seeyaaa

Alla inlägg den 24 juni 2012

Av Nina Larsson - 24 juni 2012 20:53

Ingen får mig att känna som du och ingen får mig att älska som du gör. Du fyller mina dagar med hopp och kärlek. Du hjälper mig framåt när livet vill bakåt och som tack ger jag dig min kärlek, min trohet och min vänskap då de är dig jag vill följa i vinter och vår och i alla våra år. 

 

 


Av Nina Larsson - 24 juni 2012 18:37

Midsommarafton började med att jag jobbade 7-12 och var sliten som ett djur, var efter jobbet med föräldrarna o grillade innan de blev iväg till pojkvännens familje stuga.. mygg o kallt som bara den, solen tittade fram då o då ! Hade en rolig kväll, men sen i slutet när jag skulle in till bastun så ramlade jag  på ett par blöta träskivor  så har fått en lår kaka som är rund o gör ont som fan :D Jaja alla hade roligt åt mig, får jag bjuda på.. For hem vid ca tre tiden med pojkvännen !


Dagen efter , lördag så ville en tjej kompis att jag skulle komma ut till vassholmen .. Hade först tänkt att jag orkar inte fara dit, men jag gjorde mig i ordning bara för att fara dit o jyra då pojkvännen skulle o fiska.. Blev bjuden på go mat o lite dricka, blev att jag drack lite o följde med i taxin .. En helt okey kväll ! Kände att jag ångrade mig när vi kom dit.. mygg o kallt där med.. men var ändå roligt, blev att jag gick till dansgolvet o shejkade så man slapp frysa o dom spelade jätte bra musik!

Är glad att jag tog de lugnt igår, men var ganska roligt när vissa inte förstod att jag var betydligt mer nyktrare än dom :D Men de är väl säkert för att jag annars alltid jyrar o svammlar oavsett nykter/onykter ! Sen innan vi skulle med båten iland så var de full rulle med de ena o andra.. kände bara att nu vill jag hem till min pojkvän o hund ! De var så skönt att krypa ner under täcket ..


Nåja då var denna helg över o tack för de, ny vecka imorgon o de blir full rulle med jobb o så hemma mys .. ska vara ute mkt,promenera o försöka se om jag får klippt gräsmattan igen så de inte blir en djungel :D Sitter nu hos svärmor o tittar när alla dom andra spelar kort eller plump :) Ska strax åka hemåt, dammsuga,duscha o lägga mig i sängen ! klockan ringer 5.30 o slutar halv fem då jag har köket imorgon .. Pust ! Haha ..


Tack allla som gjorde denna midsommar fin o en sista sak jag älskar mitt liv <3



De var de, seeyaaa

Ovido - Quiz & Flashcards