seeyaaa

Alla inlägg den 19 juni 2012

Av Nina Larsson - 19 juni 2012 15:27

Idag så ringde min läkare kl åtta imorse o berättade om proverna, värdena har gått upp ännu mera så nu fick jag höja dosen samt ska tillbaka om ca 2 månader o kolla igen och har dom inte gått ner blir de höja ytterligare ! undra på att man aldrig känner sig frisk i kropp/själ utan hela tiden som en levande zoombie med värk dagligen .. jaja vi får se vad som nu händer !!

Annars så har jag o min mor varit förbi på djurmagasinet o köpt myggolja till lilla Dante så han inte blir mygg äten .. varit på fyndis, ica o på nå loppisar ! Sen varit o tankat bilen, lagat middag och nu ska jag alldeles strax åka mot svärmor för att tvätta då våran tvättmaskin kan fara åt helvete ... trumman är sönder o slutat ta in sköljningsmedel så den käkar upp våra kläder och gör hål !! Har hållt på att bli galen på den .. måste försöka kolla upp om jag hittar en billig en eller rättare sagt, jag o jimmy !!

Fortsätta dricka mitt kaffe nu, tjingeling!!

   


En sista sak, igår kväll fick jag världens finaste sms man kan tänka sig... De gjorde mig så glad att de finns så fina människor som vill en väl här i livet o verkligen uppskattar en för den man är ! De berörde mig att jag blev stum, visste inte vad jag skulle tänka eller skriva .. Ska spara de o när man är ledsen läsa det så man finner ny kraft ! Tack ännu en gång !!

Seeyaaa 

Ovido - Quiz & Flashcards