seeyaaa

Alla inlägg den 23 februari 2014

Av Nina Larsson - 23 februari 2014 09:44

Börjar hänga med dagarna som går, vet annars inte vilken dag vi är i.. Sovit gott i natt måste ja säga o bara 1 gång på toa samt dricka vatten då ja upplever mig så torr i halsen, men sen har ja oxå varit ganska förkyld som verkar gått över :)

Drömt mardrömmar som tex att bebis inte finns, den överlever inte, Jimmy lämnar oss, får ett monster och alla möjliga o konstiga saker så vissa nätter känns som att ja vaknar med feber för är alldeles svettig .. :( de är skit jobbigt för känner mig så nere efter de.. Även om de bara är drömmar ! Men den där känslan är inge rolig..

Sen så sover den lilla gott i magen då den inte alls bökar på nätterna i magen, och fick väcka den nyss.. Så började knuffa o kittla lite.. Haha nu är de hålli gång i magen istället :) förlåt lilla bebis.. :D men de är så roligt o känna hur magen går i vågor o de känns som att huden ska spricka när den riktigt kommer igång.. Men så fort ja ska filma så slutar de, sen gör de inge ont.. Mest kittlas det o så får ja skratta :D

Nåja snart är de väl vår tur, bara 15 dagar kvar.. <3 behöver inte säga nå mera än att längtan är stor och känns som att vi väntat i en evighet..

Ska strax ta en dusch , se om ja orkar mig till Kalix o handla på Ica då kylen har börjat eka tomt.. Sen få se om svärmor bjuder på söndags middag, man har inget hört :D ? :D

Ha en fin söndag alla <3

Bjuder på en gammal bild på mig o 2 av mina favorit tjejer genom tiderna !




Ovido - Quiz & Flashcards