seeyaaa

Alla inlägg den 3 januari 2013

Av Nina Larsson - 3 januari 2013 13:11

Hade ställt klockan på halv nio, men väcktes av att telefonen ringde kl åtta o då var de timecare som ringde angåående jobb en månad.. så fått ett schema nu på 75 % i en månad.. nice o såå skönt ! :) Dom frågade även om jag kunde jobba idag en kort kväll men nu har jag faktiskt tagit ledigt o behöver de.. så även om de tog iemot så sa jag faktiskt nej.. men då har jag ju detta samvete oxå ! Jaja.. 


Har efter de typ suttit i telefonen hela tiden sen dess.. Herregud, de har varit svammel med Dantes medicin o pratat med vetrinärer , apotek o en massa annat.. fått fara till kalix fram & tillbaka.. Har bara hunnit dammsuga o skura köket,vardagsrummet o hallen.. har sovrummet samt toan kvar men tänkte att jag tar de sen ikväll om jag orkar eller gör bort de och är helt fri från allt imorgon ! Kanske lika bra, men nu måstejag börja förbereda middagen som blir renskav o hemmagjord potatis mos ! :)


Nåja man är ju ingen "super kvinna" som har tio armar o snabb.. så om jag inte hinner så skit samma ! :D Tänkte skala potatisen nu, ta mig en promenad med vännen, handla o sen börja koka o steka :D Känner mig som en duktig hemma fru, kanske är en tjej man gifter sig med haha eller hur älskade jimmy :P ?


Han har de allt bra och jag har de bra med honom, så snäll Jimmy är med mig .. går inte att beskriva med ord ävenn om vi kan vara oense om vissa saker.. och mitt fina humör, tur man ej är långsint :D Älskar dig så, du har verkligen varit guldvärd i mitt liv och gjort mig lycklig o sen jag träffade dig så har alla tunga stenar från axlarna o hjärtat släppt :) Föralltid du o jag !  


Näee nu MÅSTE jag sluta nörda här haha ... Tjinegling alla ! 


Ovido - Quiz & Flashcards