seeyaaa

Alla inlägg den 27 juni 2012

Av Nina Larsson - 27 juni 2012 19:15

Idag vaknade jag kl elva och har haft en natt från h*lvetet .. mardrömmar,febertoppar så de har sjungit om de ! Pojkvännen hade tydligen tagit ficklampan på mobilen för att söka nå kläder i sovrummet o hade lyst på mig.. haha hade tydligen sett ut som att jag hade varit ungefär o badat ! Då kan ni förstå... Nåja, varit allmänt hängig o matt i kroppen.. när jag vaknade hade jag 38.0 grader o sen under dagen ingen feber alls.. Helt sjukt , annars känns de nu helt okey .. 


körde nyss hem mina föräldrar i detta piss väder, sen varit ut med dante första gången idag sen igår förmiddag efter jobbet, dra åt fan vilket skit väder alltså.. var är sommaren ? Blåsigt,kallt o regningt.. inte de minsta roligt att rasta hunden o han tycker inte heller för den delen om de ! Ibland vägrar han, men han kan ju inte hålla sig allt för länge o skulle de hända en olycka inne så gör de inget ... förstår han isåf :D 


Ska ringa chefen imorgon o berätta läget om hur de blir i helgen, men känner mig i bättre form samt så kan jag kurera mig ända fram tills fredag kl 16.00 ! Så ska inte vara ngn fara med de, och sen så är de ju sjukt svårt att få fram vikarier denna sommar ! Skumt de där.. 


Sen innan jag börjar jobbet på fredag så ska jag och hjärtat åka in mot kalix och fixa en sak som legat på hyllan ett tag, ska bli kul.. längtar faktiskt !   


Hmm , saknar jimmy jätte mkt,speciellt när man ensam hemma är, sjuk,dåligt väder o inga av ens vänner är lediga och för den delen så vill jag heller inte smitta dom.. 


Blir nog att se lite tv, en kvälls prommis med dante , dusch o sängen !! 


 


Min kärlek ! Älskar dig ! 


Seeyaaa


Ovido - Quiz & Flashcards