seeyaaa

Direktlänk till inlägg 16 maj 2014

Men halllåååå

Av Nina Larsson - 16 maj 2014 11:59

Världens bästa Liam har sovit ute i vagnen sen morgon promenaden med vovve sen kl 9 .. Så tog nyss in han men han sover vidare.. Men tror han vaknar snart :) de gnyr då o då .. Sambon jobbar idag 12-18 efter sin eftermiddags vecks som suger get balle .. Men men !

Ikväll ska Jimmy ta hand om Liam under natten så jag får sova lite.. Vi ska testa med varannan helg ;) ska bli så jävla skönt o sova en hel natt .. Om de nu går vill säga :D få se..

Samt en annan sak, Liam är världens snällaste o lugnare unge får man hitta.. Men sista veckan samt dessa tre senaste dagarna bara skrikit sig typ till sömns mellan 19 till ca 21.30 .. Inget har hjälpt.. Samt så har jag varit lite slarvig o glömt då o då dessa D droppar.. O för ca 3 dagar sen så sa ja till mig själv att ja måste skärpa mig så ställde den så jag såg den.. Gav han dessa droppar o varit de värsta tre dagarna ..

Så igår gav jag inget samt köpte Semper magdroppar som verkade verka in direkt då han fick bajsa ordentligt,prutta samt var bara missnöjd igår kväll ca 40 minuter.. Så härligt! Fick höra om något som heter kvälls kolik .. Eller att de är en fas.

Jag tror mest på min egen mag känsla att de är dropparna samt en fas han är i.. Så få se hur kvällen idag blir :) är de mindre så vet jag med säkerhet att de är dropparna o annars en fas.. Och håller skriket på mera kvällar så måste jag ju anta att de är kvälls kolik.. Bara rida ut stormen . Men samtidigt så måste han ju få skrika oxå då han annars är så lugn .. Jollrar mest o gympar på :D älskade unge samt så är de så skönt nu när Jimmy blir ledig i helgen o sen nästa vecka går han förmiddag 6-15 :) då har jag han hemma under kvällarna.. Mys <3 älskar dig min bästa sambo ..!!

Sen imorgon ska vi åka denna familj till Töre och hälsa på Sara gumman :) Jimmy kommer med en sväng för o sen åka o fiska en stund..ska bli kul :)

Hade tänkt åka iväg med pappa, Liam till Haparanda på Ikea men jag orkar fan inte.. Behöver de sista till lägenheten som spot lights samt en del till vår byrå :) börjar va nöjd med hemmet samt ska de upp lite mera saker på väggarna :) ska sen ta bilder på hur allt blivit :)

Slänger upp dagens mamma o Liam samt mina fina leggings haha .. Som Jimmy tyckte va fula :D men får inte på mig nå byxor ännu .. Allt är för litet.. Vågen står still o känner mig som världens fulaste .. Vill bara träna o ner i vilt o struntar i vad alla säger.. Skiten ska bort... Känner mig som en skinn påse som dallrar där jag tar mig fram... Snart är de efter kontroll o då blir de o träna hemma o öka längderna på promenaderna i min takt :)

Ha rn fin helg !

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina Larsson - 14 augusti 2014 09:32


Har lagt ner bloggen för länge sen pga elaka påhopp mm och sen inte orkar allmänt skriva om livet även om ja så skulle vilja dela med mig av tankar, dagen, Liam och hemmet ! Har 2 gamla dag boks inlägg på ipaden som ja tänkte dela med mig av.. Et...

Av Nina Larsson - 10 juni 2014 09:45

Filtrera.. Nu kommer de många svordomar, men de struntar jag blanka fan i men är så grymt less alla jävlar som ska tro de är något. Kan börja med en citat " andra mammor är de värsta som finns" .. Jajemensan stämmer helt ! Ska man seriöst in...

Av Nina Larsson - 9 juni 2014 13:32

Dagarna o veckorna passerar i rekord fart.. Liam är idag 10 veckor.. Jisses :D så himla roligt med honom.. Ibland när han sover el tittar på en så känner ja sån enorm glädje .. De går inte o förklara :) sen hans nya läten är ju bara för underbara .. ...

Av Nina Larsson - 1 juni 2014 20:41

Så härlig dag, för de första .. Liam verkar ha börjat få någon slags dygns rytm .. Som igår sov han 20.30-02 , 02-04 , 4-07.30 :) och idag ätit sina fem ggr.. Så de har sett ut så här i några dagar : vakna och äta 07.30 ,morgon rutiner , sova vagn ca...

Av Nina Larsson - 31 maj 2014 22:06

Idag fick jag en mindre sovmorgon så Jimmy har tagit hand om lilla gossen, så vaknade 09.30 .. Sen så ringde Pär o frågade om vi ville följa med till granån .. Var som ett brev på posten för dit ville jag.. Däremot visste jag ej hur jävla mkt folk de...

Presentation


Tjej på snart 25 år, väntar första barnet BF 11 mars 2014,här får ni läsa om min vardag med känslor/tankar, inredning,tips och ideer samt om min hund dante och sambon jimmy ! :) Lämna gärna en kommentar !

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards