seeyaaa

Alla inlägg under januari 2014

Av Nina Larsson - 13 januari 2014 11:53

Då var de sambons andra arbets vecka och denna vecka går ha

Av Nina Larsson - 11 januari 2014 17:14

Satt igår kväll och lyssna på musik vars min sambo sa att ja skulle slå gång en låt.. ville ha en lugn låt ! Min favorit artist sen många år med nu en cover på en sagolik tjejs röst.. ja ryser varje gång, skulle kunna somna av hennes röst för den är så behaglig att lyssna på ! :) 


Tack snälla du för att du presentera den för mig.. snart gäster med middag, tända ljus o spel ! Toppen !



Av Nina Larsson - 11 januari 2014 10:58

Önskar man bodde i något eget , där man fick göra vad man ville med inredning, utomhus.. Jaa allt.. Slippa dessa jävla sunkiga trappor vi har upp till lgh så man är orolig att man någon dag åker igenom.. Och då ska jag säga de att de HAR HÄNT .. Grannen åkte igenom en planka förra året tror jag o tur han var lägst ner.. Jag är så äckligt less o bo här så de står mig i halsen ! Sangis är de inge fel på, jag trivs och är ju här vi ska leva.. Nog gör att jag är villig o flytta men har ju en äkta in snöad sangis bo här hemma som inte skulle ens tänka tanken mot Kalix som ett exempel ! :D

Skulle antingen vilja ha en större lgh, eller ett eget mini hus ! För att vara gravid som man är nu, kan knappt orka ta sig upp eller ner för trapporna för att rasta hunden .. Sen halka på de och minus grader med inget som täcker .. De mina vänner är inte roligt och sen när lilla bebis i magen kommer.. Ja jisses jag får ont i magen av tanken.. Kommer ju inte direkt ha min kära sambo bredvid mig varje dag då han ska tillbaka o jobba.. Ska jag kånka upp med hund, barn,sköt väska mm o så kanske man har handlat ??? !! Visst jag lär ju inte ta allt samtidigt.. Men kul o springa upp o ner, sen skulle jag vilja ha barn vagnen inomhus i hallen vår.. Men de går ju inte heller.. Så hur man ska lösa de vette tusan..

Har funderat på o ha själva chassit antingen ute o ta upp ligg/sittdelen för jag vill inte ha den utomhus.. Eller ha bilen vad vi nu ska köpa o låta den stå längst fram vid trappan o ha hela barn vagnen där..

Sen till dig brev bärar jävel ... RING TILL VÅR HYRESVÄRD O BE HAN SKOTTA VID POSTLÅDAN .. De är inte VÅR UPPGIFT SOM HYRESGÄSTER O VARA VAKTMÄSTARE !! Nog med han man sköter allt här på sommaren o grannen här under oss köper eget sand för sina egna pengar för att vi inte ska halka o slå ihjäl oss eller att vi skottar här utanför !!!

Jaa jag känner mig lite sur o less o bo här.. O man vill göra så mkt men inget får man gjort.. Eller vi får gjort men inget i själva underhåll på lgh blir gjort ! Var är dom nya skåp luckorna,tapeterna i hallen, nya taket i hallen, var är vår nya spis, kyl/frys.. Allt tamefan rasar ju snart ihop o en vacker morgon är vi oxå nere hos grannen !!

Ursäkta gnäll spiken .. Men morgonen starta dåligt ! Men de ska bli bättre för ikväll ska vi ha middag med vänner,sällskaps spel mm :) ska bli skit kul :)

Tack o hej .. Ska fortsätta dricks mitt kaffe o känna de lugns o tysta här hemma :)

Av Nina Larsson - 8 januari 2014 21:58

Inget inlägg skrivet idag.. Varit då mkt annat ! Dagen började kl 9, frukost,ut i de slaskiga äckel vädret med hunden o halvt slagit ihjäl mig .. Näe inte riktigt men hade kunnat ! :D in igen , och så köra min morgon procedur med den jobbiga morgon duschen , fixa håret,sminket,va ska man ha på sig.. Dock numera är garderoben lite enformig med dessa mamma kläder :D

Och den där body misten.. Fy fasen så gott man luktar ;) blev hungrig igen, tog mig nå fil o jyra med sambon innan vi skulle iväg till Bm för o lyssna på vår skatt i magen.. Allt är bara super fint, exakt på denna kurva som de har .. Varken över el under :) sf mått är idag 29 cm och hjärt slagen var 133 .. Blodtrycket mitt är bara fint .. Så de kändes ju riktigt fint men dock fick jag lite skäll haha stt nästa gång försöka slappna av när hon ska känna på magen.. Lättare sagt än gjort då man är mega kittlig o så fobi när någon tar mig på magen .. Avskyr de ! :D

Men hon hann känna att huvudet låg nere.. Verkar nog vara en liten gosse som vi sagt :) men jag vill ändå inte vara helt 100% på de ! :) och så ni som väntar barn eller har barn som läser detta.. Ni vet ju hur den här jävla britsen ser ut när man ska lägga sig o få lyssna.. Oj oj o så förstår ni när man har foglossning .. Jag tror jag svimmar varje gång jag ska lägga mig av smärtan.. O knappt ja tar mig upp från den.. Ser ut som en strandad val :D tur de inte är ofta heller o utsätta sig för de där..

