seeyaaa

Alla inlägg under februari 2013

Av Nina Larsson - 11 februari 2013 18:06

Idag blev de då ingen sovmorgon eftersom att jag vaknade av att min lilla vän Dante satt bredvid mig i sängen o putta i mig med sin tass :D Han ville gå ut o göra sina behov, men de gjorde inget.. har fått mkt gjort så tack min lilla vän ! 

Solen lyste, men när vi väl kom ut... brrrrr va kallt.. ! Gick hem o började städa lite smått, sen mitt i allt så åkte jag lite senare till kalix med föräldrarna o dante .. for o tränade på nova.. 


Körde Milon * 2 , där ett tag så kände jag bara "hur fan ska jag orka" höll nästan på att svimma .. men nu i efterhand så är de riktigt sköönt, kommer bara ha en fet träningsvärk imorgon :D Tog o bastade ,duschade o fixade mig i ordning lite smått.. sen gick jag ner på stan och tog en snabb kaffe med pernilla, sen vidare o möta upp svärmor där de blev att gå in på Chili.. hittade mig två rea plagg som jag är riktigt nöjd med och just de.. när jag var med mina föräldrar så hittade jag mig en super fin väska på fyndis för 50 kr ! En riktig fyndar dag.. ska slänga upp bilder på vad jag köpte !


Nu ligger ja på sängen o vilar mig en stund, kommer snart fullt med folk då de är hockey.. suck för mig och JAAA för dom :D Har annars varit en fin o ledig dag.. Imorgon är de tillbaka o knega .. Jobbar denna vecka tisdag 7.30-16.30, onsdag 12.30-21.00 och torsdag 7-16.. inget än så länge på fredag.. men funderar på att ta ledigt fredag så får man en lång ledig helg ! Längtar till helgen sååå himla mkkt..


NÅja nog om de, ha de bra alla   


Här kommer inköpen :


 

Väskan 


 


En kofta 


 


Och en skjorta! 

Av Nina Larsson - 7 februari 2013 20:14

Haft en jätte rolig dag på jobbet med fina människor, gått så bra.. Förutom att jag alltid blir super trött i slutet av dagen.. Men en perfekt dag helt enkelt !

Sen när jag kom hem så möttes jag av att min älskade sambo hade gjort en super god middag o rastat Dante.. Behövde bara komma hem i lugn o ro.. Vila på maten..

Sen gick ja till mina päron en snabb sväng o nu hos Pernilla.. Har fått jätte fina örhängen av henne samt läppstift <3 tack min fina vän för att du finns för mig o är snäll..

Annars blev de jobb hela helgen oxå, fredag 13.30-21.00 , lör 6.45-14.30 o söndag 7-13 !

Ha en fin kväll alla <3

Av Nina Larsson - 6 februari 2013 17:12


Skum låt, men ändå ganska sköön... Sambon som visade den till mig :D Tycker om lite konstiga låtar.. haha ! :D

Blev att sibylla fick stå för maten idag, samvetet.. joo den är inge bra nu när man ska äta nyttigt och träna !! Nå de får gå för denna gång.. 


Annars är jag helt slutkörd efter denna hawaii massage "lomi lomi " .. den var väldigt avslappnande o känner mig som kokt spaghetti. haha helt bedövad i kropp o skalle ! Så hoppas på att energin flödar imorgon då man ska jobba .. Jobbar i byn 7-16 och så helgen i kalix.. bemanningen ringde o frågade om jag kunde jobba idag, hade precis kommit hem från massagen o kände bara.. näee inte nu så sa nej, men då kommer de dåliga samvetet ! Jag i ett nötskal men de är sååå otroligt skönt att ha fått va ledig, pyssla om sig själv och sitt hem, umgås med sambon. 


Haha sen en annan sak angående mig och jimmy, han tror att jag har gått o slagit mig.. men här för en natt sen så kunde jag ej sova.. haha lyssna nu.. pga att jag ville så gärna väcka han o berätta hur mkt jag älskar han.. låg o titta på han o kände bara så starka känslor, men vågade inte säga de först igår :D Jag är lite knasig.. jag vet ! 


Sen idag då, åkte bussen hem, betalade o satt mig.. när jag sen bara kollade fort på biljetten att jag hade betalat 57 kr istället för 29 kr.. Öhhmm ok :D Sen när bussen stannade i sangis så gick ja snabbt ner till chaffören o sa de.. Haha då hade jag sagt att jag skulle till happis.. alltså fint minne o dit skulle jag inte ens :D Men sa att de var ju mitt fel så behöver ej få tillbaka nå pengar.. :D Jyr skåp som man är.. 


