seeyaaa

Alla inlägg under juni 2012

Av Nina Larsson - 20 juni 2012 12:28

Idag så ringde min mor o väckte mig kl 9.00 för att jag inte skulle sova ngt längre samt posta ett arbetsgivarintyg till kommunala för att få höjt a-kassan då jag varit med i ett år nu !! Tjing tjing.. Sen så gick jag o dante hem, åt frukost och sen begav vi oss ut på en lång promenad kring byn .. så härligt o han är så duktig min lilla vovve ! 40 minuter senare så var vi hemma, jag gick o duscha, la mig i sängen en stund med katten o hunden liggandes bredvid varandra .. mysigt ! Har nu fått i mig lite lunch som blev en omelett o vatten ! 


Ska börja sminka mig lite nu, ta en kopp kaffe .. ta en sista promenad med Dante innan jag börjar rulla mot jobbet, sen kommer jimmy hem o umgås med lill vännen våran !! Jobbar 14-21 idag o jag hoppas de kommer gå bra, men de tror jag ! :) Är ju ganska van att jobba där jag är, men de är så många nya man ska lära känna :D 


Sen efter jobbet blir de då bums i säng o sova .. men börjar först jobba kl 16 imorgon bitti ! Skönt skönt.. 



Ha en fin dag alla ! 


Seeyaaa

Av Nina Larsson - 19 juni 2012 15:27

Idag så ringde min läkare kl åtta imorse o berättade om proverna, värdena har gått upp ännu mera så nu fick jag höja dosen samt ska tillbaka om ca 2 månader o kolla igen och har dom inte gått ner blir de höja ytterligare ! undra på att man aldrig känner sig frisk i kropp/själ utan hela tiden som en levande zoombie med värk dagligen .. jaja vi får se vad som nu händer !!

Annars så har jag o min mor varit förbi på djurmagasinet o köpt myggolja till lilla Dante så han inte blir mygg äten .. varit på fyndis, ica o på nå loppisar ! Sen varit o tankat bilen, lagat middag och nu ska jag alldeles strax åka mot svärmor för att tvätta då våran tvättmaskin kan fara åt helvete ... trumman är sönder o slutat ta in sköljningsmedel så den käkar upp våra kläder och gör hål !! Har hållt på att bli galen på den .. måste försöka kolla upp om jag hittar en billig en eller rättare sagt, jag o jimmy !!

Fortsätta dricka mitt kaffe nu, tjingeling!!

   


En sista sak, igår kväll fick jag världens finaste sms man kan tänka sig... De gjorde mig så glad att de finns så fina människor som vill en väl här i livet o verkligen uppskattar en för den man är ! De berörde mig att jag blev stum, visste inte vad jag skulle tänka eller skriva .. Ska spara de o när man är ledsen läsa det så man finner ny kraft ! Tack ännu en gång !!

Seeyaaa 

Av Nina Larsson - 18 juni 2012 20:54

Allt har känts mkt bättre nu mot eftermiddagen/kvällen .. Fått mysa hos föräldrarna där jag känner mig trygg o lugn, sen tog jag mig faktiskt en kvälls promenad fast utan Dante denna gång.. är så härligt att jag har börjat komma igång med detta .. Har suttit o läst om just detta med för låg ämnesomsättningen o fibromyalgin att de brukar bli bra om man aktiverar kroppen, dessa dagar med bara promenader o ledighet har gjort att jag har börjat lära känna min kropps begränsningar av vad jag klarar av o inte .. Just nu så känner jag mig så lätt i kroppen, ingen spänning.. men de är väldigt krävande ändå för mig,men jag kämpar mig igenom detta ! 


Sen till hösten så får jag lära mig mera då jag ska till sjukgymnasten o vara med i en grupp träning för dom som lever med daglig smärta ! Kanske man får en vardag med detta.. Sen får jag nog ev veta hur värdena ligger i kroppen .. Jag hoppas dom har gått ner ! Jag vill verkligen det.. 


Som sagt , de har varit en tung o jobbig dag för mig, känt mig nere,stressad,förvirrad o jaa allt.. men jag blickar nu fram mot en ny dag med ledighet, sen blir de jobb ons 14-21.15 , torsdag 16.15-21.15 , fredag 7-12 och så fick jag den enda helgen i sommar ledigt o de var denna helg.. midsommar ! Den kommer spenderas med familjen, pojkvännen/hans familj o vänner .. kommer bli fint ! 


Sen en sista sak, min pojkvän är så söt där han sover.. han brukar klaga o säga att jag lägger mig tidigt o sover, han har somnat faktiskt framför sin favorit sport "fotboll " vid ca 20.00 ! :D haha så är de när man får kliva upp före fan o jobba en hel dag, slut som artist .. men han är så duktig ! Älskar dig jimmy ! 



Nu ska jag o vovve se tv o mysa innan john blund kommer, God natt !