Men de var och är magiskt att få lyssna :) sen efter de så åkte Jimmy o jobba, jag hemåt o åt lite mat, en matlåda från Konsum blev de :D sen nu på kvällen varit med föräldrarna.. Och nu hemma i lugnets vrå :)

Ska strax lägga mig under täcket för de värker så mkt ikväll överallt.. Knappt ja kan sitta ! :/ sen har min kära vovve fått nu öron inflammation på andra sidan.. Förbaskat känner jag bara ! Men nu kan ja ju iaf behandla de.. Detta jävla skit väder o hans hängande öron ! Vilket han dock inte kan rå för men iaf :/

Imorgon blir de en hel dag i Kalix från 11-17 .. Ska först o umgås med maja gumman, sen på möte på kommunen från 13-17 med jobbet ! Ska bli spännande .. Så imorgon lär ja nog va mega dunder trött ! Märker bara hur jobbigt man har de nu o frakta arslet fram o tillbaka en sväng till Bm ! :D

Bjuder på dagens Nina .. Diggar den hängande magen :D

Av Nina Larsson - 7 januari 2014 21:28

Min kära sambo har just efter nyår beställt en Victoria secret body mist till mig som jag velat ha.. :) fick välja själv.. Hade däremot velat ha de lila men denna luktar som en ängel ska göra:D haha.. Så oändligt tack bästa du, var så glad när ja fick den idag på posten :) så nu kommer jag lukta ännu mera gott haha .. Apropå "lukta gott" ;)

Så jag undrar om de blir min kvälls dusch nu eller om ja ska ta en morgon dusch, vilket dilemma :D men som ja skev igår.. Måste ju nästan duscha ikväll o testa denna nya :D haha.. Men dock är jag riktigt trött ikväll .. Så ska avvakta o känna efter !

Längtar som tusan tills imorgon, för då är de äntligen Bm besök igen kl 13 med hjärtljud, mätning o vägning .. :) intressant.. Ikväll har vår lilla älskling i magen varit riktigt sjö vild o tagit sig några varv i magen .. Och jag får skratta emellanåt då ja är så förbaskat kittlig :D så pratat o strykt på magen o så blir magen super spänd när den bökar på.. Haha sån rolig känsla :D vet inte om de är rumpa,arslet eller huvudet som trycker så där kraftigt.. Men små fossingarna eller någon liten hand har man känt o min mamma fick oxå känna riktigt ordentligt när hon la handen på magen !

Nåja sista inlägget för ikväll.. Kan säga en sak, de är tyst som i graven här hemma när sambon börjat jobba.. Så säger en sista sak att tur den lilla kommer komma :) hihi

God natt sen till alla :)

Av Nina Larsson - 7 januari 2014 14:04

Klev upp kl 8.00 idag, kors i taket med tanke på att nästan en hel vecka har ja lagt mig sent o vaknat sent.. Älskar tidiga mornar hellre än vakna sent vid elva tiden, de är något speciellt med att kliva upp tidigt för mig även om ja så jobbar eller är hemma.. Visserligen finns de ju dagar att man är så trött o hade kunnat stanna längre under täcket.. Men jag kliver alltid upp utan problem :) men klagar alltid sen på eftermiddagen :D

Nåja har iaf varit förbi jobbet o hälsat på mina underbara kollegor,gamlingar mm :) saknar verkligen samvaron .. Men de finns ju kvar sen :) sen åkte jag hemåt igen med svärmor, tog ut Dante en sväng, Jimmy lagade lunch åt oss nu innan han ska iväg o jobba eftermiddag.. Så förbaskat trist så de går inte att beskriva ! Och så eftermiddags veckorna hatar jag som pesten ..

