seeyaaa

Alla inlägg under januari 2013

Av Nina Larsson - 17 januari 2013 12:17

Ville verkligen inte detta, vara sjuk.. Jag har så ont i skallen att ja vet snart.inte va jag.gör Ligger bara i sängen för ja orkar inget annat...blir hemma imorgon.med så man orkar hitta på nå kul i helgen.! de är väl tänkt att när man väl är ledig så ska man bli sjuk..

Så jävla.typiskt Men vill däremot.säga att.ja har världens bästa.pappa som tar ut Dante.. Näe usch detta var inge kul, tappar massa timmar,pengar o roligheter i helgen.. Nåja men man måste ju tänka på sig själv oxå .. Men de är svårt när man är jag !


Ha en.bra dag alla !

Av Nina Larsson - 16 januari 2013 10:19

Svin kallt ute och har sovit dåligt i natt IGEN .. vaknat med denna huvudvärk kl 8 .. hade svårt att somna om efter att sambon for o jobba, gick ut med min lilla vän som även han tyckte var svin kallt.. vägrade sen att gå så fick bära han hem. Har bytt pass idag, skulle ha jobbat 7-12 men tog en kort kväll istället pga just hunden då jimmy oxå går förmiddag så slipper han va själv så länge samt bättre att jag idag får börja 16 då jag inte känner mig i så bra form.


Tror ja börjar va sjuk, de känns i kroppen som en influensa.. Hoppas kvällen blir lugn! Sen blir de en delad tur imorgon.. Får hoppas på att krafterna finns! Men annars biter jag ihop, som i somras då ja åkte med 39 graders feber till jobbet o hemsk halsfluss.. fick däremot bara vända hem o sen in på akuten med svärmor då jag knappt kunde andas för att de var så igen täppt.. är man tjurig så är man ! :D 


Har bråkat med dammsugaren o har nu inga mer påsar o jag ser bara hur damm råttorna flyger här hemma.. nåja är inget att göra ngt åt ! Blir bara en lugn dag tills man börjar o kurera sig, ut med hunden.. inge mera ! ev ta en varm dusch .. 



Ha en bra dag alla glada o pigga   



Av Nina Larsson - 15 januari 2013 10:32

Känner mig jätte nere idag o de beror på att jag har sån intensiv huvudvärk att lilla minsta jag gör så känns de som att skallen ska sprängas och de gör mig trött samt värken .. Min lediga dag går åt att göra ingenting för att man inte har ngn kraft alls ! Så roligt liv att man bara blir deppig av det.. 


Nåja, har försökt bota med frukost,kaffe,panodil och snus samt en varm dusch ! Men inget verkar hjälpa .. Ska försöka dra på mig ett nytt ansikte, dricka mer kaffe o vatten.. Få se annars va dagen har att erbjuda! Blir nog ett besök hos grannen när hon har tid, kika hur hon har fått de o svammla lite ! Är bara en trappa ner så de måste jag väl orka :D


Imorgon är de jobb igen som gäller,ett 7-12,torsdag en delad tur och fredag 7-14... Helgen är mkt efterlängtad måste jag säga ! :) Hoppas man mår bra o orkar gör nå kul .. 



Ni andra få ha en bra dag   

Av Nina Larsson - 14 januari 2013 20:52

Behöver väl inte skriva så mkt förutom att dagarna som passerat har jag spenderat på jobbet i den vanliga ordningen, däremot har dagen varit mkt kämpigt.. bitit hårt i käkarna för att ej visa hur ont jag har haft, har bara velat skrika o gråta ut smärtan i ryggen.. men till slut var jag tvungen säga o fråga om värk tabletter .. skakade hela jag inombords och smärtan har spridits sig över hela kroppen. Så de var skönt att jag slutade tidigt.. 


Gick hem o la mig, somnade i 2 timmar.. vaknade av att jag var dyngsur i svett och hade världens hjärtklappningar o trodde ja hade försovit mig från jobbet?? normalt.. näee ! Känner att jag har en enorm inre stress o vad de beror på vette fan? Sen känner ja mig som en fet padda som rullar fram , pms! 


Gick ut med vännen iaf, handla mat och gjorde köttfärssås o spagetti till middag och sen kom snälla annelie förbi med HELA sin garderob i stort sett haha och lampan jag har köpt av henne.. varit så himla glad och så fina kläder ! Tack åter igen kära vän   


Sen gett kläder åt fina svärmor som oxå blev hel nöjd ! :) Alltid kul.. Så nu ligger jag i sängen och ska strax sova, himla trött.. men imorgon är ja ledig och de ska spenderas i lugnets tecken.. sen 3 arbetsdagar tills man är ledig sin helg.. ska bli underbart skönt !! :)



God natt alla   

Av Nina Larsson - 11 januari 2013 13:02

Idag har jag vaknat halv tio, låg och drog mig i sängen bredvid mina två kära,sambon o hunden ! Tog en kort promenad med dante, gav han mat o sen tog jag mig en dusch.. som förövrigt var svin kallt.. så less att de nästan alltid ska vara kallt vatten när man ska duscha o framförallt längtar efter en ! Käkade lite frukost och pussa hej då till min kära jimmy som skulle o jobba 12-18 idag.. 


Seni brist på annat så tog jag o dante en promenad kring byn idag med, så härligt ute.. rosiga kinder o knastrande vitt hår ! Så nu ligger dante o vilar under sängen o jag ligger i sängen o vilar mig en stund, ska själv o jobba 16-21 ikväll, imorgon 7-11,söndag 7-12 och måndag 7-12 .. tredje helgen, men grymt skönt med korta dagar på en helg.. för bra för att vara sant.. hade gått en delad tur på söndag men snälla som dom var så fick jag bara ena passet , just pga att jag har jobbat så mkt.. ibland kan de vara skönt att få jobba korta turer, men skulle de nu krisa sig så visst ställer jag upp ! :)


Sen nästa vecka är jag ledig tis-lör-sön ! :) En fri helg, gud va skönt.. då ska jag försöka hinna umgås med mina vänner, kanske ev få åka skoter om pojkvännen har fixat sitt styre på skotern samt bränsle slangen ! Göra ngt kul istället för de gamla vanliga, sova,vakna,äta,ute med hunden,jobba,vila,se tv, sova .. ja ni vet :D


Lät ju mindre kul haha.. 


HA en fin dag alla !Trevlig helg ! <3

Av Nina Larsson - 10 januari 2013 19:06

Vaknade idag HALV TOLV, rena paniken och sån huvudvärk så de går inte att beskriva och samma med min sambo, så vi har varit som katt o råtta här hemma.. båda lika sura ! Men de gick över .. jag tror de är ngt med lägenheten som gör de med tanke på att jag eller vi vaknar oftast med huvudvärk. Är ganska less detta och skulle vilja ha ngt nytt.. 


Så var tvungen att gå ut på en uppfriskande promenad kring byn med Dante och se ifall de släppte och de gjorde de.. sen började jag fundera om de kunde bero pga att jag ej hade druckit kaffe.. men gick till mina föräldrar o slappade ett tag innan de blev hem o vänta på att den tredje maskinen skulle installeras.. kör en genomgång nu så den blir fräsch ! :) Håller tummarna nu att denna funkar, för annars sliter jag håret av mig ! 


Men nu har denna jävla huvudvärk kommit tillbaka igen :( blir kl 20.00 och se nya avsnitten av lyxfällan .. Imorgon blir de att kliva upp i tid, ta en kaffe nere hos grannen josse, sen jobba 16-21 och resten av helgen ! :) Tredje helgen på raken.. suck, men de ger pengar ! :D


Slänger upp två bilder, är hockey ikväll här hemma så jag ska snart pysa till sovrummet .. 


 


 

Av Nina Larsson - 9 januari 2013 22:44

Lustigt att detta inlägg ska nu handla om en tvättmaskins historia.. När jag flyttade in till Jimmy hade han en toppmatad tvättmaskin av ålder ( ? ? ) :D .. men den gick bra o nöjd var jag att kunna ha en tvättmaskin inne i lägenheten som man bodde i.. efter ett tag så började den tugga o riva sönder våra kläder,handdukar mm.. och ibland funkade den klockrent.. men jag började vara mera frustrerad över att mer o mer gick sönder o beslutade att nu var de färdigt att tvätta i den..


Månaderna gick och jag började vänja mig vid att tvätta hos svärmor o mamma.. visst de var ju ganska skönt när dom ibland tog hela tvättkorgen o man fick hem de vikt,rent o fräscht :D Blev faktiskt lite bortskämd.. Och eftersom tiden gick så började jag kika runt på nätet efter en billig maskin.. det kändes ganska dyrt för börsen samt att de var en toppmatad vi ville ha pga att vi har en ganska liten toa o utrymme.. 


