seeyaaa

Alla inlägg den 22 april 2013

Av Nina Larsson - 22 april 2013 22:05

Jobbat som sagt ett kort kvälls pass.. En bra kväll o som vanligt älskar ja mitt jobb :-) sen fått en annan rolig nyhet ;-) den ni.. Ligger nu under täcket o ska strax stänga igen mina ögon o drömma mig bort ett tag.. Jobbar ett kort arbets pass 7-13 imorgon.. Hoppas på fin väder så att man kan ta en lång promenad kring byn ! :-)

Igår fick ja en present av fina Sandra, ett par örhängen som jag haft idag på jobbet.. Älskar dom ! Så fina.. Tack gumman <3 dom var verkligen min typ !

Annars under dagen så tycker ja kl hade stannat o ville bara iväg o jobba.. Sen mått lite si o så.. Men varit glad o pigg annars ! Mest värk i benen o magen.. Men de är bara bita ihop !

God natt alla <3

Av Nina Larsson - 22 april 2013 10:48

Vaknat halv nio idag av huvudvärk som ej vill släppa o de vi kvinnor får en gång i månaden.. Fy farao ! Nåja hur som helst.. Har hållt på nu i ngn timme med att träna Dante .. Fick lite tips igår på föreläsningen ! Han är mkt lättlärd o de är så roligt att testa ngt nytt.. Samt för både min o hans skull !

Sen blir de att börja om igen o lära han att de är tryggt att vara ensam hemma en stund o att vi kommer hem ! De blir nu prio ett.. Efter han var inlagd på sjukhuset samt med vår katt så har de eskalerat sig med att han inte kan komma till.ro när man ska o jobba eller om han ska vara själv ett mindre tag..

De är så sorgset ! :-S men nu ska de bli träning så att han känner sig trygg igen när man far.. De enda som är synd är att han ej visar tecken på att han är eller blir ängslig när man far !

Mattes lilla ängel <3

Annars så blir de som sagt bara lugnt.. Innan man.ska o jobba ! Men.ha en fin dag alla <3

Ovido - Quiz & Flashcards