seeyaaa

Alla inlägg under juni 2013

Av Nina Larsson - 25 juni 2013 15:49

Nu är de så här om sanningen ska fram, ja lever under en snål budget fram tills på torsdag.. Men vilket som så ringde mina älskade föräldrar o fråga om ja ville komma med på loppis... Självklart o så snälla o även bortskämd så fick ja dessa saker nedan .. Allt för endast 140 kr ! Jag skulle kunna bo på loppisar o speciellt denna då ja varje gång hittar nå fint !

Älskar gamla saker o synd man inte hade ett hus man fick inreda med nytt o gammalt.. Oj oj man har så mkt idéer i skallen ! :-)

Ni ser ju hur nöjd ja är på bilden haha ;-)

Av Nina Larsson - 24 juni 2013 20:07

Idag vid ett tiden ringde min vän Pernilla o fråga om ja ville komma med o sola o att vi skulle ta båten mot båtskärsnäs .. Slutade städa helt här hemma . Klart ja följer med o känner lugnet.. Hade med oss kaffe,smörgåsar o vattenmelon.. Så himla underbart ställe vi var på.. Helt magiskt ! Synd bara att ja i slutet fick sån huvudvärk.. Men den har nu gått över efter mat,vatten o panodil :-)

Hunnit tvätta 2 maskiner ,lagat mat mm.. De ja ska göra nu är en promenad med Dante kring byn,renbädda färdigt i sängen..

Av Nina Larsson - 22 juni 2013 19:55

Tack alla för en fin o lugn midsommar med god mat,dricka,skratt o värme ! :-) synd bara att man nu blivit förkyld.

Här kommer lite bilder från igår :

Av Nina Larsson - 20 juni 2013 22:27

Har varit och hjälpt svärmor med midsommar maten idag o sen bara tagit de lugnt.. Riktigt dålig väder ute så man blir alldeles trött i mössan .. Lagt mig till rätta i sängen o ser tv i brist på annat samt när ögonlocken är fruktansvärt småa.. Har kollat lite i garderoben som framförallt ser ut som Jerusalems förstörelse.. Suck ! Man har kläder, men inget att ta på sig.. Men har hittat två alternativ.. Saken är den att ja hade velat ha klänning men de får vädret avgöra :)

Många som läst senaste inlägget att de går neråt i vikten o måtten.. Och nej , ja ska inte bli mager o skelett .. Ja gör detta framförallt för min egen hälsa samt så vet ja inom mig att 52 kg för mig är ideal vikt o bara för att ja tränar o äter rent så är de ju bara bra ! Jag är mer gladare o mer energi fylld sen bara ngn månad tillbaka då allt kändes så förbannat jobbigt.. Även om inte allt står riktigt till med sjukdomen så stöter ja bara bort de o gör de som får mig att må bra..

Detta är de bästa för mig o som medicin.. Äta gott,rent mm o få röra på sig :)
Tänkte skriva mina mått här så får ni se va som skett.. Som sagt , den första mätningen från start den 16 maj hittar ja ej så de blir mått från den 22 maj ..

22 maj 2013 :
Midja 71 cm
Höft 88 cm
Bröst 87 cm
Bröst under 74 cm
Lår 53 cm
Stuss 100,5 cm
Armar 28 cm

1 juni 2013 :
Midja 70 cm , - 1 cm
Höft 88 cm ,- 1cm
Bröst 84 cm - 3 cm
Bröst under 73,5 , -0,5 cm
Lår 52,5 cm , 0,5 cm
Stuss 97 cm ,-3,5 cm
Armar 27,3 - 1,3 cm

Totalt : minus 11,8 cm

8 juni 2013:
Midja 69,5 cm - 0,5 cm
Höft 87,5 cm - 1,5 cm
Bröst 83,5 cm -0,5 cm
Bröst under 73,5 +-0
Lår 52 cm -0,5
Stuss 96 cm - 1 cm
Armar 27 cm -0,3

Totalt : minus 4,3 cm

17 juni 2013
Midja 67,8 cm - 1,7 cm
Höft 87,2 - 0,3 cm
Bröst 83 cm - 0,5 cm
Bröst under 72,8 - 0,3 cm
Lår 50,5 - 1,5 cm
Stuss 95,5 cm -0,5 cm
Armar 26,5 cm - 0,5 m

Totalt: minus 5,7 cm ..

