seeyaaa

Alla inlägg den 21 januari 2013

Av Nina Larsson - 21 januari 2013 20:22

Har varit förbi Pernilla tidgare idag o sagt lycka till nu när hon ska på utbildning i sthlm .. sen lagat räkpasta med broccoli o myst på med min älskling jimmy, sen har jag fått hem min nya plattång från lyko ! Jätte nöjd med den.. sen har jag varit förbi mina päron och hjälpt mamma att färga håret ! :)


Och nu sitter jag hemma med husdjuren o kollar på "outsiders ".. Blir en tidig kväll att sova, jobbar dock ett kort pass imorgon o tänkte sen efter de om vädret är fint gå på isen igen med min lilla vän ! Var så kul idag nämligen ! :)



Och sen en annan sak...NU måste jag ta ta i träningen !!!!!! :D Har ett gymkort men ej tränat nu på ca 2 månader.. U go girl, köttbulle :P


Ha en trevlig kväll alla! 


Av Nina Larsson - 21 januari 2013 12:10

Jahapp då var vi inne i vecka 4 , jäklar vad veckorna flyger förbi ! idag har jag , eller klockan är ju bara just efter tolv.. men har hunnit med mkt .. lär bli en aktiv dag ! :) Har först varit på en mindre promenad med lill vännen o förbi mina föräldrars jobb o tagit mig en morgon kaffe och sen svamlat i telefonen med svärmor .. Och efter de blev jag sugen att aktivera dante på isen.. 


Var så himla kul för han är ju inte van o vara lös, har han ibland lös typ på sommaren samt förra året på isen.. men har som inte blivit av ännu.. hade med mig lite hund godis o så bad jag han sitta.. han satt kvar när ja tog bort kopplet, haha men fick börja skratta.. snacka om stora ögon på han.. som ett yr väder sprang han lös och nosade o så kom han till mig, busat och levt om.. :D Riktigt kul.. däremot är ja nu helt slut ! 


Slagit på en diskmaskin och gett min sambo en puss, fast han ligger o snarkar ! :D Sitter o funderar på middagen även, vad man ska göra för mat.. alltid ett enda dilemma ! :D Sen suttit o tänkt på framtiden, jag har kommit nu i ett stadie där barn frågan har börjat dyka upp.. vet ej varför.. alltså jag vill ha barn, men samtidigt vill jag inte ha de nu men ändå ha :D 


Vette tusan, jag fyller ju ändå 24 år snart o jimmy blir 26 år ! Vi är ju ännu unga o har tid, men de går fort oxå.. Vill bli en ung mamma .. men innan 30 ska jag iaf ha :D


Nåja nog om de, ska ringa pernilla och höra vad hon har för sig, sen ikväll ska ja hjälpa mamma med att färga hennes hår.. sen blir de sova , har en skön vecka på jobbet .. jobbar imorgon 7-11 o få se om de blir förlängd dag :D Sen onsdag 7.30-15.30 .. ledig torsdag-fredag och så jobbar jag lördag 7-12/ 15-20 tror ja o söndag 12-20 ! :) Och söndag är sista dagen på schemat.. få se hur de sen blir ! :)


Ajja är mkt jag funderar på som sagt, ha en fin dag alla   

Ovido - Quiz & Flashcards