seeyaaa

Alla inlägg den 29 januari 2014

Av Nina Larsson - 29 januari 2014 11:24

Gud va jag älskar o inreda, pyssla och ändra om.. Men nu måste ja sitta o vila mig en stund efter stt ha dammtorka o hängt upp gardinerna.. O svar jaaaa.. Jag är galen o tänker inte ibland att ta de lugnt men bara sitta o stirra har aldrig varit min grej o som sagt de får ja ju sota för sen ikväll..

Fy fan jag är så förbaskat nöjd med gardinerna, bara något som ska tynga ner dom längst ner så blir de perfekt o så invänta mina andra kuddar i stjärnor .. Sen invänta att mamma kommer med hennes bords tabletter som är runda med vita kanter och med stora bokstäver står de "black" .. Kommer bli svin snyggt i köket :) och kudd fodralen blev mega fint oxå.. Men mera vill js göra.. Ja är inte helt 100% nöjd med detta ännu ..

Sen så ska de strykas gardiner till sovrummet, ren bädda med dom nya sängkläderna som jag även hann med att tvätta igår haha .. Var dom med stjärnorna på i 6 delar setet från ellos för bara 249 kr.. Var svin bra kvalité på de :) allt som allt gick de jag köpt för eller beställt under 400 kr med lite rabatt :) och så ska de dammsugas.. Och självklart ska jag ju inte göra allt dett själv för då ligger jag ner, får hjälp av min kära mamma o pappa som skulle komma hit idag :) för jag ids inte begära att Jimmy ska börja hjälpa mig med feber o förkylning ..

Gardinerna här som vi gjort har kostat 95 kr :D billigt o fint.. Jag är fan så lycklig nu när ja får göra ngt haha jag kan skrika till hela världen :D de som behövs "nytt" är som sagt vitrinskåpet,tv bänken, nya mattor och fick jag önska mig ett nytt köks bord med stolar.. Eller måla om de vi har :)

Vad tycks ? :)

Av Nina Larsson - 29 januari 2014 09:34

Idag är jag inne i vecka 35.. Imorgon är de bara 40 dagar tills de är bf ! :) eller kortare eller längre.. Men en sak är säker, de är så sjukt spännande allt,. Nör jag vaknar på morgonen så får jag ibland nypa mig i armen o kolla så jag inte drömmer o på fullaste allvar.. Sa de igår till svärmor stt tidigare hade jag drömmar stt jag var gravid o när jag vaknade så kände jag "åh så skönt att de var en dröm" ..

Men vakna nu av en dröm och sen inse att jag lever redan i min dröm är fantastisk .. Känslan av välmående och enorm lycka för varje steg man tar i livet och framförallt dela den med alla jag älskar :) de är verkligen att jag får nypa mig i armen.. Sen de här att jag ska passa på o sova nu ut innan bebis kommer, visst jag förstår allt .. Men känslan att vakna och inse att en dag kommer de vars en till liten person bredvid oss är helt obeskrivlig.. Jag vill ha de nu .. Jag vill ha den där bebisen som är i min mage nu, känna på h*n och få se på detta liv vi skapat redan NU ! Jag skiter i få timmars sömn även om ja kommer vara trött som fan o gringig .. Men lyckan går nog inte att beskriva och blir jag grå hårig med påsar under ögonen innan jag är 30 år så låt mig få de då.. Jag älskar mitt liv,min dröm och denna underbara lilla människa som knuffar inom mig att jag blir helt salig !

Den ger mig såna endorfiner i kroppen att de känns som att jag är på de rosa molnen oavsett hur jobbigt jag har de med min sjukdom och foglossning med smärta varje dag så tar den positiva känslan över totalt ! Och tro inte att jag är naiv eller som "jo du ska bara veta hur de kommer bli " .. Jag är fortfarande inte brydd hur andra har de.. Jag vill uppleva allt och känner jag svårighet så tar jag reda på de och får hjälp !

Bilden nedan är ganska så rolig.. Och de är DETTA jag isåf längtar till, den kärleks fulla totala jäkla kaoset i livet med barn.. Om de nu ens behöver bli så ! :) <3

Ovido - Quiz & Flashcards