seeyaaa

Alla inlägg under januari 2014

Av Nina Larsson - 6 januari 2014 16:45

Ni tror inte att de blev dom där baguett smörgåsarna igår iallafall.. Haha dock kl 01.00 på natten.. Inte bra men de åker bort sen ;) hihi vi blev hungrig igen o så såg vi en svenska film som ja tyckte var helt värdelös.. Men såg nog halva, somnade kring 02.30 .. Vet inte, men jag har de sista dagarna varit vaken svin länge .. De är ju inte likt mig o sovit då längre och utan mkt spring upp på toa ! Skumt !

Men vaknade halv elva idag, så klev upp.. Tog mig något i magen, medicinerna o vitaminerna ! Sen en promenad med min lilla fyrbenta.. Men pappa fick plocka upp oss efter halva vägen då de var snor halt o slaskigt o mina höfter höll inte o gå hela vägen.. Jag blir så jävla arg när de blir eller är så här.. Men bars härda ut o snart ev är de ju borta :) så jag jyra på där ett tag innan de blev hemåt o börja baka mat bröd.. Har gjort dubbel sats, så på 1 liter gjort "släta vete bullar " .. Enkelt o gott :) egentligen är jag en tjej som gillar mörkt fiber bröd.. Men de är gott detta med :) receptet ska ni får..

Sen så hade mina föräldrar ätit korv soppa igår så fick hem till mig o Jimmy idag.. Så de har jag iaf ätit med nybakt bröd o ost på... Fy Fabian så gott :) men nu är jag tame fan helt slutkörd ska ni veta o fötterna är som ballonger.. Så högläge !

Ska sen visa de där baby tossorna jag berättade om oxå igår.. Tog bilder med telefonen så de lägger jag upp sen då ja nu skriver från ipaden ! :)

De enda som ska göras här hemma är att Jimmy ska dammsuga o så ska jag sen hänga upp tvätten.. Men nu först en vila .. Jo o så packa bröden i påsar när de svalnat ordentligt :)

Angående bröden, de är ju som ett standard recept .. Och så har jag efter penslingen med ägg strött på de jag hade hemma som fiber havregryn o sesamfrön :)

Av Nina Larsson - 5 januari 2014 23:28

Ibland blir ja så där på hugget o kan skriva flera inlägg per dag o ganska kul oxå o se att över 140 unika läsare idag vars nästan 300 läsare sen 1 januari :) tack för att ni läser den, gör de mkt roligare att skriva.. Däremot så blir min text slarvig emellanåt med ipaden :D men ni förstår ju va jag skriver.

Åkte och åt middag hos bästa svärmor, maten satt verkligen där den skulle .. Riktigt gott och så efterrätt :) trodde man skulle rulla fram ..sen så åkte bästa sambon för att se detta tjat om JVM eller vs de nu är.. Jag fattar bara att Finland vann :) varje kotte på Facebook skriver om de..

Jag gick med Dante till mina föräldrar där jag såg en svin rolig film från 2011 som man missat.. Hette välkommen till Knohult , Åsa Nisse :D den var ganska vrickad.. Humorn hos en kan ibland vara ganska låg :D men de bjuder ja på.. Under tiden ja skratta så fick man sig rejäla sparkar .. :D hur ska man tolka de ? :) sen världens bästa pappa masserade min rygg under tiden vi såg filmen, kan säga att de behövdes ! :)

Sen har min kära mamma börjat testa göra småa baby tossor.. Hon har hittat nå mönster i en tidning.. Ja sydde ihop ena. .. Skratta så de rann tårar, svin söta blev dom men storleken på dom var ju ett skämt.. Såg ut som till en docka ju.. Jag skulle vilja ha just dom där men jag tror mamma får sticka lite mera masker :) så ett gott skratt !

