seeyaaa

Alla inlägg under april 2013

Av Nina Larsson - 10 april 2013 09:58

Vaknade med att formen idag på en är mkt mkt bättre.. Skönt de, fick mig en promenad med min lilla vän samt avmaskat han nu på morgonen då de har börjat tina fram en massa äckliga saker ! Idag ska jag försöka städa toaletten och byta i katt lådan och så handla lite ingredienser för att sen senare börja baka något inför imorgon ! :) 


Somnade igår halv två, kunde inte sova.. en massa tankar o så tänkte jag dela med mig nästan en hel novell kändes de som här på bloggeen, men som vanligt skriver jag allt o så raderar jag de på samma gång ;D Jyr som man är men skönt att skriva av sig ändå.. Sen så kunde ja inte slita mig från boken :) Snart läst ut den så måste fara till annelies mamma o höra om hon har läst klart den andra.. haha spännande ;D


Har även friskanmält mig till jobbet så dom vet att ja kommer i helgen, saknar alla där !   


Tänkte kasta upp två bilder som jag hittade på datorn, en bild från veckan innan jag klippte av mig håret o sen den andra med mitt nya korta.. ganska stor skillnad ändå tycker ja ! Men konstgt nog så trivs jag i detta korta.. trodde aldrig de och sen så växer mitt hår så himla fort att de är skrämmande :D Inte världens finaste bilder men haha..


Sen en annan sak, jag vet inte huuuur många som säger att jag ej är mig lik på bilder.. vette tusan ! Kanske är finare på bild då än i verkliga livet ? Jag antar att de är så här jag ser ut eller ? GÖr ju inget med bilderna förutom att antingen göra dom ljusa eller svartvitt .. men retuschera gör ja då inte ! Den där frågan har jag tänkt ibland mkt på ? Vad menas med de egentligen ? Ngn som kan förklara.. är jag verkligen så olik mig ? 


Nåja ha en bra dag alla.. 


 


 

Av Nina Larsson - 9 april 2013 21:01

Finns de nå bättre än att lägga sig nyduschad i rena sängkläder.. Säger bara I got a feeling.. Wiiihoo :-D

.nu hoppas jag att dagens vädring o av allt som varit i sängen har dragit med sig allt som heter kräksjuka o influensa en gång för alla o att jag slipper febern i natt.. Tagit panodil nu inför kvällen o hoppas på att jag mår ännu bättre imorgon ! :-)

Har smörjt hela mig med propyderm o kortison så luktar som ett sjukhus .. Men de hjälper min hud o utslagen o att de inte kliar på armarna.. ! Sen kanske man blir fin på.armarna o inte ogillar dom lika mkt.. Ska däremot bli intressant o se om jag denna sommar får sol utslag ! Hmm.. Jag som älskar solen !

Kvällen har varit lugn,vid åtta kom olivia o Alva förbi o ville ta med sig Dante på en promenad.. Är aldrig fel o han tycker om dom ! Så fina tjejer o speciellt idag var de guldvärt <3

Ska se en serie nu med sambon,läsa min bok.. Sen sova o försöka imorgon hitta nå recept o ev baka :-D

God natt !

Av Nina Larsson - 9 april 2013 18:31

Har haft en feber topp under natt, drömt konstiga drömmar o sovit oroligt.. Vaknade av att.min far kom kring åtta o tog ut Dante .. Sen har jag klivit upp o vaknade av att jag hade bara huvudvärk men ingen feber.. Men matt i kroppen ! Vädrat hela lgh så de har varit riktigt kallt o få bort allt.. Riktigt skönt .. För nu har lägenheten sanerats.. O jyrat på en sväng med grannen ! Har heller inte haft ngn mat lust så känner mig ganska snärt om magen..

Har bara att de svider i ögonen o lock i örat och en enorm trötthet ! Hade tidigare under dagen en rejäl huvudvärk som dock nu har försvunnit.. Men har ngr dagar kvar av att bara vila sig.. Jobbar sen hela helgen ! Sen fått bort stygnen med hjälp av mig själv o svärmor.. Ena såret öppnades igen.. Inte nå snyggt men de är pga att de lagt stygnet för hårt o fel ! Nåja ett ärr skadar inte.. Varje ärr har en historia :-D

Blir bara vila o ta de lugnt.. Imorgon ska jag försöka få mig riktigt med frisk luft om orken finns.. Kan inte be pappa komma varje dag o ta ut min hund ! Känner mig i mkt bättre form sen helgen o igår bara.. Men är en tjur skalle o har inge tålamod att ligga inne en vecka.. Ska ju oxå hinna ev baka ngt innan torsdag då lilla ja blir 24 år ! :-)

Nåja så är de o så blir de o blev.. Ha en fin kväll alla <3

Av Nina Larsson - 8 april 2013 22:49

De känns som att jag kokar inombords eller som att ngn kan steka ett ägg på mig.. Trött o slut i skallen o inget har man gjort.. Legat o läst lite på andras bloggar om SLE .. De kan ge feber titt som tätt eller sjukdoms känsla ! Har alltid haft dåligt immunförsvar o bli sjuk.. Men tycker att på sista tiden har jag haft de ganska mkt.. Ngt i kroppen som gör att antikropparna angriper.. Har haft nu ett par veckor där ja känt mig pigg o glad och inte lika trött.. Är kanske på väg in i en dålig period igen ?
Och detta med att vara sjuk inuti är jobbigt då många ej ser de eller förstår hur dåligt man mår inombords.. Imorgon ska stygnen från biopsin tas bort, men får nog ha de ngr dagar längre.. Om ca 4 veckor får ja svar på vad dom hittade o den 3 maj ska ja till folktandvården för saliv prov.. Tar ca 1 timme o kostar över 500 kr.. Kommer snart va bankrutt över att springa hit o dit mm.. Men så länge jag får den.rätta hjälpen är jag glad.. Orkar inte snart med alla frågor i skallen..