Så en morgon när jag satt på jobbet så sa en arbets kollega att hon hade en jätte fin tvättmaskin ståendes o att jag kunde ju komma o kika på den.. kom efter månad haha pga att de fanns aldrig en "rätt tid" att hämta den .. och så minnet som en guld fisk ! :D Men fick med ,ig min svärfar o jimmy att hämta hem den, där stod den så vit o fin samt finsk modell.. var så glad och kände att äntligen kan man börja tvätta hemma igen.. inge fel alls har de varit med den... 


tills idag, satt igång en tvätt.. var bara ett stycke från soffan och maskinen ska klara nästan 6 kg och tvättar aldrig för mkt så de ska bli tungt.. satt inne i köket då de började smälla hej vilt o tur mina föräldrar var här.. gick dit o den var kok het maskinen.. började klia mig i håret o blev lite "dum blondin".. vafan händer? :P Nå jag slog av den o tog bort vattnet, och den ville inte centrifugera.. klonk klonk .. och pang.. haha blev skit rädd så stängde av den..


Tog upp stor luckan och då var den andra luckan neråt i maskinen och gick inte att snurra trumman... jaha, va fan gör jag nu o pappa förskte men de var tvärstopp ..så ringde svärfar som är ganska duktig med såna här problem lösningar.. 


Han kom och började hålla på han med, ett enda tjorv.. sen jag då som blir hetlevrad direkt när jag upplever en jobbig stress.. sa hela tiden att kasta ner helvetet.. men på ngt sätt så fick han luckan uppåt och när vi fick ut de jag hade så såg vi att hela innehållet hade blivit buckligt ,plåt som stack upp o luckan hade gått åt pipan.. Så de var den maskinen, vilken tur man har va?


Vad är oddsen ? ska jag inte ha en tvättmaskin eller ska de bara jävlas.. så nu står en fin o härlig maskin trasig i toan.. kände att snart får ja en hjärnblödning.. haha.. nu kan ja skratta åt de, men iaf.. 


Ringde på en som fanns på blocket o tänkte att "nu jävlar ska jag inte ha en toppmatad igen " .. skulle ha hämtat den imorgon på eftermiddagen för 500 kr.. en vanlig en.. men så la jag mig på soffan hemma o tänkte se en serie då jag skrev på fejjan att jag kände mig ganske nere nu just över tvättmaskinen pga att jag hade varit nu så glad över denna o glömde bort allt bekymmer med den första.. 


Så då skrev jimmys kompis i sangis att han o hans flickvän hade en maskin i källaren, en toppmatad :D Fick komma direkt o kolla, 10 minuter senare så stod den hos mig haha.. och nu hoppas jag att denna fan inte går sönder.. ska pussa på maskinen varje gång o be att den får inte gå sönder.. och gör den de, då vet jag en sak säkert.. NINA LARSSON ska EJ ha en tvättmaskin.. :D Så imorgon blir de en test körning.. Håll tummarna nu för mig med denna tvättmaskin! 


Men dom brukar ju säga " tredje gången gillt " .. Nu ska jag sova, ögonen bränner som eld o alldeles slut av denna dag, först jobb hela dagen till fyra o allt detta med maskinen.. God natt !










Av Nina Larsson - 8 januari 2013 12:27

Vaknade av imorse att telefonen ringde kl 7, somnade sen om till halv elva.. fått sova ut ordentligt o kan säga att de behövdes då de har fattats ngr timmars sömn.. idag är jag ledig och blir snart en promenad kring byn med bästa sandra o hennes vovve o min .. efter de handla lite,duscha,hänga tvätt mm.. Bara ta de lilla lugna , jobbar imorgon 7.30-16.00 .. :) 


Annars med mig så mår ja sisådär, tar dagarna som dom kommer o börjat acceptera att jag har värk i kroppen o enorm trötthet.. samt svaghet! Men jag vill inte o låter de ej nå mer påverka mig negativt .. vissa dagar vill jag bara ligga kvar i sängen, och vissa dagar är jag så arg av all värk att jag vill bara få ut frustrationen över att ja inte orkar.. men oftast blir de att jag biter ihop .. men nog om de ! Därför ska de bli skönt med en promenad o lufta sig.. rensa allt ! 


Slänger upp en sleten bild på mig o vännen, är en dålig kvalla men de bjuder jag på :D och alla ni som läser, ha en fin dag och ta tillvara på allt runt omkring dig/er ! 


 

Ovido - Quiz & Flashcards