Hmm hade även velat ta en uppfriskande promenad kring byn, men de är så jäkla kallt o sen så orkar inte min fyrbenta gå eller han är så "frusen" :D Nåja ska ju o träna i helgen efter jobbet.. Blir en promenad till päronen o sen hem,duscha o sova !


De var de jag hade på hjärtat !!!




Av Nina Larsson - 5 februari 2013 21:51

Ska strax lägga mig o sova så man orkar med morgon dagen,även en ledig dag.. Men mkt som står.på schema ! Upp före tuppen.. Snark.!! :-D

God natt säger jag o Dante från soffan i Sangis !

Av Nina Larsson - 5 februari 2013 17:57

Haha så himla mätt att städet i sovrummet få va tills.imorgon ! Är nu på en kopp kaffe hos föräldrarna..


Av Nina Larsson - 5 februari 2013 15:43

Dagen började kl 8.00, gick ut på en morgon promenad med lill vännen.. sen duschade jag av mig snabbt.. Sandra kom o hämtade mig kl halv tio, blev att fara på hudverket och fixa ögonbrynen o fransarna.. nöjd men inte vant mig med formen på brynen ! :) Sen tränat ett pass på milon cirkelträning på nova, duscha igen en snabb sväng..


Sen åkte jag med sandra o hennes mamma o tog en lunch på myggan, surrade och hade de trevligt, sen for vi på lite affärer.. Köpte mig ett par handskar som var jätte mysiga ! Sen blev de att styra hemåt.. Möttes av en glad vän här hemma.. Tagit en promenad till.. och ska snart börja med middagen som blir lasagnette ! :)


Ska även ta o städa sovrummet som ej blev av igår.. men annars är allt fint o städat här hemma ! :) Så himla skönt att få va ledig o ta igen sig, fixa här hemma, göra roliga saker o bara vara.. Helt underbart och så imorgon blir de att fa på massage.. såååå jävla underbart ! :) Känner glädjen i kroppen.. 


Nåja nu blir de at börja röra sig lite så man får ngt gjort ! :) Tjingeling .. 

Av Nina Larsson - 4 februari 2013 14:43

Hehe, måste skryta .. imorgon blir de frans/bryn färgning samt plockning av ögonbrynen och träning ! Sen på onsdag blir de massage i en timme.. gaaaaah va underbart ! :) Ibland måste man få skämma bort sig själv.. Nåja, annars är jag hungrig som ett djur.. Ska laga nå wokgrönskaer med kyckling i sötsur sås med ris ! Mumma.. 


Blir annars en lugn o fin dag, har plockat in disken här hemma, slagit i gång en tvättmaskin.. blir sen att dammsuga och renbädda sängen tror jag :D och så promenader med lille mannen min.. skulle ha tagit en runda kring byn men var så frusen efter att ha stått o väntat på bussen i kalix .. brr kallt o blåsigt o de som var såå fint imorse ! :)


Sen kan jag även tala om att jag möttes av en OTROLIGT lycklig hund när jag kom hem haha... ändå hade min pappa varit ut med han bara en och en halv timme tidigare.. han har stått på soffan eller suttit på ryggen av soff stödet o tittat ut hela dagen i fönstret, min älskade lill vän har nog saknat mig.. får ju dåligt samvete, men han är ju bara en hund o måste ju klara sig hemma ensam då o då.. Men han är så duktig !   


Näee usch va min mage skriker efter mat .. tror ja ska ta mig en smörgås då sambon inte vill äta så tidigt som vid kl 15 :D Haha .. 


 



Av Nina Larsson - 4 februari 2013 06:09

Vaknat före tuppen o trodde sambon skulle fortfarande vara hemma innan han skulle fara.. Men han hade tydligen åkt iväg! Men hunnit.med en skön promenad med Dante som även är morgon trött.. Ätit frukost, sminkat mig lite.. Åker idag till jobbet med fina Sandra!

Sen blir de bussen hem som går nästan precis ja slutar.. Om de är lika fint ute idag som nu på morgonen blir de en promenad kring byn,laga mat o invänta hem sambon.. Sen ledig till på torsdag ! Härlig vecka har jag o passar mig bra..

Säger som min sambo att helgerna går alldeles för fort.. Nåja bara ta tag i dagen nu, ha en fin dag alla !

Ovido - Quiz & Flashcards