seeyaaa

Alla inlägg under april 2013

Av Nina Larsson - 17 april 2013 22:37

Alltså har fått denna Justin bieber låten i skallen.. Tycker inte annars hans musik är bra.. Men just denna akustisk är mkt fin ! Nåja nog om de.. Vad har jag gjort idag ? Vaknade halv nio,ut med hunden i detta rusk väder,fixade mig o sen åkte jag o Pernilla till Kalix en sväng, hann ta en fika mm ..

Sen hem o vilade ett tag innan de blev tillbaka o jobba 16-21 .. Kvällen gick med rasande fart så var klockan 21.. Men varit en fin kväll som vanligt! Däremot svin trött o värk i ryggen.. Tagit pronaxen .. Så hoppas de släpper sig o så duschat efter jobbet o smörjt med denna illa luktande kortisonet..

Jobbar 7-16 imorgon o sen efter de tar ja helg.. Ska på fredag o klippa mig o fixa mitt numera "nya frisyr " :) sen ev blir de en sväng oxå till Hpda med sambon o ta igen missad tid efter denna vecka då vi högst sammanlagt sett varandra 1 timme .. Så är de när man jobbar om varandra eller samtidigt, jag sover när han kommer hem o han när jag åker .. Osv !

Är ledig 2 helger nu på raken.. Otroligt skönt ! Går inte att beskriva.. Helgerna är som heliga men ack så tar dom slut för fort..

Annars är de si o så med mig.. Men jag tar som sagt varje dag som den kommer o försöker göra mitt bästa.. Men nu måste jag försöka lägga mig ifrån denna iPad o sova !

God natt alla <3

Av Nina Larsson - 15 april 2013 20:29

Då var snart denna lediga måndag förbi.. Jobb helgen var annars mkt fin.. Men trött som bara den har jag varit idag.. Fick mig iaf sovmorgon till kl tio.. Men själva morgonen startade dåligt.. Var så arg så de kokade ur öronen..Men lugnade ner sig ganska snabbt efter lite frisk luft o filtrerande ..

Sen fixade jag mig och tog med mig Dante till Kalix.. Hittade inget på chili, men däremot en dress att ha på sig vid promenader.. En vind byxa o jacka ! Glömde även att kika in på Fritz Olssons.. Så de blev sen en sväng nr 2 med mamma.. Där jag hittade mig en vattentålig klocka på halva priset.. Har kostat 1195 kr o fick ett presentkort av mina föräldrar på 600 kr.. Så de var ju bra ! Vad tycker ni ?

Sen hade ja tänt gå kring byn.. Men då började de o regna.. Nja så tog en kort promenad till Pernilla o fick mig kaffe.. Nu är jag hemma o tappa all energi totalt.. Hade tänkt dammsuga o tvätta.. Men de får bli imorgon innan jobbet !

Sen en annan sak, blev påmind idag då jag satt o prata med Pernilla .. Hur jävla tungt jag har de varje dag mer eller mindre o har som förträngt de för att orka med dagarna.. Idag är iaf ingen bra dag.. Sen irriterande att jag försöker att bli lite mindre o tränar för att bli starkare o känner mig som en padda ! Inget händer känns de som o bara att pusha mig själv till Max att ta en vända kring byn, åka o träna på gymet är förbannat jobbigt då varje del i kroppen smärtar o dunkar på.. Jag blir galen snart o leva tyst i detta elände .. De är fruktansvärt tungt.. Men jag försöker vara stark o positiv så mkt jag kan .. Men vissa dagar är bara för mkt.. Såna här dagar skulle man kunna ge upp !

Nåja nu fick jag ut lite frustration i kroppen o tankarna.. Men va tycker ni om klockan ? Fin va :) tack världens bästa mamma o pappa, vet ej va jag skulle göra utan er <3

Nu ska jag vila o se ngn serie eller film... Slappna av lite ! Behövs .. Men har iaf en skön arbets vecka .. Imorgon 16-21 onsdag samma tid o torsdag 7-16 ! Orkar inte jobba nå extra .. De får räcka så här !

Nåja ha en fin kväll alla glada ! Och var snälla mot varandra !

Av Nina Larsson - 13 april 2013 20:22

Slutat kl 16.idag o blir att sova hos föräldrarna i natt.. Vissa jobb helger.gör ja de ! Ganska skönt.. Dagen har varit seg o trött har man varit.. Värk i kroppen men beslöt mig för att pusha mig själv att ta en promenad kring byn med Dante ! Nu känns.de riktigt bra..

Duschade av han då vi kom tillbaka då han hade fullt med kiss,grus under magen.. O sen var de min tur att att duscha !