Men så är livet, man kan inte få allt som man vill här i livet.. Man måste jobba för att livet ska gå runt! Dom säger att man kan inte bli lycklig med pengar, men de blir man ju till en viss del , vad jag tycker iaf då pengar underlättar mkt för en i vardagen :)

Sitter nu på soffan o bara är .. Tänt lite doft ljus och öppnat upp fönstret så de får luftas lite här hemma o så ska jag nog ta en vila :)

Sen angående de jag skrev igår om min procedur, lukta gott , parfym mm .. Var roligt att många läste o vissa var likadan o vissa kan inte ens förstå tanken.. De märks att vi alls är olika o tur är väl de :) sen så hade jag tydligen oxå läst rätt att man ska va aktsam med just dofter när man fått de nyfödda o så hemma.. Och givetvis så kommer jag ju inte nu spreja en hel falska parfym på mig :D haha jag verkade ju lite väl överdriven igår.. O bebisen ska få snosa på bara min egen doft :) allt med parfym,tvättmedel som luktar mm kommer ja var mkt försiktig med .. Men hudlotion o deo är iaf ett måste :) för annars blir jag som ett skrynkligt paket .. Ett torr fnöske :D

Ville bara skriva de så alla vet och tack för alla kommentarer :) så roligt.. Är de något så fråga på oxå :)

Ska berätta något annat jag har för mig och se om de finns någon annan som är likadan :)
1. Jag blir galen om de är en enda röra på soffan med kuddarna om de inte är på plats efter man suttit där, så tex om Jimmy lämnar kuddarna här o där så går ja direkt o puffar till dom så där snyggt o att de ska va på plats.
2. Tv kontrollerna måste ligga rakt efter man använt , detta är nu inte lika häftigt som de varit förr :D
3. När jag städar så ska ALLT vara klart direkt jag börjat och då menar jag allt ! Spelar ingen roll om jag så håller på ett dygn.. Men jag vill sen kunna sätta mig ner o bara njuta av hemmet !
4. När jag ska damm torka eller möblera eller flytta o, något här hemma så gör jag de säkert mer än 10 ggr tills jag får den där känsla: " suck, va skönt.. Nu känns de rätt " .. Känslan av att de ska kännas "rätt" är oslagbart :D
5. Blir tok stressad om de är för mkt saker liggande här o där, måste plocka oavsett hur trött jag är.
6. Tvätt maskinen går alltid varm då jag hatar att smuts tvätt ligger på hög..
7. Haha detta är dock skumt, jag klarar INTE av en väl organiserad garderob .. Kläderna får var huller om buller för då hittar jag bäst , för annars blir jag bara förbannad om ja vikt fint o så blir de så där "förstört" i garderoben.. Då får de hellre se ut som Jerusalems förstörelse :D
8. Jag avlutar alltid mitt samtal med mina föräldrar " jag älskar er " pga att de är de enda jag har och är så rädd o mista dom då jag har varit så nära o vill aldrig känna den där känslan "varför sa ja de aldrig för" .
9. Jag älskar att fynda och helst så billigt som möjligt .
10. När ja städar ur min garderob med ca 5 plagg så kommer de tillbaka 10 st nya :D fan..
11. När jag väl gråter så är jag som mest berörd eller sårbar och är sällan ja visar den sidan.
12. Jag hatar att fråga om hjälp , jag fixar för de mesta allt själv o även om ja så stupar.
13. Jag älskar djupa samtal och är en rejäl funderare.. Ibland skäms jag för de .
14. Jag hjälper o stöttar hellre andra även om ja själv mår dåligt.. Jag lägger mig alltid sist, men har blivit bättre att ta tillvara på mig själv.. Däremot sjukt svårt för mig o prata till andra o när ja väl gör de så släpper allt ! Dock är de väldigt få som får veta mitt inre.


De finns så mkt mer jag skulle kunna skriva om ens konstigheter eller hur man är som person.. Men ni vet ju dock alla att jag älskar att skratta, oftast glad och oavsett hur jobbigt eller värk jag har då står jag alltid med huvudet högt.. Och de beror på allt man varit med om ! De är väldigt viktigt stt man kommer till en insikt i livet att ingen ska stampa på en och visa att mig rör du inte.. De är inte att man är egoistisk på något sätt eller vill någon illa.. Utan tvärtom, man är bara så klar med vem man är att man kan stolt stå rak ryggad för den man är , som min mormor sa humoristisk eller sarkastiskt.. Man får tolka de som man vill " jag tar inte i skit utan papper " ! Thats it..

