seeyaaa

Alla inlägg den 6 mars 2014

Av Nina Larsson - 6 mars 2014 12:28

Kl 8.00 ringde mitt alarm .. Hade ställt de för att ringa min barnmorska .. Är så att jag känt en inre oro av allt som skett på så kort tid o framför allt nu när de är så nära.. Snart kan jag knappt gå el ta mig framåt.. Fick en tid o komma direkt till min Bm kl 10 idag o de kändes underbart skönt stt ja fick de.

Var nog där i ca 1,5 h .. De ligger till så här nu att bebis är nere med huvudet, men inte fixerad något längre o kan svänga om sig pga att jag har väldigt, o då menar vi de oxå.. Mkt foster vatten samt en liten bebis enligt förlossningen i Luleå o min Bm .. Som gör de svårt att få känns o jag märker de själv att vatten har ja riktigt bra med, lite för mkt.. O därför de gick så bra på vändnings försöket..

Jag fick prata om min inre oro o framförallt detta angående att föda i säte.. Då jag ej fick något svar angående de.. Men saken är den, om de nu visar sig att bebis har vänt sig med säte då de är dags så kommer jag få snittas.. O de gör mig lugnare, och jag hoppas ju innerligt att bebis stannar neråt med huvudet så jag kan få föda naturligt .. Men de är inget som garanterar de.. Men ja känner att min rädsla gick ner när ja fick svar o sen att de nu kollas upp ordentligt.. Samt så mår vår bebis nästan för underbart bra där inne i magen , sin lilla bassäng :D

Bara denna mamma som får ta stryk o må skit, jag längtar såååååå mkt o få träffa lilla skit ungen i magen :D se vem som gör detta mot mig, men som jag älskar så himla mkt så ord räcker inte till.. Intressant ! :)


Så allt känns mkt lugnare, men nu är jag så trött, min mage värker .. Ont tame fan överallt så de går inte o beskriva.. Ska snart äta lite lunch med bästa sambon som sitter bredvid mig i soffan.. Som vanligt så ska han snart o jobba igen.. Så trist :( men så är livet..

De var de.. Ha en fin dag alla <3

Ovido - Quiz & Flashcards