seeyaaa

Alla inlägg den 12 februari 2013

Av Nina Larsson - 12 februari 2013 17:30

Idag har jag vaknat på fel sida, sovit dåligt o värk i rygg o ont i magen.. eller som i sidan av magen ! Märktes nog imorse.. inte ofta jag visar de på jobbet.. men annars har de gått bra o varit en lugn o fin dag ! Men de är väl så att man kan inte alltid gå med ett leende.. sen var jag ju o träna igår, kan även vara en orsak.. träning är bra men oftast blir de smärta efter träningen för mig.. så synd för jag mår så bra av de precis efteråt ! Men dagen har gått mkt fort tycker ja.. Jobbar imorgon en lång kväll o hoppas jag mår bättre.. Går i skov denna smärtan ! :(


Ligger på sängen just nu o vilar på maten som blev hemma gjord pizza.. ska strax ta mig en promenad till föräldrarna o slänga mig på deras soffa, är så förbaskkat trött.. längtar tills de blir juni för då tar jag "semester " ca 1 månad.. få vila upp sig, må gott och bara vara.. ska bli så underbart !!!


Nåja ni får ha en fin kväll alla, för min del blir de inte många knop.. gå till päronen, sen hem,duscha o sova.. vad jag orkar.. ! 


Tjingeling   


 

Ovido - Quiz & Flashcards