 

Av Nina Larsson - 18 juni 2012 13:55

Vaknade pigg o glad, sen full rulle på jobbet.. mått som ett arsle när jag inte har tagit medicinen, haft hjärtklappningar gånger 100, svettats som en gris o varit allmänt förvirrad . Var skönt med ett kort pass idag o ledig nu tills på onsdag kl 14.00 ! Jag mår inge vidare idag, sen så var jag o lämnade prover på vårdcentralen o hela vänster arm är uppsvälld i armvecket o dunkar o gör ont .. brukar aldrig bli så, lär bli ett stort blåmärke,trött och hungrig så måste ta den lilla energin nu till att börja laga middag.. blir då inge avancerat,sen en powernap i sängen för att vila huvudet !! 



Känner mig skit nere helt enkelt.. inge roligt alls med såna här dagar.. om jag ska vara helt ärlig så vill jag bara bli frisk o slippa ha såna här berg o dalbanor med humöret/energin !! Kan inget göra åt de, nåja de löser sig som jag alltid säger ! 



Ha en en fin dag alla och sen ett stort tack till Ida som var o tog ut Dante idag när jag var o jobbade, betyder väldigt mkt ! :) 


Seeyaaa

Av Nina Larsson - 17 juni 2012 18:43

Har inte haft tid eller för den delen orkat skriva här på bloggen, har iaf tagit sex dagar ledigt från jobb/ansvar mm . Vilat upp min kropp,själ innan semester shemat drar igång imorgon.. kan säga att jag har mått bra,försökt träna mig stark igen med att vara ute mkt i det fria, tagit promenader och rensat allt som funnit i kroppen.. jag har umgåtts med familjen,vänner o gjort sånt jag tycker är roligt ! Solen har verkligen lyst o jag känner att jag har även gjort de! 


Jag har verkligen njutit av varje sekund, jag behövde verkligen detta o de känns även som att jag har fått en chans att få medicinen att fungera, nu känns de som att de börjar bli bra i kroppen min, ska imorgon efter jobbet till labbet o ta nya blod prover för att kolla värdena .. Skulle dit i veckan som var, men jag glömde att ja fick inte ta medicinen då.. vilket ja gjorde så fick bli en ny tid :D haha men men .. 


Laddade ner ett program med stegräknare/kalorie idag när jag gick på en promenad.. blev lite besviken, enligt den så hade jag tagit 4900 steg, 38 minuter kring byn och endast 120 kcal .. haha vafan :D ?? jaja de var iaf mkt skönt även om de var blåsigt o halv dassigt ute.. Men kvälls kvisten blev ju iaf mkt fin !! 


Nu ska jag försöka få fixat disken o sen ta de lilla lugna innan man ska sussa .. Jobbet väntar imorgon !! kommer bli en fin sommar detta !! 


Ha de fint alla !!


Seeyaaa

Av Nina Larsson - 6 juni 2012 22:38

Som sagt, skrev tidigare att Pernilla ska bli min personliga tränare.. där ett tag idag kände jag bara " NEEEJ" va har jag gett mig in på :D Hon är riktigt sträng o pushar en.. visst jag behöver ju de, någon som peppar igång en .. men inte kunde jag tro att min kropp o hela jag har blivit så här dålig i form.. Först så värmde vi upp med samba "dans", sen styrke träning och sist en sjukt jobbig powervalk med vikter kring fotlederna.. Hon före o jag efter :D Herre jävlar vad jobbigt.. Nåja de gick ju , men jag känner mig glad nu för att jag orkade o faktiskt gjorde mitt allt.. 


Tänk att fem ynkliga kilon ställer till såna problem, hur fort man tappar allt man en gång hade med kondition o styrka ! En liten ynklig storlek .. Men saken är den att det går väldigt fort att bli av med dessa eller för den delen komma igång med ämnesomsättningen när man väl börjar.. Men däremot är min ämnesomsättning redan kass o jag tror de är detta som behövs också för att medicinen ska kicka in !! Imorgon kväll när hon slutar jobbet blir de ut på lång prommis igen .. 


Haha lär ju även märkas om jag tar mig upp från sängen imorgon , BTW .. fick världens rå panik när jimmy väckte mig imorse o sa att klockan var 13.00 .. sovit 13 timmar .. studsade upp ur sängen .. brukar ALDRIG sova så länge !! inte ens hunden eller ngn har ringt mig, sen har jag börjat stänga av mobilen i sömnen ?? Näee .. Men samtidigt så kanske jag behöver mer timmars sömn då o då .. Sen så kommer helgen bli skit tuff .. långa pass, lite ledigt .. nästan 40 timmar på en helg ! Men sen från den 12 juni till den 17 blir jag ledig fram tills den 18 juni då jag börjar med semester schemat som blir heltid !! Måste samla kraft o nya tag .. Jag behöver de med tanke på att vissa dagar för mig är väldigt tunga o jobbiga med dessa 2 sjukdomar jag har.. Måste följa hur min kropp o själ mår för att fungera som en vanlig människa o acceptera att jag klarar inte av allt !! 


Imorgon om jag fått in mina skatte pengar så blir de happis, köpa en massa saker till bilen så de inte läggs på hyllan samt träning kläder, ett par byxor, linne/tröja typ samt en jacka jag har sucktat efter !! Sen blir de hålla hårt om slantarna o börja spara .. 