Sitter nu på soffan o tar de lugnt innan de blir John blund.. Jobbar en delad tur imorgon ! Nåja de går nog.fort.:-D

Ha en fortsatt bra lördag alla.. Bjuder på en bild från jobbet innan ja skulle börja ! :-D

Av Nina Larsson - 12 april 2013 21:54

Har jobbat en kort kväll, var roligt att komma tillbaka med nya krafter ! Älskar mitt jobb o alla runt omkring mig där ! :) men den gick fort .. Ligger nu i sovrummet med min sambos nya leksak haha den nyaste iPad eller va den nu heter :D som en enda jätte telefon.. Kul att jag fick låna den då han har min dator :)

Ska strax sova så man orkar med morgon dagen.. Går en 7-16 pass ! Har inte så mkt på hjärtat just nu.. Bara trött ! Testade ta en bild med denna .. Nåja god natt alla <3

Av Nina Larsson - 12 april 2013 11:13

Sitter hemma nu på soffan och hör när diskmaskinen går för fullt.. Som sagt hade en suverän födelsedag igår, men idag känns de.. sen lite ont i magen av allt fika :D Men sånt får man ta.. vaknat kl halv nio idag även om jag hade tänkt ta en längre sovmorgon.. låg o drog mig ett tag i sängen.. så skönt ! Sen en promenad till mammas jobb o tog mig en kaffe o så fick dante busa ordentligt då mamma hittade en boll ! Sen gick vi hem o slappar på soffan nu ett tag.. 


Ska strax duscha innan viktoria kommer över på en fika, sen blir de ladda inför jobb helgen som börjar kl 16 idag ! :) Saknar mina goa arbetskollegor ! ..


Har försökt att ladda upp en text som jag skrivit på wordpad som ja tänkte dela med mig.. men de går inte så de får vara ! :D 


Annars har jag inte så mkt på hjärtat just nu, förutom ett stort tack igen !   



Av Nina Larsson - 12 april 2013 00:54

Nu ligger ja nerbäddad efter en lång dag.med.mkt.folk,mkt kaffe o.fika ! Varit en otroligt fin födelsedag o är jätte glad för allt.. För glad så man blir sentimental ! Så tack alla som kommit o för alla som skrivit grattis o ringt,skickat sms.. :-)

De jag har fått är :
Örhängen o halsband av svärmor o Ulf :-)
Blommor,smörgåstårta,600 kr på Fritz Olssons av mina föräldrar
500 kr på önska av Gunnar,ulla,Johnny o Ulrika
500 kr på chili av min sambo
Mitt favorit vin av Pernilla o Jocke o ett personligt o eget födelsedags kort av dom
200 kr, samt ett sett med fyra uppläggs skål där man kan göra tex bryle i o gasoltändare av min sambos mormor o.morfar Vet ej annars hur jag ska beskriva ! :-)

Tusen o åter tusen tack allihopa.. Ni gjorde verkligen min dag o för alla presenter ! Betyder guld o.mera
Därtill :-)

Nu ska jag sova efter ngt vin glas som avslut på denna dag tillsammans med Pernilla :-) imorgon är de en ny, sova lite längre, sen kommer Viktoria.. Sen blir de kvälls jobb o hela helgen !

Kastar in två bilder.. God natt <3. Och en sista sak.. Alla tyckte om.fikat ! En lättnad :-D

Av Nina Larsson - 10 april 2013 21:34

Kan säga så här.. Jag beundrar er alla som älskar att baka.. O en gång tyckte ja oxå om de.. Men inte nå mer.. Fy fan kommer då aldrig bli ngn "Leila bakar " :-D sen självkritisk till allt man gör.. Helt slut körd av allt vispande mm ! Men ja hoppas de blev bra..

Har gjort chokladbollar,muffins som imorgon ska garneras med grädde,citronmeliss o hallon ,sen gjort den jobbigaste tårtan i mitt liv som heter Pinocchio tårta eller rättare sagt marängtårta där de är i mellan grädde,hallon,jordgubbar o citronmeliss där oxå ! .. Phuu o suck..

Då var de gjort, sen blir de bulla som jag faktiskt fått o så nå ballerina kakor,kaffe o läsk ! Skönt att de bara är en gång i året.. Drrraaaaa nu va trött jag är :-D

Bjuder på själva resultatet.. Men ej färdigt ännu ! Tack o hej för mig.. Ska slänga mig snart i säng ! <3

Av Nina Larsson - 10 april 2013 13:29

Blev lite hängig så tagit en vila en stund,läst klart boken.. Ska på en stund o handla.. Sen börja med middagen som blir indisk kyckling med ris,sallad o ev chutney !

Ovido - Quiz & Flashcards