Annars är de en hel annat som snurrar på i skallen.. O när jag stannar upp o blir hemma ensam liggandes så börjar hjärnan gå på högvarv.. Alltid o blir så frustrerad just då.. Är inte som alla andra, men tur är väl oxå de .. Att de bara finns en som mig.. :-D

Ska försöka slappna av o sova om de nu går då sambon snarkar för fullt..


Håll tummarna o önska att jag är bättre imorgon.. <3 god natt

Av Nina Larsson - 8 april 2013 14:19

Nu ligger man hemma o tankar som snurrar på.. När andra är sjuka så vilar dom upp sig.. Min hjärna börjar bara mata med en massa måsten.. För de första,hatar att vara sjuk o hemma från jobb, 2 är att jag klarar inte av att bara ligga o just nu klarar ja inte ens att gå på toa för de snurrar bara..

3 är att jag har en massa saker här hemma som skulle behövas göra så som tvätta,städa,byta sängkläder mm laga middag o ta ut min hund ..

4 är att börja kolla o handla de som behövs för att hinna baka inför torsdag.pga att ja.då fyller år.. Sen så jobbar ja hela helgen

5 är att imorgon ska stygnen tas bort.. Kommer ju inte gå !! :-S

De kom inte lägligt o smärta i hela kroppen o yrsel.. Näe ska försöka blunda igen.. Läst ngr sidor i.min bok.

Tjingeling !

Av Nina Larsson - 7 april 2013 20:37

Febern har anlänt hos mig.. Tyckte jag har känt mig konstig hela helgen o framförallt igår o idag.. Igår frös jag så mkt att jag hackade typ tänder o idag vaknat med ett halvt kilo snor i näsan, värk i kroppen som man har vid feber.. Även om jag har värk i kroppen dagligen så känns de annorlunda i en !.

Så ligger nu nedbäddad sen ett tag, pappa kom o.rasta Dante för kvällen.nyss o.med lite halstabletter mm.. Blir hemma imorgon från jobbet.. Känns pissigt men lärt mig att känna att de är de enda rätta.o ska inte pressa mig själv att arbeta.när man har feber.. Är.ingen bra sak att göra.. Lite.lur.på om de är sjukdomen som gär mig dålig.. :-S nåja.. God.natt

Av Nina Larsson - 6 april 2013 13:09

Vaknade imorse kl 8 att sambon kom till sovrummet då han hade somnat under natten på soffan.. Sen fick ja ett fint morgon sms av Viktoria på mig o Dante ! Låg o drog mig en stund innan de blev att göra morgon..

Så härligt nu ute när man ser allt smälta,solen lyser på en o man känner sig väldigt lycklig i själen då de är ljust !

Blev en kort morgonpromenad samt ett stopp hos både svärmor o mina föräldrar på kaffe o frukost ;-) sen hem en stund där jag o Dante efter ett tag tog en härlig lång promenad kring byn som ändå är ngr kilometrar ! :-)


Ska vila en stund nu och sen göra mig färdig inför kvällen som kommer bjuda på en massa roligheter ! Underbart att för en gångs skull göra ngt roligt o framförallt få klä upp sig.. De bästa som finns när man ser sig själv gå från den grå o vardagliga tjejen till mer den man egentligen är ! För skillnad blir.de. Men skulle då aldrig orka fixa mig så varje dag !

Bjuder på bilden.. Dock gjort om den lite i mer gammeldags format ! <3 ha en fin lördag alla !

Av Nina Larsson - 5 april 2013 11:39

Vet att jag skriver ofta om min lilla vän alltså hunden Dante ! Men är de ngt jag värderar högt så är de denna lilla varelse.. Så fin o snäll o alltid vid min sida ! Aldrig älskat ett djur så mkt som han, en speciell vän .. För livet ! Sen är de oxå min första hund.. Ligger o har rast på jobbet o började tänka på han o alltid får han mig att le o skratta.. Som tex imorse..
För de första så är han grymt morgon trött o ligger alltid på rygg eller sida när han sover.. Men idag var de extra sött o roligt.. Såg att jag hade hamnat längre ner i sängen med en kudde o Jimmy invirad i sitt täcke mot mitt håll.. Vars på jag undrar var Dante är :-D han låg under två kuddar med två tassar i luften o snarkade :-P

Klev upp o gjorde mig i ordning samt åt lite frukost.. Men ingen Dante kom.. Gick till sovrummet där han då hade kurat ihop sig under mitt täcke så de enda som syntes var ett huvud o vägrade kliva upp o ta en morgon promenad..

Där jag sen får väcka Jimmy o säga att han vill inte gå ut.. Då först klev han upp, en snabb o kort promenad så han gjorde sina behov.. Vände om snabbt o bums i sängen för att fortsätta sova :-D

Han är bara så goo o många skratt ger han mig ! Tack för att du gör matte lycklig <3

Nu är rasten snart slut !

Ovido - Quiz & Flashcards