Såg filmen klart o ligger nu i sängen o myser.. Tror de blir John blund snart o de goda kvälls fikat får vara till en annan dag.. För varken jag eller Jimmy är hungrig sen middagen ! :D

Hittade även ett fiffigt pyssel.. Kanske man skulle göra detta o så hänga ovanför tvättstället på toaletten.. :) längesen man pyssla nu.. Och så dessa bollar av garn i en vas :) kanske inte den där färgen men men..

God natt alla !

Av Nina Larsson - 5 januari 2014 16:53

Tack min kära sambo för att du är min paparazzi nu för tiden haha :D på onsdag den 8 januari är vi inne i vecka 32 (31+0) och är då endast 62 dagar kvar till bf ! Då ska vi oxå till Bm för hjärtljud o mätning av magen.. Se hur mkt den växt nu o haha jaa hur mkt kilon som ökat ! För ca 3 veckor sen nu så hade den ökat 3 cm o vågen visade 10 kg .. Och de är bara inskrivnings vikten ! Men ja mår bra o bebisen oxå så de skiter ja i.. För ja vet att de försvinner o motivation till att ta bort överflödiga kilon är ja duktig på o fixa ..:) jag skrattar ibland gott åt mig själv hur blind man varit o ansett mig själv som "tjock" .. Var kan ja fråga nu !? :D men man lär sig..

Nu ska vi strax till svärmor o äta middag , hunnit vila o duscha ! Härligt ! :) få se om lilla vännen Dante vill buss något idag med svärmors Melker :D älskade vovve som då o då är så sur på mig o går sin väg.. Och blivit husses o pappas.. Jag hoppas verkligen allt blir som förr .. Men de är bara ja som får acceptera att han ser mig annorlunda med magen,foglossningen,luktar annat.. Men ni ska veta att de är oerhört tråkigt vissa dagar då denna hund är mitt allt ! <3 och så hans födelsedag idag :)

Haha fått en hälsning av dantes mormor idag ;) lite gulligt..

Nåja här kommer dagens mag bild.. Men ingen aning varför ja upplever mig större i verklighet än bilderna visar :D men men ..

Av Nina Larsson - 5 januari 2014 15:06

Igår somnade jag ca 2 på natten.. Fick springa mkt på toa och var inte så värst trött.. Har halv suttit hela natten o var stel som en pinne när ja klev upp.. Sovit enda till just efter kl 11 idag, åt frukost , tog en promenad till mina föräldrar med världens bästa vovve Dante som fyller 3 år idag, så fort den tiden har gått :) helt tOtroligt ! Så grattis min bästa vän !

När ja kom till mina föräldrar så tog ja mig en kopp kaffe.. Och efter de så mår ja illa , fått vila sen hos dom innan pappa fick köra mig hem .. Så sitter på soffan med benen i hög läge och mår halvt illa.. Jag tror de är antingen något ja ätit, kaffet eller så är de bara att bebis har börjat bli stor o börjat trycka på magsäcken eller halsbränna.. För aldrig haft så här förr ! Lite jobbigt !

Ytterligare en dag som försvinner från mitt planerade bak .. Så skjuter upp de tills imorgon .. Men imorgon ska ja baka ! Så de så.. :) behöver mat bröd o de fanns inget på Konsum förutom baguetter så de fick bli dagens inköp ! :) så jag o Jimmy ska göra en mysig o god söndags fika senare ikväll med te och baguetter med en röra o massa gott :) vi skulle göra en enkel middag idag här hemma i form av köttbullar o makkisar .. Men då blev vi bjudna på middag hos bästa svärmor ;) hon skämmer ju bort oss varje söndag numera .. Så visserligen hade vi ju kunnat förstå att vi skulle äta där idag, men vi tar inte de för givet så därför blir de extra kul.. Haha o så när Jimmy ska laga :D han har tur han idag .. ;)

Våra 2 planerade saker som ja skrev om igår som jag hade tänkt berätta här på bloggen får va hemliga tills ja känner att nu är de nära .. Är inget så där speciellt men en liten hemlis ;) och de är inte att vi ska gifta oss även om ja så skulle vilja de :)

Nåja nu ska ja bara vila , kanske en snabb dusch !

