seeyaaa

Alla inlägg den 15 januari 2014

Av Nina Larsson - 15 januari 2014 10:29

Dagens rubrik är ett citat som stämmer in i detta hushåll :) har fått mig några timmars sömn på kontot så känner mig ganska levande idag .. Men ont i kroppen, andfådd o lite sånt där...gravid krämporna ! Dom säger vissa att de är "värsta" tiden nu.. Nja kan inte riktigt hålla med o h vår lilla skatt i magen är då så snäll :) mer rörelser än någonsin ! :)

Men de är ju olika för alla.. Har iaf varit o gjort lite ärenden i Kalix , hade tänkt stanna o umgås med några av alla vänner man har i Kalix men då brist på energi o fortfarande trött efter gårdagen så kände jag bara : hem, hem till de lugna o hämta kraft då jag sen ska igen till Kalix fast med sambon o se när han tatuerar sig ! :) ska bli så kul .. O så tänkte jag passa på o göra nå ärenden på Apoteket under tiden :)

Och ni alla vänner får ju komma till mig oxå ;) hihi .. Nåja vi vet ju var vi finns :) den 24 januari så ska jag dock ta en tidig buss till Luleå där Annelie gumman ska möta upp mig.. Då blir de en hel dag med shopping,fika,bio,middag och hela köret.. Sova över ska jag oxå göra så man får se hur hon bor :) passa på innan bebisen kommer :) för de första månaderna kommer man nog ha fullt upp innan man hittar den där rutinen .. För då när man landat o fått smaka på familje livet så kan man sen ta en shopping dag med bebisen och vännerna :) så de ska ju bli kul.. Och sen när man kan fara o fika/luncha med sina vänner o sitt lilla knyte ! :)

Åhhhh va jag längtar, jag längtar efter allt.. Allt de jobbiga oxå ska ni veta, jag är så förberedd.. Jag är så positiv inför barnet oavsett om de skriker dygnet runt för då får jag lärdom om varför den är ledsen och får åtgärda vad som är felet, jag får trösta den lilla,jag får vagga den lilla,jag får snosa på den lilla, jag får klä den, jag får ge den föda,jag får ta hand om denna lilla krabat,bada,få spya på mig, bajs o kiss blöjor .. Någon att skratta med,gråta med, krama om, ge kärlek o trygghet ,bråka med,vara bestämd åt, någon att vara orolig för och som jag kommer älska för resten av mitt liv tills den dagen jag stänger mina ögon. ! De är så häftig känsla .. En riktig upplevelse som jag kommer få dela med min andra hälft Jimmy <3

Nåja.. Nu ska jag se tv, sen äta nå lunch o bara vara ..

Ha en fin dag alla , och förresten .. Ny vecka idag :) vecka 33 är de nu.. Oj inte länge kvar nu ;)
Bjuder på en sliten o väldigt hög gravid tjej !


Ovido - Quiz & Flashcards