Här var jag vältränad o fit.. De var en gång som ska bli föralltid igen !! :D Haha fina bilder !! 

Dessa två är från 2009 tror jag, sen så vill jag bara säga en sista sak : Jag vill inte banta, jag är inte tjock

eller får för mig att jag är de , oavsett om de finns dagar då jag känner mig som en heffaklump.. jag vill 

bara börja må bra med mig själv igen o kroppen samt bli fit !! Nu vet ni !!


 


 


Seeyaaa

Av Nina Larsson - 5 juni 2012 22:52

Idag är en bra dag, glatt besked för min pojkvän att han ska börja jobba igen !! Sen köpt mig en bil, första bilen jag faktiskt gett pengar för själv .. Pengar som jag har jobbat för ! Den var ju inte så värst dyr, men den är besiktad o skattad och bytt en hel del saker i den.. den går som en klocka o jag älskar den ! De är inte den finaste bilen , men i mina ögon är den de fast den är lite små ful på utsidan :D Men de ska åtgärdas.. Den är även en samma årsmodell som mig själv, 23 år gammal .. 


På jobbet så sa jag när dom frågade vad de var för åre på den, som svar fick dom " De är en 89, gammal o rostig som jag " :D Haha fick oss ett skratt.. Fick tillbaka ett svar " Men Nina, inte är väl du gammal o rostig " :D 


Slänger upp två bilder som jag hittade på nätet , detta är inte min bil .. men de är en exakt likadan ! 


 

Denna färg på bilen är likadan som min, OBS dessa är mkt finare än min , men den ska se fin ut snart ! :)


 



Tihi, joo ja är lycklig ! Nu blir de ledigt två dagar innan man ska o knega 4 dagar i rad.. Helgen kommer som sagt bli mkt tuff, men jag härdar ut ! Sen på torsdag eller fredag så får jag mina skatte pengar ! YESS ..


God natt !

Av Nina Larsson - 4 juni 2012 21:54

Igår efter att jag hade varit på folket hus o städat samt haft möte så blev de inte många knop här hemma, myste på soffan med hunden,katten o pojkvännen.. såg big brother finalen o tyckte de var rätt vinnare även om hon är lite konstig o jobbig, men många tycker ju jag är de med så.. va fan :D Hon är en härlig person och inte som alla andra ! 


Sen efter de begick vi oss mot sov rummet där de blev att kika på film, somnade vid ett tiden, trött som bara den ! Men de var super mysigt att ligga på älsklingens bröst korg.. somnar bäst då! Vaknade idag vid nio tiden, gick ut med dante , förbi min far vid tio tiden o sen till svärmor innan de blev iväg mot kalix för ett möte på AF och de var i en timme :D Herregud.. jaja efter de när jag kom hem så for jag, pernilla , våra sambos o hundar iväg till ett träsk där vi gick i naturen och jag rädd som fan när dom säger att de knakar i skogen o så såg dom en hugg orm , den var alldeles precis vid dom.. tur fan att hundarna var med mig på andra sidan stenen.. Jag kutade ner !! 


Fikade o jyrade på, jimmy höll på att reta gall feber på mig .. haha jaja men de var trevligt iaf ! Sen efter de så åkte jag o dante till svärmor igen, tog de lugnt på soffan o fick mig kaffe där innan de blev i väg till folkets hus o styra ihop fika mm för ett möte som något företag skulle ha ! Sen iväg mot Pernilla där jag färgade hennes hår, hon blev så himla fin min gumma ! :)


Har bestämt även att pernilla ska få bli min personliga tränare, så hon ska fixa ett tränings schema o peppa igång mig, hon är verkligen en duktig sådan.. haha o jag får inte bli sur på henne sa hon :D Jag lovar, 5 kg ska bort o de kan gå väldigt fort så länge jag är motiverad o peppad ! Hej din försenade beach 2012 :D


Sitter nu hemma på säng kanten med en utslagen hund av allt bus o spring med sin polare pelle.. ska strax ta mig en varm dusch, lägga mig i sängen o kika nå serier eller dokumentär på datorn.. jimmy är o fiskar med sina kompisar.. när han kommer, de vet jag ej !! 


Imorgon jobbar jag 16.15-21.15 , ledig onsdag-torsdag , jobbar fredag 13-21.15 , lördag 7-16.30 och söndag 7-12/16-21 !! Härligt .. men kommer bli en tuff helg.. ! Men de ger en pengar.. sen blir de ledigt ngr dagar innan man hoppar på sommar schemat. 


Sen till en annan sak, detta handlar om mig själv.. jag är fan stolt över mig själv, den personen jag är o att jag låter ingen trampa på mig.. jag bryr mig inte längre om vad folk tycker o tänker om mig ! Jag är den jag är o jag är den du ser.. Jag säger bara " Hej mitt namn är nina, jag går på en lina haha.. dom tycker jag är en pina som alltid måste flina haha " De är jag i ett nötskal, jag är glad, vill alla väl, älskar att prata och tycker om nästan alla människor som är i min närhet o dom som "inte " tycker om mig.. ni stärker mig ! :)




Love me, or hate me.. !!  


seeyaaa

Ovido - Quiz & Flashcards