seeyaaa

Alla inlägg den 4 februari 2013

Av Nina Larsson - 4 februari 2013 14:43

Hehe, måste skryta .. imorgon blir de frans/bryn färgning samt plockning av ögonbrynen och träning ! Sen på onsdag blir de massage i en timme.. gaaaaah va underbart ! :) Ibland måste man få skämma bort sig själv.. Nåja, annars är jag hungrig som ett djur.. Ska laga nå wokgrönskaer med kyckling i sötsur sås med ris ! Mumma.. 


Blir annars en lugn o fin dag, har plockat in disken här hemma, slagit i gång en tvättmaskin.. blir sen att dammsuga och renbädda sängen tror jag :D och så promenader med lille mannen min.. skulle ha tagit en runda kring byn men var så frusen efter att ha stått o väntat på bussen i kalix .. brr kallt o blåsigt o de som var såå fint imorse ! :)


Sen kan jag även tala om att jag möttes av en OTROLIGT lycklig hund när jag kom hem haha... ändå hade min pappa varit ut med han bara en och en halv timme tidigare.. han har stått på soffan eller suttit på ryggen av soff stödet o tittat ut hela dagen i fönstret, min älskade lill vän har nog saknat mig.. får ju dåligt samvete, men han är ju bara en hund o måste ju klara sig hemma ensam då o då.. Men han är så duktig !   


Näee usch va min mage skriker efter mat .. tror ja ska ta mig en smörgås då sambon inte vill äta så tidigt som vid kl 15 :D Haha .. 


 



Av Nina Larsson - 4 februari 2013 06:09

Vaknat före tuppen o trodde sambon skulle fortfarande vara hemma innan han skulle fara.. Men han hade tydligen åkt iväg! Men hunnit.med en skön promenad med Dante som även är morgon trött.. Ätit frukost, sminkat mig lite.. Åker idag till jobbet med fina Sandra!

Sen blir de bussen hem som går nästan precis ja slutar.. Om de är lika fint ute idag som nu på morgonen blir de en promenad kring byn,laga mat o invänta hem sambon.. Sen ledig till på torsdag ! Härlig vecka har jag o passar mig bra..

Säger som min sambo att helgerna går alldeles för fort.. Nåja bara ta tag i dagen nu, ha en fin dag alla !

Ovido - Quiz & Flashcards