seeyaaa

Alla inlägg den 28 juni 2012

Av Nina Larsson - 28 juni 2012 22:32

Dagen började med att jag tog en morgon prommis, frågade mamma om hon ville hänga med på en shopping runda, men vars vi skulle åka visste jag inte.. men de blev happis iaf ! Köpt mig en huvtröja svart av märket puma o älskar den, en hel kroppsspegel och en massa mat.. Sen när vi skulle in på ica maxi så var jag så hungrig att jag sa till mamma att jag ska köpa en korv och så köpte jag en triss.. satt mig ner o börja skrapa.. på fjärde skrapet så visade sig att jag hade vunnit 1000kr vilket dubblades till 2000kr ! :D Sen köpte jag två trisser till vilket gav mig 200 kr :D Haha jag tror jag vråla till och skratta hela tiden.. trodde jag drömde och alla på affären blev glada och detta är fan inge skämt, när folk fick veta att jag hade vunnit så köpte alla en triss lott :D


Men men de var mkt roligt iaf ! så denna dag har jag gåttt på rosa moln, sen så for jag o pernilla o spela bilbingo i risön, jag var 1 nummer ifrån på fyra spel .. nervöst varje gång, men nu gick turen till pernilla som vann 1000kr ! Grattis igen till din mina fina vän   Haha lilla paniken när vi skulle tuta .. Sen så var de så roligt att många som man kände visste ju via facebook att jag hade vunnit, dom fråga va jag gjorde där :D Haha söta er .. 


Nu blir de sängen o mysa med min underbara vovve,varva ner min kropp o hjärna .. Den har verkligen gått på högvarv idag ! Nu är katten o hunden igång o busar.. bäst att man lägger sig i sängen strax så dom inte river hela ställer :D Mina sötnosar.. 


Slänger upp tre bilder, på spegeln som jag köpte idag o sen hur jag har gjort om i sovrummet :


 


 


 


 

 


En trött men nöjd Nina av denna dag, God natt alla !!!


Seeyaaa

Ovido - Quiz & Flashcards