nina Larsson - 11 februari 2014 20:04

Har sambons iPad o kollat på bilder .. Skrattat åt hur patetisk man varit angående att man tyckt sig vara "tjock " .. Kan inte smälta hur dum man är o vad man har för syn på sig själv ? Denna graviditet har fört med sig fördelar .. Se mig själv med andra ögon, jag är inte tjock nu heller Utan GRAVID .. Men större o mkt tyngre vilket känns o är ju som sagt helt natuligt :) de är ju något vackert i de hela även om jag ibland känner mig som den fulaste i ett par skor.. :D

Men jag tycker bara att de är så roligt o få inse hur jäkla dum mot man är mot sig själv o har konstigt ideal o spegel bild som ljuger för en.. Som sagt dom närmsta vet ju att ja har varit mkt stor en gång i tiden o gick ner oerhört mkt men dock stannat där .. Har varit lite jojo på vikten men inget som synts så där jätte mkt .. Men ändå aldrig känt mig bekväm o så haft ätstörningar o tränings narkoman !

Men ju äldre man blivit desto klokare blir man ju.. Säger dom, klart jag längtar tills jag blir samma Nina igen som bilden högst uppe till vänster.. O med mindre runda kinder.. Men en sak är säker, tack mitt kära barn i magen för att du gett din mamma en ny bild på sig själv :) de sägs ju att man växer i graviditeten.. Stämmer för mig, iaf kropps mässigt och min själv bild .. O klart jag har dagar då jag känner "urk fy fan så du ser ut" .. Men då gör jag något åt de :)

Man ska va stolt med det man fått o inse att varje människa är olik och alla ser vi olika ut.. De man kanske mest hatar på sig själv och inte ser är i en annans ögon de vackraste dom sett :) de har slagit mig att de är sanning.. Aldrig kommer man heller vara nöjd, men man kan alltid göra något åt saken :)

Som sagt från inte gravid högst upp till vänster o gå ner för den bilden.. Sista bilden längst ner till höger är dagens :) och så börjar magen ta form, 3 ansikts bilder eller va ja ska kalla de för :D detta var ja hitta på sambons iPad..

Nu ut med vovven, duscha o sova.. Varit en lång dag , en mkt fin dag :)



Av Nina Larsson - 11 februari 2014 14:13

Haha ni kommer säkert tycka de är svin löjligt , men hemlis nr 3 var att föreviga bebis magen tack vare hjälpen av bästa vännen Sara och maja ! :) är så himla nöjd o de var så roligt, men dom hade rätt att jag är helt mörbultad nu.. De tog på krafterna o så började lilla hjärtat i magen busa på ordentligt under processen.. Gaaaah :D men va tycker ni ? Visst blev de bra ? Ett minne för livet <3

Så de har varit så roligt, pratat om allt.. Alla barnen var nästan med och de är nu så tyst här hemma när de åkte.. O Dante har fått busa på med Eddie :) lite aktivering haha.. O Dante nyfiken på de små liven, men han är så snäll :) så fikat och nu innan de begav sig hemåt så blev de en liten sen lunch på Sibylla .. Jag älskar er så mina vänner o är så glad att jag har er i mitt liv <3

Och såå mitt i allt fick vi världens sötaste bebis filt av Sara.. Och jag ÄLSKAR ugglor så de passa ju utmärkt <3 tusen tack ..

Så här nedan bjuder ja på bild collage o maja fick stå för fotografering haha.. Nu är ja helt slutkörd o ska bara vila på soffan.. Sambon är nog snart hemma :)

Haha morgon frilla, svällda armar o ett disk berg :D sorry o så Saras gnuggande på "mina stora mjölk bomber " :D haha men roligt hade vi o kladdigt :)

Av Nina Larsson - 11 februari 2014 08:55

Har haft 2 hemlisar tidigare o nu ska tredje ske idag och sen finns de en nr 4 :D hemlis nr 1 var ju foto sessionen med bilderna på oss som familj, sen hemlis nr 2 var bilen , nu kommer nr 3 och sen sist nr 4 :) så nästa inlägg får ni se vad som då var hemlis nr 3 ..