Denna text är tillägnat din min kära sambo o för allt du är för mig..

Av Nina Larsson - 5 januari 2014 00:02

Gud så skönt, nu har man lagt sig till rätta under täcket o fixat till de riktigt ordentligt med kuddar så jag halv sitter o nu är de riktigt skönt .. Så härligt ! Jag har riktigt smärts ikväll, men lärt mig hantera den mentalt .. Jag har ikväll tagit en var, dusch, peeling som går igång cirkulationen och sen masserat in mig med olja..känner hur de riktigt pulserar i kroppen.. Ska bli så befriande sen när bebisen kommer stt få tillbaka sin kropp.. Slippa ha värk o smärta varje dag o nu när man bara blir större o tyngre så känner ja av de mera.. Skulle behöva ha en egen massör här hemma, aåhar Jimmy men han är så dålig :D gör ju bara ont för han trycker bara .. Haha :D sorry gubben ..

Men varit en mkt fin lördag annars, Jimmy har en kompis här ikväll o dom ligger som två slö flockar på var sin sida av soffan o nördar spel på datorn .. Så jag har kunnat ta egen tid, o sett hela 2 filmer . Duschat myst på mm :)

Hahaha sen till en liten rolig sak.. Har köpt ansikts masker tidigare o denna med peeling .. Så ja började smeta på i ansiktet efter duschen o tänkte stt nu ska här rensas upp i ansiktet.. Märkte att de var peeling kulor.. Men Började ändå smörja som en mask o hade någon minut o började ju bränna som helvetet själv .. Haha nå då har ja tagit en peeling off scrub och de var ingen ansikts mask så har varit som en kräfta i ansiktet :D men rent blev de ju ;)

Få se vad dagen erbjuder imorgon, jag ska iaf baka !! Därmed basta.. Nu när ja har köks maskinen så ska den användas ! :) men sen vet jag då inte ! Och så gick jag in på min baby grupp o ser hur långt vi kommit .. En vän skrev tidigare att de är inte så lång för mig heller , skrev att de känns ju så långt för en själv jämfört med andra då mer el mindre man ser varje dag någon som fått sin lilla skatt.. Och så stod de nu att de endast var 66 dagar kvar.. Oh My ! De är ju jäkligt nära ändå..

Var tvungen kolla kalendern .. Shit alltså ! :) spännande .. Och sen blir ja så varm i själen då man ser vänner o bekanta lägga upp bilder på nykläckta barn o man känner bara sån glädje för dom ! Och att man själv ska få uppleva detta är så häftigt.. <3

Jag vet att de blir mkt bebis prat från min del på bloggen, men den är min o jag har inte så många o prata med om just allt.. Jag kanske har, men vill inte va "jobbig" eller tjatig eller vara för mkt i denna bebis bubbla ja befinner mig i.. Och är de tråkigt eller jobbigt så behöver man inte läsa heller :)

Jag är verkligen bara så lycklig inför allt, jag är så beredd mentalt o beredd på ALLT .. Men jag känner mig eller jag skäms nästan för att känna så här o sen skäms jag att jag vill skrika ut till hela världen att jag ska bli mamma o att de är ett mirakel .. Jag känner bara inför vissa att de blir jobbigt o visa denna glädje som strömmar i min kropp .. O håller tillbaka även inför familjerna mkt ! De känns tråkigt men man känner sig bara så löjlig till slut .. Den som mest får höra är nog Jimmy ! :D men de är för att han är ju pappan till vårat barn o kan förstå känslan han med fast han kanske är mera "jag tar en dag i taget " och jag är mera den som planerar, funderar o vill ta ställning ! :) men de är nog därför vi passar så ihop.. Han lugnar mitt inre och jag kanske tillför något jag med till honom .. Iver :D

Oj nu blev de mkt här.. :) haha.. Ska sen imorgon visa 2 saker som ska göras snart innan bebis ankomst :) om ja vågar visa ..

