seeyaaa

Alla inlägg den 14 februari 2014

Av Nina Larsson - 14 februari 2014 21:34

Denna dag blev inte som den skulle.. Börja redan igår att sambon ringde på vägen hem från jobbet att han mådde illa, då flydde ja fältet till mina föräldrar.. Så har sovit här sen igår o i.natt med pga att stackarn fått magsjuka o är inget jag vill utsätta mig för o få ..

Så vår 4 års dag o allt blev inte som jag hade tänkt...men dagens bästa var ändå att han har skickat blombud med rosor o ett hjärta där de stod : "du o jag" <3 älskar dig så mkt.. Tack!

Sen har jag varit in till Kalix o köpt oss en ihopfällbar hund stålbur till bilen.. Jätte fin ! Så får ta kort.på den sen..

Sen varit o använt min nagel vinst på .."Nails of joy" :-) blev super mega nöjd .. Men då vände de till att jag blev nojjig o.orolig .. Kände.mig ytlig o dum inför att ja.gjorde de så nära på förlossningen.. Men ska sluta spekulera .. Varit så känslig.på sistone oxå.så kan ta saker.fel o varit så orolig att de o de o de ska skada.bebis

Ni måste ju tro jag har blivit knäpp men jag får mer eller mindre varje dag höra något inför förlossningen o min bm har gjort att ja känner mig orolig pga.vissa.saker O mina vänner,ni får inte tro att jag blir arg.eller.något Är bara extra känslig o fick så ont i magen av att jag trodde de var farligt o göra gelé naglar.. Jag tar som sagt.saker galet.just nu o analyserar för mkt..

Men jag är så fruktansvärt nöjd med dessa o få.se om de håller sig då de enda.som kan medföra o göra gele naglar under graviditeten är atr hormonerna är annorlunda o kan göra så de håller kortare..

Men rekommenderar att fara till denna tjej.Elin som gör naglarna .. :-) annars så har jag sen åkt.till mina föräldrar igen, ätit sen middag o ser tv.. Sen.duschat så ska.snart sova.!.

Dagen o.helgen blev inte.som den skulle o vi skulle.även.på fest idag o gratulera Jimmys kusin en sväng.. Ajja så kan de bli !

Nu sova o hoppas på bättre dag imorgon ! God natt alla <3

Ovido - Quiz & Flashcards