Vaknat när sambon åkte o jobba, sovit på soffan o fått mig nr timmars sömn.. O känner mig ovanligt pigg måste jag säga :) har orkat fixa mig lite även o sen inväntar jag en av mina 2 bästa vänner maja o Sara med halva barn ligan deras :D ska bli så kul.. <3 ska på en stund ta ut lille man .. Han var så dålig i magen igår o så vägrar han äta nu o inte gjort nr 2 .. Så hoppas de inte är något.. Jag hatar när han ska spy o hålla på.. Varit nog så jobbigt med han o för han framförallt att ja bara önskar han fick må bra o slippa va så känslig i sin mage .. O ändå får han inget speciellt förutom hans klass blöt foder som är ändå han fixar o så halvt dentastix varannan dag samt har han sina ben o tugga på :)

Sitter och lyssnar på dans musik.. Sån där Musik man bara skulle kunna ställa sig upp o dansa .. Jag saknar natt klubbens höga dunkande med bra musik o alla år med dans o flängande med tjejerna :D men dom dagarna är förbi .. Så blir dans med lilla barnet sen ;) hoppas han/hon får min musik smak haha.. Sorry Jimmy :D

Musik är viktigt här i livet .. Vet inte vad ja skulle göra utan de, är verkligen en allätare .. Gillar nästan allt ..

Nåja bjuder på dagens mag bilder.. De händer grejor.. Är så roligt o se magen växa .. Imorgon är de vecka 37 .. Men slänger upp de nu :) och är bara 28 dagar kvar, exakt 4 veckor kvar till bf :) är ännu hur lugn som helst.. Lite introvert kanske, mkt tankar men inte rädd eller nervös.. Mer nyfiken med frågor :)

Av Nina Larsson - 10 februari 2014 14:22

Har haft fina Annika o hennes socker söta dotter mya på besök imorse, så himla roligt o jyra med henne.. Och så gulligt o se hennes dotter utvecklas o se hur Dante leker med henne, pussa henne på örat o vill beskydda henne .. Han är så nyfiken på henne o hon verkar gilla han med ;) bästa vänner ser de ut som.. Så ska bli så kul o få se hur de blir när vår bebis sen blir lite större :) om de går lika bra..

Efter att Annika åkte hem så kom pappa förbi o åt lunch med mig, svamla med han o så tog ja bilen sen o åkte till svärmor .. Men började få ont o har jätte mkt värk nu, grus i ögonen o allmänt skitig hela jag.. Ska börja laga mat på en stund då sambon är hemma vid tre tiden.. Blir något väldigt enkelt o middagen får vänta en stund till !

Ska bara göra en sallad, koka ihop färsk tagliatelle, steka bacon o röra i Cream bonjour smak satt o sen röra ihop taglitellen med de.. Enkelt o gott, salta o peppra .. Man kan ha i wok grönsaker mm .. Vsd man nu vill mixtra med :)

Annars suttit o fixat ihop lite bilder i lite ramar jag haft hemma, 2 stycken som är de större har jag nyss målat om till vita :) är loppis fynd .. Så är nöjd, samt kikat på en massa fina tapeter o älskar just dessa 3 stycken.. O så skulle man ha i sovrummet oxå :) sambon gillar när de ser ut som tegel i mörkare grått.. Är snyggt de med :) så roligt o dag drömma .. Måste man får göra ;)

Nä bjuder på dessa 3 bilder.. Nu vila ögonen !



Av Nina Larsson - 10 februari 2014 07:40

Igår så bestämde jag mig för att testa sova i sängen bredvid mina kära, vi såg en ny serie "tjockare än vatten" och verkar va en bra svensk serie ..sambon somnade till o från men har oxå haft svårt o sova.. Så mkt som händer i våra liv på samma gång.. Men bara positiva saker :)

Men jag började vrida o vända på mig som rn annan idiot de började smärta som fan i ryggslutet o på sidorna av höften.. Så fick kliva upp , gick till vardags rummet.. Palla upp mig med kuddarna i byn sittande ställning där i soff hörnet.. Blev för pigg så började surfa runt på en massa inredning,bloggar, tapeter mm :) kl var 01.30 då jag äntligen somnade till o vakna av väckarklockan kl 04.50 då jag skulle bara ställa kl till sambon pga hans telefon dör ibland under nätterna.. Klev upp, väckte han o kändes hemskt o väcka någon som sover så gott som han gjorde.. Han klev upp o jag la mig i sängen..

Så legat sen dess vaken i sängen.. Så efter många om och men klev jag nu upp , pappa fick komma innan jobbet o ta ut Dante.. Och jag börjar få så jävla hemskt samvete att ha hjälp med hunden .. O pappa är världens bästa som alltid kommer.. Men de är jobbigt när man kan själv mentalt men inte kroppsligt .. Men sa att de bara var idag :)

Avboka vinsten av naglarna oxå för jag känner med så lite sömn, värk så är de ingen ide o behöver vila o lugn. ! Så får bli en annan dag i veckan .. Få hon hade tid :) jag har sett så framemot de.. Men jag klarar inte de just nu !

Men men så är de.. Idag är det iaf 29 dagar kvar till bf och att man snart får träffa Lill pyret .. Sitter o tänker på en snäll o gullig tjej kompis/bekant som man fått mkt kontakt med via nätet då båda går hög gravida samtidigt.. Men skillnaden är att hon har nu gått över tiden o ska ha när som helst så man sitter bara o väntar på att få se hennes lilla skatt :) till dig anniken : all lycka o hoppas du mår bra <3



Skriver sen .. Ha en fin dag på jobb,hemma , skola mm :)

Av Nina Larsson - 9 februari 2014 19:01

Har inte orkat skriva något under hela dagen.. Vaknade kl 8 imorse men somnade om till elva då svärmor ringde :) så blev lång sovmorgon helt plötsligt.. Natten har varit ok men igår så låg jag bara i soffan o kunde knappt röra mig, idag är de sådär.. Varje steg smärtar som bara den o är ganska slutkörd av de .. Krafterna är som borta ! Men sambon pyssla om mig ordentligt igår.. Så var så skönt o ha han i närheten då man känner sig så nere !

Idag har vi iaf varit o pantat lite på affären som min sambo hatar haha.. Men de blir ju pengar från de oxå :D sen så handla vi hem mat,köpte fika och en present till mina föräldrar som tack för att de hjälper oss samt med Dante mm .. Dom fick sig sin efterlängtade soda streamer :) haha var så kul o se mammas min för när vi kom in så gav Jimmy henne denna låda o hon sa " jaha ska jag få em tom låda" .. Sen när hon fick den o kände samt såg vad de var hon fick så blev de stora ögon haha ;) så roligt o överraska andra.. Så dom blev så himla glada <3 var en bra stund o jyra på där mellan himmel o jord :)

Sen vidare till svärmor där vi tagit igen oss, ätit den goda söndags middagen som bestod av hasselbackspotatis , mega god fläskfilé gryta, sallad o vitlöks bröd :) sen kaffe o bulla så man rullar ju fram.. :D

Och är hemma nu i lugnets vrå.. Känner mig trött o värk och en sjö vild bebis nu helt plötsligt :D sambon är o spelar innebandy .. Sen har vi varit o fixat något annat oxå ;) de får ni sen veta..

De var väl de, jag bjuder på dagens Nina och har försökt fixa mitt hår.. Är väldigt ovant med kort hår.. Men jag avgudar de.. :) Sks bli kul sen när bebis kommit o man får tillbaka sin riktigs ansikts form o hur man ser ut då i kort för nu tycker jag att jag ser så svullen ut o läpparna med.. Ni andra kanske inte tycker de, men ja ser de.. Är ganska stor skillnad :) men hade kunnat va värre :D

Näee usch så trötts ögon.. Se tv o slappa .. Hoppas man är i bättre form imorgon oxå för då ska jag kl 14 o fixa mina naglar ;) hehe.. Om jag är i form för att göra de vill säga :(

De var de, hoppas ni haft en fin helg alla !

