seeyaaa

Alla inlägg den 11 januari 2014

Av Nina Larsson - 11 januari 2014 17:14

Satt igår kväll och lyssna på musik vars min sambo sa att ja skulle slå gång en låt.. ville ha en lugn låt ! Min favorit artist sen många år med nu en cover på en sagolik tjejs röst.. ja ryser varje gång, skulle kunna somna av hennes röst för den är så behaglig att lyssna på ! :) 


Tack snälla du för att du presentera den för mig.. snart gäster med middag, tända ljus o spel ! Toppen !



Av Nina Larsson - 11 januari 2014 10:58

Önskar man bodde i något eget , där man fick göra vad man ville med inredning, utomhus.. Jaa allt.. Slippa dessa jävla sunkiga trappor vi har upp till lgh så man är orolig att man någon dag åker igenom.. Och då ska jag säga de att de HAR HÄNT .. Grannen åkte igenom en planka förra året tror jag o tur han var lägst ner.. Jag är så äckligt less o bo här så de står mig i halsen ! Sangis är de inge fel på, jag trivs och är ju här vi ska leva.. Nog gör att jag är villig o flytta men har ju en äkta in snöad sangis bo här hemma som inte skulle ens tänka tanken mot Kalix som ett exempel ! :D

Skulle antingen vilja ha en större lgh, eller ett eget mini hus ! För att vara gravid som man är nu, kan knappt orka ta sig upp eller ner för trapporna för att rasta hunden .. Sen halka på de och minus grader med inget som täcker .. De mina vänner är inte roligt och sen när lilla bebis i magen kommer.. Ja jisses jag får ont i magen av tanken.. Kommer ju inte direkt ha min kära sambo bredvid mig varje dag då han ska tillbaka o jobba.. Ska jag kånka upp med hund, barn,sköt väska mm o så kanske man har handlat ??? !! Visst jag lär ju inte ta allt samtidigt.. Men kul o springa upp o ner, sen skulle jag vilja ha barn vagnen inomhus i hallen vår.. Men de går ju inte heller.. Så hur man ska lösa de vette tusan..

Har funderat på o ha själva chassit antingen ute o ta upp ligg/sittdelen för jag vill inte ha den utomhus.. Eller ha bilen vad vi nu ska köpa o låta den stå längst fram vid trappan o ha hela barn vagnen där..

Sen till dig brev bärar jävel ... RING TILL VÅR HYRESVÄRD O BE HAN SKOTTA VID POSTLÅDAN .. De är inte VÅR UPPGIFT SOM HYRESGÄSTER O VARA VAKTMÄSTARE !! Nog med han man sköter allt här på sommaren o grannen här under oss köper eget sand för sina egna pengar för att vi inte ska halka o slå ihjäl oss eller att vi skottar här utanför !!!

Jaa jag känner mig lite sur o less o bo här.. O man vill göra så mkt men inget får man gjort.. Eller vi får gjort men inget i själva underhåll på lgh blir gjort ! Var är dom nya skåp luckorna,tapeterna i hallen, nya taket i hallen, var är vår nya spis, kyl/frys.. Allt tamefan rasar ju snart ihop o en vacker morgon är vi oxå nere hos grannen !!

Ursäkta gnäll spiken .. Men morgonen starta dåligt ! Men de ska bli bättre för ikväll ska vi ha middag med vänner,sällskaps spel mm :) ska bli skit kul :)

Tack o hej .. Ska fortsätta dricks mitt kaffe o känna de lugns o tysta här hemma :)

Ovido - Quiz & Flashcards