seeyaaa

Alla inlägg den 23 april 2013

Av Nina Larsson - 23 april 2013 23:16

Först vill jag skriva att jag blir lite sentimental så här på kvälls kvisten.. Kollat på en sida som heter hundhjälpen.. Där så många fina hundar har blivit lämnade till som människor inte vill ha nå.mer,hundar från gatorna mm.. Som annars skulle ha gått en hemsk väg till mötes..

Hade ja kunnat så hade ja hjälpt varenda hund i hela världen o skulle ja vinna pengar så skulle hälften gå till välgörenhet så alla hundar får den möjlighet att leva lycklig i en familj,med värme o.kärlek !

Men som tur är verkar denna sida ta väl hand om alla djuren o att de får komma till ett bättre hem.. Själv varit sugen att adoptera en hund.. Men eftersom jag är den enda just nu här hemma som brinner för hundar så tar de stopp.. Tyvärr :-(

Svärmor har varit o skaffat sig en liten sötnos som inte kommer bli så mkt större än min.. Idag slog de mig hur fort valp tiden gick.. Ha en kompis till min älskade Dante o få en till liten vän o gosa med o hitta på äventyr! Fast de är väl bara önsketänkande.. Men ska bli kul o fara nu till svärmor så dom får bli vänner föralltid.. ;-)

Och jag är så jävla glad att jag har min vän Dante.. Hade ja inte skaffat mig honom vid den tiden i livet så hade tankarna skenat.. Han har varit min terapi o är de än idag..

Jag tror han har rivit sina klor i mitt hjärta o markerat att vi hör ihop ! Att jag älskar denna fyrbenta lilla vän.. De finns ingen lika härlig som du <3 och nu vet jag vad jag ska tatuera.. Han tass avtryck !

De var väl de,lite tankar.. Annars har ja jobbat idag,gjort mat,vilat mm .. Imorgon ledig ! Sköööönt ! Nu ska ja sova... God natt ..

Ovido - Quiz & Flashcards