Av Nina Larsson - 8 februari 2014 17:49

Om de finns någon som har ett vitrin skåp hemma i antingen denna format som ja visar på bilden nedan eller ett annat vanligt enkelt, som antingen oxå är vitt så är de bara höra av er till mig ! Bilden på de furu färgade finns i Kalix o tycker de finns billigare än va den kostar.. Och den andra bilden är ungefär så ja skulle vilja ändra om den.. Antingen som detta svarta eller vit:) o ska den va svart så får innerväggen va vit eller tapetserad med typ granar som ja gillar, spot lights och med silver handtag från Ikea :) vet hur jag vill ha de.. O så jimmys alla fin glas i Lasse Åberg samlingen mm ..

Sen denna vita lilla vitrinskåpet har vi hemma fast i furu nu.. O ska målas om, tänk va lite färg kan göra mkt o för en billig slant ! Jag ligger på soffan med brännande ögon,dunkande kropp o skalle av värk o har detta som tidsfördriv o är ju min hobby .. Om ja bara fick göra de oxå ! Men bara drömma ett tag till ..

Så skriv gärna på min Facebook eller här om ni vet någon mm som har ett vitrin skåp till salu .. Annars blir de enkelt.. Åks på Ikea o köpa de vi har kollat på.. Men anser de roligare o få göra själv :)

Ska vila mina ögon en stund till ..

Av Nina Larsson - 8 februari 2014 15:31

Ligger ännu på soffan i skrivande stund o tårar har runnit sen kl elva då ja kom in med hunden.. Smärtorna som blivit på någon dag i ena ljumsken.. Jag orkar inte med detta nå mer.. Ska ja vs ärlig jag förstår inte hur jag orkar o nu känns de som att bägaren rinner över o kan inte hejda gråten o liggs o vrida på sig..

De är en ren pina.. De känns som att någon torterar mig totalt.. Varje dag går jag mentalt igenom stark smärta som gnager o jag hanterar den på bästa sätt.. Jag är alldeles slutkörd o nu idag tog de mig på alla fyra.. Jag orkar knappt ställa mig upp och jag är helt tömd på energi ..

Spelar ingen roll hur ont de gör o föda .. För de känns som att jag hela tiden går med den smärtan vareviga dag .. De enda jag vill är att få träffa den lilla i magen o slippa detta.. Återgå förhoppningsvis mot de normala igen.. Dom säger att man glömmer lätt bort sin graviditet när man ska ha sitt andra.. Handen på hjärtat o tro vad ni vill... Efter detta barn blir de inga fler ! Är nog lätt o säga så men jag brukar inte ljuga eller svamla.. Detta har fått mig att inte njuta alls..

Jag tänker inte gå igenom detta 1 gång till, inte något i världen får mig att skaffa ett till.. Detta mirakel barn ska få vara mitt enda barn o väldigt älskat kommer de vara ! För enligt min Bm så blir de bara värre ju mer man får o då jag redan har skador på rygg o bäcken sen bil olyckan så är de färdigt efter detta barn ..

Eller så får någon va gravid åt mig o jag föder de, men hur bra går de ?? Näee.. Och att jag inte fattade från första början att när något känns så lyckligt så ska man alltid behöva gå igenom något svårt.. Jag klarar mig igenom detta för klarar av allt annat som är tungt i livet.. De som inte dödar, de härdar !

Sen är de nu dags o säga stopp o nej till alla.. Vara ego o få bli upp passad även om JAG SÅ HATAR DET ... Jag har legat o tänkt hela morgonen på hur mkt man gör o försöker alltid ta ett steg mer än allt annat, ligga där högst uppe på toppen av flaggan .. Jag gör de oftast o misslyckas jag så går ja bara högre men nu jävlar orkar jag inte sitta där o de är de som gör mig nedstämd oxå.. Att acceptera de är svårt då man är rädd att någon ska ta de ifrån mig som så många gjort genom åren !

Men här får ni läsa min vardag .. Och de som är positivt o som gör min dag vacker o att ja hanterar dagen är just den lilla skatten i magen.. O de gör de värt allt även om jag känner hur mkt ska man behöva lida ? Men jag antar oxå att de är de jag förstår när vi får se h*n komma till denna värld.. Jag tror att jag kommer förstå allt mkt bättre då o vad jag gått igenom ..

Sen tack alla för att ni finns o bryr er om mig, de visar att man har fina människor i sin närhet , nära som kära,vänner o bekanta .. <3

Ovido - Quiz & Flashcards