seeyaaa

Alla inlägg den 21 juni 2012

Av Nina Larsson - 21 juni 2012 12:39

Rubriken har inget med inlägget att göra, var ngt jag bara satt o tänkte på igår o ritade en blomma med de citatet ! Men iaf, vaknat kl nio trött som ett as, sovit få timmar , oroligt samt haft en hund o pojkvän som snarkat i kapp o tagit upp i princip hela sängen så vid ca två tiden gick jag till vardagsrummet i ren ondska :D Vaknade av att jimmy väckte mig kl halv fem, gick till sängen o somnade om .. 


Sen så har jag o dante bara tagit småa promenader idag, hade tänkt ta mig en promenad kring byn men i brist på energi o allt så sparar jag de lilla jag har till jobbet.. sen imorgon kl 12 så tar jag min helg ! just nu så undrar jag hur jag ska orka med hela sommaren, helt seriöst.. hur ska jag ens orka med att fortsätta jobba som undersköterska med denna värk o trötthet, utmattning.. Idag känner jag är en svin dålig dag .. ingen glädje utan känner mig skit ledsen o tung inombords. Är inget speciellt , utan de känns bara så.. små saker i vardagen o sen för att jag har noll lust till att göra något ! 


Hittade en till dikt som beskrivet måendet o jag längtar till hösten så man kanske får ngn bukt på detta, sen till de andra så känns denna blogg meningslös då de endast handlar om samma sak varje dag om hur trött o sliten jag är, men den som inte vill läsa behöver inte .. Jag har endast skaffat denna pga att filtrera av mig lite !!



En dikt om fibromyalgi


Du kom till mig, Åh, vad jag hatade dig. Du vände upp och ner på min värld, jag tyckte ej jag var något värd. du orsakade mig smärta, tårar och hat, mina vänner fick jämt höra mitt tjat. om krämpor, trötthet och värk, dessutom migrän och huvudvärk. mina pengar tog slut, jag hade ej flera på lut. hoppet försvann om ett värdigt liv. Hjärtat värkte som om någon stack mig med en kniv. Jg ville inte längre leva så här, fanns det någon mening med allt det här? Men så en dag famlade jag ut ur mörkret. Oroligt, vilset och skrämt. Jag tog mina första steg, jag var envis och seg. det skulle ordna sig på nåt sätt, det här kändes helt rätt. Jag började sakta jobba mig upp ensam och i grupp. Hoppaet började komma sakta. Ibland hände det att man fick backa, Livet kom tillbaks till mig Jag hoppas att det även kommer till dig. Ge inte upp kampen riktigt än, det kommer ljusare tider min vän, kämpa på och du får din lön, Gud hör då din bön. det finns hopp för alla det gäller att den till sig kalla.

 

 

Ha en bra dag alla, nu ska jag fixa till lite mat ! :)

 

Seeyaaa

Ovido - Quiz & Flashcards