Well well.. De var de jag hade på hjärtat.. Kanske skriver mera sen ! Slänger upp dagens Nina o mage och imorgon v 32 , 2 bilder på de jag ska testa här hemma.. Banan godis och fiffig o enkel sak att förnya sina kuddar :)

Av Nina Larsson - 7 januari 2014 00:16

Mina fötter är som två dunkande fotbollar.. Imorgon blir de nog dags för nya stödstrumpor om jag orkar åka in till Kalix, ,men saken är den att jag måste nog göra de.. Så har ställt kl på 8.00 :) hur jag nu ska kunna somna då flera dagar har blivit att man varit vaken så sent.. ! Tänkte ta en varm morgon dusch imorgon men hade sån värk ikväll att jag duschade idag.. Så de underlättar mkt imorgon då duschandet har blivit jobbigt att stå mm .. Så jag har börjat eller duschar nu nästan varje kväll innan ja lägger mig för att få värme som lindrar ganska mkt.. O somnar godare :)

Tror ja ska fråga om en dusch stol på jobbet imorgon om ja åker in :D haha.. För jag riktigt älskar o ta lååååååånga duschningar med peeling, scruba, hår inpackningar mm .. Och bara låta vattnet rinna ! Blir så avslappnad på kvällen o morgonen känner man sig så fräsch.. Men morgon duschen har börjat va jobbig för då vill ja oftast efter de som sagt fixa håret, sminka mig, välja kläder mm., nu blir de inte likadant som förr men ja vill ju ändå göra mina vanor.. Men snart är jag ju smidig igen :)

Haha men så är jag.. En jäkla procedur.. Sen oxå när jag köpt nytt schampoo/balsam, dusch gel mm så måste jag ALLTID duscha samma dag för att tex testa den nya doften :D älskar allt som luktar gott.. Men efter duschen så smörjer jag in mig riktigt ordentligt o body lotionen ska lukta riktigt gott, går mkt lotion hos mig :D Nu smörjer jag även med en speciell gravid olja på mage,höfter,lår 3 ggr per dag .. Så härlig !

Och så deodorant, parfym o de spelar ingen roll om ja så ska sova så sprutar ja på mig parfym.. Haha är de någon av er som gör så ? Eller är jag ensam om de !? :D

Sen smörjer jag ansiktet med antingen morgon/natt ansikts kräm, eller gör en ansikts mask, noppar ögonbrynen, använder oxå alltid olja till håret när de är blött så de blir riktigt fint o glansigt efter att de torkat :) tar på mig mig kläderna eller morgon rocken .. Sen fönar jag håret som tar ett tag då jag har så tjockt hår o även om jag har kort hår nu så är de jobbigast, sen plattar jag till det litegrann .. :D

Och på morgonen är de ju sminket som ska på, fixa frillan , kolla vad man ska ha på sig.. :) haha jag undrar faktiskt lite själv hur fan jag kom på o skriva detta ? Men jag antar bristen på intressanta inlägg har börjat dvala .. Och så kan de ju som sagt va kul o se om tex någon tar på sig parfym efter en kvälls dusch ? :D eller BARA måste testa de nya schampot ni köpt :)

Sen angående tvätt medel så måste de oxå lukta gott, en viktig sak.. Men de måste jag nu välja bort till oparfymerat åt lilla bebisen :) sen läste jag oxå någonstans att mamman ska tänka på att inte ha så mkt doft på sig heller när man fått den nyfödda .. Haha hur ska detta gå ? :D

Och hemmet, jaaaaa de ska oxå lukta gott.. Doft ljus till förbannelse.. Varje dag, doft sprej, den har jag såna här doft kulor man dammsuger upp ... Så de luktar gott.. Jag är nog lite manisk nu inser jag :D

Haha så kul o se vilket freak man är.. Men jag är uppvuxen med en mamma o mormor som skulle ha allt som luktade gott, de var nagel lack o smink :D och så pappa där man bodde i garaget o lastbilen .. Och en annan som som jag älskar o som luktar gott.. Dö inte ... Haha men gamla garage :D den där gamla lukten av bensin,olja mm :)

Så jag är en riktigt "lukta gott" tjej.. Tur Jimmy aldrig har stört sig på detta :) de var de..

God natt alla :) Sen visar jag en bild här nedan på ett sätt jag skulle vilja göra i ett hus, ett sånt där "finare rum" ..

Av Nina Larsson - 6 januari 2014 19:20

Dom är ju väldigt söta dessa tossor som min kära mamma hittade o bus enkla.. Om man kan sticka :-D så här får ni hur.man gör dom o hur de ser ut :-)

Har haft mina föräldrar på besök.. Bjudit på thé o nybakt bröd.. Var mkt uppskattat !.:-) ska imorgon iallafall åka o hälsa på mitt jobb o skriva klart föräldraledighets ansökan färdig.. Och imorgon börjar även sambon o jobba ...:-( så jäkla tråkigt...o vad fort 17 dagar gick.. Herregud ! Sen på onsdag är de bm, torsdag möte på kommunen o höra om 100% till alla :-) så när man kommer tillbaka från föräldraledigheten så kanske man fått mera % än det jag har idag :-) så himla roligt att detta sker.för alla:-) rättvisa är bra.. !

Nåja se lite mer tv med fötterna i högläge o känna när bebis lever bus då man varit.igång .. Sen ut med vovve ! <3.


Ovido - Quiz & Flashcards