seeyaaa

Alla inlägg under januari 2013

Av Nina Larsson - 22 januari 2013 12:40

Har hunnit med ett jobb pass 7-11 ,skulle ha gått till tolv.. men fick ta o sluta tidigare för ska sen tillbaka kl 16 ! Fick lite mera timmar samt ett till pass på torsdag.. då har jag som nästan fått ihop timmarna för dom 2 dagarna jag var borta förra veckan i feber  ! Känns bra ! Sen är jag på ett strålande humör, kanske för att solen skiner :D ?


Har haft lite värk i ryggen o knäna idag men de har som sprungit bort då lyckan har infunnit sig hos mig.. en bra dag, än så länge ! Bestämde mig för att ta en promenad på isen idag med, idag landade de på ca 45 minuter o så han ja även ta lite bilder.. Laddade ner igår en app som heter "pic collage " tror ja de var.. var inte riktigt den jag var ute efter, men de funkar ! Var ganska enkelt ! :D 


Däremot hade jag svin svårt för att sova igår kväll, trodde jag aldrig skulle få sova.. döds tyst här hemma då sambon jobbar natt o de värsta ja vet är att vara ensam o speciellt sova ensam.. Nåja tur husdjuren finns ! :) Sen varmt o inge trött helt plötsligt.. så fått mig 5 timmars sömn och ändå pigg o glad idag ? Kanske har varit pga mig ledighet i helgen ? :) vem vet.. 


Men ha en fin dag alla glada   


 

Av Nina Larsson - 21 januari 2013 20:22

Har varit förbi Pernilla tidgare idag o sagt lycka till nu när hon ska på utbildning i sthlm .. sen lagat räkpasta med broccoli o myst på med min älskling jimmy, sen har jag fått hem min nya plattång från lyko ! Jätte nöjd med den.. sen har jag varit förbi mina päron och hjälpt mamma att färga håret ! :)


Och nu sitter jag hemma med husdjuren o kollar på "outsiders ".. Blir en tidig kväll att sova, jobbar dock ett kort pass imorgon o tänkte sen efter de om vädret är fint gå på isen igen med min lilla vän ! Var så kul idag nämligen ! :)



Och sen en annan sak...NU måste jag ta ta i träningen !!!!!! :D Har ett gymkort men ej tränat nu på ca 2 månader.. U go girl, köttbulle :P


Ha en trevlig kväll alla! 


Av Nina Larsson - 21 januari 2013 12:10

Jahapp då var vi inne i vecka 4 , jäklar vad veckorna flyger förbi ! idag har jag , eller klockan är ju bara just efter tolv.. men har hunnit med mkt .. lär bli en aktiv dag ! :) Har först varit på en mindre promenad med lill vännen o förbi mina föräldrars jobb o tagit mig en morgon kaffe och sen svamlat i telefonen med svärmor .. Och efter de blev jag sugen att aktivera dante på isen.. 


Var så himla kul för han är ju inte van o vara lös, har han ibland lös typ på sommaren samt förra året på isen.. men har som inte blivit av ännu.. hade med mig lite hund godis o så bad jag han sitta.. han satt kvar när ja tog bort kopplet, haha men fick börja skratta.. snacka om stora ögon på han.. som ett yr väder sprang han lös och nosade o så kom han till mig, busat och levt om.. :D Riktigt kul.. däremot är ja nu helt slut ! 


Slagit på en diskmaskin och gett min sambo en puss, fast han ligger o snarkar ! :D Sitter o funderar på middagen även, vad man ska göra för mat.. alltid ett enda dilemma ! :D Sen suttit o tänkt på framtiden, jag har kommit nu i ett stadie där barn frågan har börjat dyka upp.. vet ej varför.. alltså jag vill ha barn, men samtidigt vill jag inte ha de nu men ändå ha :D 


Vette tusan, jag fyller ju ändå 24 år snart o jimmy blir 26 år ! Vi är ju ännu unga o har tid, men de går fort oxå.. Vill bli en ung mamma .. men innan 30 ska jag iaf ha :D


Nåja nog om de, ska ringa pernilla och höra vad hon har för sig, sen ikväll ska ja hjälpa mamma med att färga hennes hår.. sen blir de sova , har en skön vecka på jobbet .. jobbar imorgon 7-11 o få se om de blir förlängd dag :D Sen onsdag 7.30-15.30 .. ledig torsdag-fredag och så jobbar jag lördag 7-12/ 15-20 tror ja o söndag 12-20 ! :) Och söndag är sista dagen på schemat.. få se hur de sen blir ! :)


