seeyaaa

Alla inlägg under januari 2013

Av Nina Larsson - 7 januari 2013 22:12

Slänger upp ngr bilder sen förra året som jag hittade på digital kameran, lägger bara upp lite bilder på mig o jimmy, då jag ej vet om jag får eller kan lägga upp på andra då kanske inte alla vill de  :) Blir se lite tv o sen sova eller försöka hålla mig vaken tills min kära sambo kommer hem ! :) Annars har ja jobbat hela helgen och idag .. men imorgon ledig o önskar mig själv en feeeeet sovmorgon DELUXE ! Sen är de jobb igen.. haha :D God natt alla !

 

 

Med brunt hår, som jag var så missnöjd med.. aldrig brunett igen !! :)

 

 

Jag nyår 2011/2012

 

 

En tidig morgon kl 06.00 om jag minns rätt, kameran låg framme o hade precis fått den så ville testa :D

 

 

Steker i solen sommaren 2012


 

Midsommar tror jag detta var 2012 och hade precis blivt "riktigt blond igen" :)


 

Haha inte världens finaste bild, o sorry jimmy.. men tycker den är ganska charmig.. en dagen efter bild :D


 


Älskade jimmy på sin 25 års fest som jag gjorde , även den dagen då vi gick ut med att vi skulle förlova oss :)



De var dom bilderna.. 

Av Nina Larsson - 4 januari 2013 19:45

Jobbigt att komma på rubriker, hade egentligen inte så mkt att skriva .. Har faktiskt unnat mig en sov morgon till efter tio idag, så underbart skööönt.. varit på promenad med sandra o hundarna, fixat i sovrummet o tagit toaletten samt varit o hämtat en tvättmaskin. :)


Lagat middag som fick bli stekt korv o mjölkstuvade makkisar :D Sen mår dante bra o medicineringen går fint.. och de är så skönt att ha fått tillbaka sin underbara vovve ! :) Ska på ett tag ta en sista promenad o sen sova då jobbet väntar imorgon .. Jobbar lördag 7-16 ooch söndag en delad tur i kalix.. sen går jag över på nytt schema på måndag i sangis till den 27 januari iaf på 75 % ! :) Så jobbar nu lörd-sönd-mån-ons-fre-lörd-sön ! Ganska sköönt.. är underbart o ha schema ! :)


Slänger upp en sliten bild på mig .. sitter på sängen o surfar ! Nåja ha en bra kväll o fredag allihopa ! :)



 

Av Nina Larsson - 3 januari 2013 13:11

Hade ställt klockan på halv nio, men väcktes av att telefonen ringde kl åtta o då var de timecare som ringde angåående jobb en månad.. så fått ett schema nu på 75 % i en månad.. nice o såå skönt ! :) Dom frågade även om jag kunde jobba idag en kort kväll men nu har jag faktiskt tagit ledigt o behöver de.. så även om de tog iemot så sa jag faktiskt nej.. men då har jag ju detta samvete oxå ! Jaja.. 


Har efter de typ suttit i telefonen hela tiden sen dess.. Herregud, de har varit svammel med Dantes medicin o pratat med vetrinärer , apotek o en massa annat.. fått fara till kalix fram & tillbaka.. Har bara hunnit dammsuga o skura köket,vardagsrummet o hallen.. har sovrummet samt toan kvar men tänkte att jag tar de sen ikväll om jag orkar eller gör bort de och är helt fri från allt imorgon ! Kanske lika bra, men nu måstejag börja förbereda middagen som blir renskav o hemmagjord potatis mos ! :)


Nåja man är ju ingen "super kvinna" som har tio armar o snabb.. så om jag inte hinner så skit samma ! :D Tänkte skala potatisen nu, ta mig en promenad med vännen, handla o sen börja koka o steka :D Känner mig som en duktig hemma fru, kanske är en tjej man gifter sig med haha eller hur älskade jimmy :P ?


Han har de allt bra och jag har de bra med honom, så snäll Jimmy är med mig .. går inte att beskriva med ord ävenn om vi kan vara oense om vissa saker.. och mitt fina humör, tur man ej är långsint :D Älskar dig så, du har verkligen varit guldvärd i mitt liv och gjort mig lycklig o sen jag träffade dig så har alla tunga stenar från axlarna o hjärtat släppt :) Föralltid du o jag !  


