seeyaaa

Alla inlägg den 6 februari 2013

Av Nina Larsson - 6 februari 2013 17:12


Skum låt, men ändå ganska sköön... Sambon som visade den till mig :D Tycker om lite konstiga låtar.. haha ! :D

Blev att sibylla fick stå för maten idag, samvetet.. joo den är inge bra nu när man ska äta nyttigt och träna !! Nå de får gå för denna gång.. 


Annars är jag helt slutkörd efter denna hawaii massage "lomi lomi " .. den var väldigt avslappnande o känner mig som kokt spaghetti. haha helt bedövad i kropp o skalle ! Så hoppas på att energin flödar imorgon då man ska jobba .. Jobbar i byn 7-16 och så helgen i kalix.. bemanningen ringde o frågade om jag kunde jobba idag, hade precis kommit hem från massagen o kände bara.. näee inte nu så sa nej, men då kommer de dåliga samvetet ! Jag i ett nötskal men de är sååå otroligt skönt att ha fått va ledig, pyssla om sig själv och sitt hem, umgås med sambon. 


Haha sen en annan sak angående mig och jimmy, han tror att jag har gått o slagit mig.. men här för en natt sen så kunde jag ej sova.. haha lyssna nu.. pga att jag ville så gärna väcka han o berätta hur mkt jag älskar han.. låg o titta på han o kände bara så starka känslor, men vågade inte säga de först igår :D Jag är lite knasig.. jag vet ! 


Sen idag då, åkte bussen hem, betalade o satt mig.. när jag sen bara kollade fort på biljetten att jag hade betalat 57 kr istället för 29 kr.. Öhhmm ok :D Sen när bussen stannade i sangis så gick ja snabbt ner till chaffören o sa de.. Haha då hade jag sagt att jag skulle till happis.. alltså fint minne o dit skulle jag inte ens :D Men sa att de var ju mitt fel så behöver ej få tillbaka nå pengar.. :D Jyr skåp som man är.. 


Hmm hade även velat ta en uppfriskande promenad kring byn, men de är så jäkla kallt o sen så orkar inte min fyrbenta gå eller han är så "frusen" :D Nåja ska ju o träna i helgen efter jobbet.. Blir en promenad till päronen o sen hem,duscha o sova !


De var de jag hade på hjärtat !!!




Ovido - Quiz & Flashcards