God natt !

Av Nina Larsson - 4 januari 2014 17:51

Natten har varit lång o obekväm där jag fått sitta o sova i sängen o bara velat grina av trötthet ! Så de har varit riktigt jobbigt.. Men de förvandlades sen till något helt perfekt då världens bästa Sara med familj kom hit till oss, äkta vänner .. Spelar ingen roll hur lite eller hur mkt kontakt man har så är de samma som förr :) första gången Jimmy o Kent träffa varandra o de var så himla roligt.. Så vi har alla varit på pizzerian o ätit, jyrat på och sen hos oss varit.. Och sen kom de folk till höger o vänster :D

Och Sara o Kents underbara barn.. Dom hade gärna fått lämna dom :) så fina små änglar .. Nu däremot är ja helt färdig , så ska vila mig en stund, ut med hunden om inte Jimmy får göra de.. Duscha o slappa ! :)

Hade tänkt baka idag men får bli imorgon.. :) har ingen energi kvar.. Nu ska jag bara ligga o känna hur vår bebis lever om i magen ! :) men som sagt, en sån fin dag .. Även om natten gav bars någon få timme sömn !

Tack Sara för att du finns i mitt liv <3



Av Nina Larsson - 3 januari 2014 16:13

Varit en fin förmiddag tillsammans med bästa Annika o barnen :) blev en Ikea sväng o strosat på.. År fruktansvärt trött o kommer få ta detta ... MEEEN .. Nu är absolut de sista inköpt åt vår bebis :) de är bara lite hygien artiklar o nåt blöj paket ! :) tror ni att de är nå skönt att bara nu njuta o slippa tänka på allt ! Sen allt pappers arbete om fp, graviditets penning mm är oxå färdigt ! Bara invänta vår lilla älskling i magen ! Såå skönt.. Allt godkänt o färdigt !

Och detta vi idag har köpt på Ikea blev vår julklapp av jimmys mor föräldrar :) var tänkt stt vi skulle använda de till vitrinskåpet o tv bänk men de kan vi köpa själva :) så de är isåf den enda Ikea trippen före barnet isåf :)

Tror inte de är så dumt att vara en sån människa som jag är, som vill ha de planerat, de köps saker utspritt månad efter månad istället för sista sekund .. Skriva en handling plan, budget mm ! Många har sagt att de är så dyrt med barn.. Visst klart de är, men är ju mkt va man gör de till o jag ser inte de vi köpt som "dyrt" och har ändå köpt kvalité ! :)

Dagens inköp blev :
Till oss blev de två inrednings kuddar till soffan i grått .
Servett hållare i vitt o servetter till köks bordet
2 visp skålar
2 serverings skålar mindre
Badrums matta grå
Block och doft ljus .. Beroende framkallande !!!

Till bebis inköp :
Bad balja
Madrass skydd *2
Nya säng kläder som var en nyhet med även dra på lakan i
Dra på lakan *2
Spjälsängs kudde
Pläd
4 st metall krokar som ska upp bredvid skötbordet
Baby bad handduk med huva
2 snutte filt
Gästhandukar såna där billiga som kräk handdukar mm, skydd, tvätt mm
En till badrums matta fast i vitt som är med halkskydd under, ska ha de på skötbordet som mjukt underlag o gosigt för bebisen :) fick tipset av en kompis :)

Allt för endast 881 kr ! Billigt o bra o som julklapp så vi tackar så innerligt för allt detta :) känns kul oxå när man får presentkort att man får just köpa själv.. :)

Nu ska jag bara slappa här på soffan, få se sen va som sker o om något sker.. Och om jag tar mig upp .. Mina ögon bränner av trötthet så kanske de blir en powernap !


Sen tack vännen för idag o för att du finns ! Kram

Av Nina Larsson - 3 januari 2014 00:31

" det bästa.som hänt mig är att få dela skratt och gråt med dig " jag älskar dig så !

God natt alla <3

Ovido - Quiz & Flashcards