Näee nu MÅSTE jag sluta nörda här haha ... Tjinegling alla ! 


Av Nina Larsson - 2 januari 2013 21:30

Idag vaknade jag kl 8, men bestämde mig för att slå på tvn o bara mysa i sängen med katten o hunden innan morgon promenaden med lill vännen.. Vid halv tolv åkte jag o dante till kalix där jag handlade mat, sen for vi vidare till Maries hundvård och medans dante var där o blev fin så gjorde jag en massa ärenden ! 


Sen hem och packa upp allt,lagade middag som blev tacopaj med sallad o gräddfil ! Gott som bara den men ack så mättande ! :D Sen varit på promenad med vännen .. varit förbi föräldrarna o tog tummen ur och började städa bort julen här hemma, ska fortsätta imorgon oxå ! Orkade inte allt.. men de blev ljust o fint ! Nu ligger jag i sängen o lyssnar i bakgrunden på Alvin o gänget :D Blir en tidig kväll o sova.. 


Så underbart skööönt att bara vara o ta de lugnt även om de finns en hel del o göra här hemma.. men vila kroppen o själen från allt ! Måste dock i veckan fixa så att tvättmaskinen kommer hem,sen ev fara på ikea o använda vårat presentkort på 400 kr .. tänkte köpa en ny byrå till köket ! :) En vit .. 


Annars inget, jobbar lördag 7-16.30 och söndag en delad tur ! :) Fint för då lär ja vara utvilad .. Sen sitter jag o funderar på en massa andra planer inför detta nya år ! :) 


Nåja, god natt alla <3



Av Nina Larsson - 1 januari 2013 21:01

2 bilder tog jag på mig själv iaf haha.. Nu snart ut med lill vännen o sen soova. God natt !

Av Nina Larsson - 1 januari 2013 18:58

Då var de ett nytt år, Igen.. men nya tag o prövningar ! Hade en riktigt fin nyårsafton, en av dom bästa måste jag säga.. Dagen började med att jag klev upp kl 10, tog en morgon promenad till mina föräldrar , där jag sen for till kalix en sväng med bussen.. orkade ej ta bilen då de var så dåligt väder.. Var sista minuten shopping samt på systemet.. sen åkte jag hem o började fixa mig, var som ett yr varv här hemma o jimmy hade de riktigt roligt åt mig :D


Sen åkte vi till min svärmor där de blev en UNDERBART god middag som bestod av hasselbackspotatis , oxfile o en massa gott o som avslutades med en super god pannacotta ! Var så gott att jag trodde där ett tag att snart rullar jag fram haha.. Gick väldigt segt sen att börja dricka ngn cider .. :D Så tack för den goda middagen som var i ett gott sällskap ! :)


Efter de så gick jag till jimmys kusin där nyårs festen skulle vara ! Var riktigt roligt,blandad ålder, alla verkade ha de super trevligt .. man var kring bra människor ! :) Sen vid tolv slaget gick en hel massa människor ner till jimmys morbror, där vi firade in det nya året och fick fira den tillsammans med den personen jag älskar mest, jimmy kysste mig just innan års bytet o efter.. Haha trodde där ett tag att han skulle fria :D Men de var så fint ! 


Sen de pinsamma, jag hade köpt en liten champange flaska som jag tog med mig o alla hade stora o ingen ville ha från min lilla haha :D Jaja.. 


Sen gick vi tillbaka o firade, vid ca 3-3.30 avrundade vi hemåt .. Gick hem o åt, sov ! Känns i kroppen idag, men de är ju bara nyår en gång om året.. Sen har formen varit bra, men trött.. Har varit på 2 sköna promenader med min underbara vän Dante som fick igr tillbringa nyåret hos mina föräldrar.. Han är en sån tuffing att han bryr sig inte om raketerna ! :) Så de är riktigt skönt.. 



Nu är jag ledig fram till helgen o de ska bli grymt sköööönt ! Imorgon ska jag o dante till kalix där han ska på hundvård, jag ska o lämna en timrapport samt hämta ut med mag medicin till Dante ! Sen blir de hem o börja fixa här hemma,städa bort julen.. Ta lång promenader med dante om vädret är lika fint o skönt som idag ! :)


De var de ja hade på hjärtat , synd bara att de inte blev ngr bilder sen igår ! Nåja .. hoppas alla hade en fint nyår ! 




Ovido - Quiz & Flashcards