seeyaaa

Alla inlägg den 8 januari 2013

Av Nina Larsson - 8 januari 2013 12:27

Vaknade av imorse att telefonen ringde kl 7, somnade sen om till halv elva.. fått sova ut ordentligt o kan säga att de behövdes då de har fattats ngr timmars sömn.. idag är jag ledig och blir snart en promenad kring byn med bästa sandra o hennes vovve o min .. efter de handla lite,duscha,hänga tvätt mm.. Bara ta de lilla lugna , jobbar imorgon 7.30-16.00 .. :) 


Annars med mig så mår ja sisådär, tar dagarna som dom kommer o börjat acceptera att jag har värk i kroppen o enorm trötthet.. samt svaghet! Men jag vill inte o låter de ej nå mer påverka mig negativt .. vissa dagar vill jag bara ligga kvar i sängen, och vissa dagar är jag så arg av all värk att jag vill bara få ut frustrationen över att ja inte orkar.. men oftast blir de att jag biter ihop .. men nog om de ! Därför ska de bli skönt med en promenad o lufta sig.. rensa allt ! 


Slänger upp en sleten bild på mig o vännen, är en dålig kvalla men de bjuder jag på :D och alla ni som läser, ha en fin dag och ta tillvara på allt runt omkring dig/er ! 


 

Ovido - Quiz & Flashcards