Ajja är mkt jag funderar på som sagt, ha en fin dag alla   

Av Nina Larsson - 19 januari 2013 14:23

Detta är jag och sambon sugen att köpa till vardags rummet ... Skulle bli så fint och så är ja sugen på en rund matta ! :)


 


 


 



Va tycks? :)

Av Nina Larsson - 18 januari 2013 16:12

Fick hem ett blombud med vas och alltihop, haha som vanligt blir jag alltid lika glad, som ett barn på julafton ! Kände på mig att de skulle vara från min älskade pojkvän, men när jag öppnade så stod de inget på kortet.. bara "till dig" .. haha fick ju hjärt snurr o blev nervös vem de då var eller om jimmy hade missat att skriva ngt.. ringde svärmor som även är budet haha o frågade för vågade inte ringa till jimmy :D Hon sa att de var från han.. var så glad att jag började skaka o världens leende o samtidigt hade jag mina föräldrar här.. Mamma sa att han ska ja hålla hårt om, och de är ju självklart !


De hela roliga var ju att i förrgår fick ja rosa tulpaner av han och la upp på facebook för att visa hur fina dom var då de flesta jag har haft har vissnat efter ett dygn ! så nu var jag ju tvungen visa dessa nya, knäppt nya kort på hur de ser ut på byrån i köket ! :) 


Känner mig betydligt mer gladare o piggare .. endorfiner från öronen till fötterna! Tack min älskade sambo,bästa vän och mitt allt.. Jag älskar dig   


 

Med blixt 


 

Utan blixt !


 


Dom är helt underbara o jag ÄLSKAR dessa färger   

Av Nina Larsson - 18 januari 2013 11:33

Inatten har varit tung o jobbig, febern har verkligen visat sitt rätta jag och inte nog med de att man är som en 90 åring tant med värk dygnet runt .. gör ju heller inte saken bättre att man får stela leder. Huvudvärken sitter kvar och envis är den fan och pms besvären består till gånger 1000 ! De är så kul och vara tjej.. 


Men jag är glad att de börjar bli bättre här hemma, jag är less o känna mig inlåst och fast.. men de har verkligen behövts oxå , som jag känner nu.. kroppen säger ifrån .. bara jag som inte vill lyssna på den och kör järnet.. fullt ut ! Men de är heller ingen som tackar mig för de, att ja sliter ut mig.. 


Idag skulle jag ha jobbat till 14.00 och detta blir min lediga helg på 1 månad .. FATTA underbart !! Jag har längtat efter den och jag hoppas att jag mår SUPER bra imorgon, Jag ska va helt frisk imorgon ! FÖr jag har verkligen inte tänkt sitta inne då.. 


De är så mkt jag vill göra så ni förstår inte, jag vill ut på promenad, jag vill testa åka skridskor, jag vill ut o åka skoter, grilla korv, jag vill umgås med vänner, jag vill klä upp mig, ja vill shoppa, jag vill partaja , jag VILL GÖRA ALLT och lite till ! :D 


Är även efter kl 14.00 idag ledig fram tills på tisdag kl 07.00-11.00, jobbar onsdag 7.30-15.30, sen lördag en delad tur och söndag 12-20 ! :) Har lagt mig tillgänlig fredag oxå en dagtur .. Har bara schemat till den 27 januari och sen blir de nog att springa via sms igen om man nu inte lyckas få sig ett nytt vik tjänst ! :)


Känner mig mkt gladare o positivare idag än igår och resten av veckan.. Nåja ha en underbar fredag alla   

Av Nina Larsson - 17 januari 2013 23:16

sova, varmt över allt, skallen dunkar o svettas som en gris.. värk i hela kroppen ! Är helt slutkörd känner jag och de enda man gjort är att stirra i väggen o tvn !   


Började skriva ett långt inlägg om allt som rörs sig i min hjärna, men kände efter att jag läste igenom de att jag behåller de inom mig.. 


Bara bita ihop o ta dagarna som dom kommer o försöka tänka positivt samt börja nu göra saker ja mår bra av ! Denna vecka har varit en dålig vecka hittils, trött,nedstämd , värk och dels pga feber som kom så plötsligt. Suttit och kollat på utlandresor, sista minuten.. komma bort ett tag, andas annan luft,se annat, äta ngt annat.. vad som helst! Behöver en brejk från allt.. rensa skallen på onödiga ting ! 


 


God natt

Av Nina Larsson - 17 januari 2013 15:15

Haha känner mig äcklig,fet,ful o hängig,less o allmänt bitter.. Så varnar er för den groteska bilden.nedanför !

Ovido - Quiz & Flashcards