Allt som allt då sen den 22 maj blir de 21,8 cm totalt.. Är väldigt nöjd med resultaten.. Men roligt att se att tex att efter andra mätningen så ser man hur snabbt de minskat vid stussen, sen tredje att de tagit mkt vid benen o så midjan :) har som sagt bara ställt mig 3 ggr på vågen.. Först gången 59 kilo ,andra 56 kilo och idag 54,7 kg :) och målet är 52 kilo.. Med denna fart kommer de gå bra eller så blir de tvärtom .. Men har ja gett fan på att ja ska lyckas o att detta blir min nya livsstil så kommer de att gå.. :)

Nåja de var de ja ville visa så ni alla oxå kan se.. Roligt om ni kommenterar angående frågor mm.. Så svarar ja gärna här på bloggen, och ska ni lägga kommentarer att man är fet,ful och äcklig så kan du behålla de för dig själv :) tack för mig..

Nu ska ja strax sova så man orkar med morgon dagens fullspäckade dag,, hoppas de är sol imorgon så får man starta dagen med en härlig lång promenad med min underbara vän :)

God natt









Av Nina Larsson - 20 juni 2013 14:15

Fy fan så glad ja är.. Sen ja började med LCHF den 16 maj så har snart en hel klädstorlek försvunnit.. Ställer.mig imorse på vågen där de visade sig 54,7 kg :-) jihaa.. Var tvungen ta en ny bild från sidan o se.. Herregud vilken skillnad !! Sen framförallt hur mina kläder sitter bättre o vissa byxor man kan ha nu utan att de sitter för tajt o fläsket väller över.. Jag är riktigt stolt över mig själv :-)

Behöver man inte stå i vassen i sommar eller skämmas över att man har bil däck kring magen.. Haha nja nu överdrev jag lite.. Men så mina magrutor kommer fram.. Börjar känna mig som den gamla tjejen Nina .. Hon som var pigg,tränad o mådde bra o som inte hade värk o trötthet 24/7 :-) en ordentlig förändring som startade med att ja klippte av mig mitt långa ljusa hår o nu förändrar min kropp som den en gång var :-)

Va tycks ?? Stor skillnad ..

Av Nina Larsson - 19 juni 2013 17:08

Vilken dag, den började halv nio.. Ut med vovven o så börja fixa sig då de blev en lunch i Kalix med finaste tjejerna.. Mina underbara vänner som man känt nästan när man gick i blöja haha .. Samt deras barn o så Majas sambo :) var riktigt trevligt.. Hade kunnat stannat hela dagen med dom :) älskar er mina fina <3 även fast man inte dagligen har kontakt så vet man var man har varandra o de är de viktiga.. Riktig vänskap rostar aldrig !

Efter de så åkte ja hemåt,tog min lilla vovve på en promenad till mina föräldrar där de blev kaffe.. Sen vidare hem .. Fick ngn slags överskotts energi då huvudvärken hade släppt.. Stereon på och så började ja dammsuga,slå igång en tvättmaskin,fixade disken o bytt i katt lådan :) gått o sjungit samtidigt o druckit en celsius, sen blev de en promenad kring byn tsm med Annika o hennes barn o hunden :) så roligt o trevligt.. En riktigt fin tjej men positiv effekt ;) de gillar vi !!

Nu blir de en vila på sängen innan man ska på inrednings party ner till grannen ;) .. Imorgon ska man vara modell.. Livet leker o härliga semester :)

Le åt livet ..

Av Nina Larsson - 18 juni 2013 22:05

Efter senaste inlägget så har dagen även bestått av att klippa gräsmattan o bråka med gräs klipparen då den är ställt ner så himla lågt hjulen samt att ngn sen tidigare har brutit sönder spakarna. Så de kändes där ett tag på vår baksida av gården att ja klippte en åker, de gick tungt,gräsklipparen stanna hela tiden då de gick för tungt o jag förbannad.. Haha nåja fick mig träning där iaf.. ;) ska ev fortsätta imorgon om tid finns.. Sen har ja varit hos mina föräldrar där ja ha färgat mammas hår, sen for ja,hunden o sambon o kikade på hus då vi är sugen på att skaffa oss ngt eget krypin .. Fatta härligt med ett eget hus ! :)

Duschat,vilat har även varit på schemat o nu ikväll en kort rastning av Dante och så hemma träning som blev axlar,ben,rumpa,armar o en hel del mage o rygg .. Sen fått lite pepp av sambon som för övrigt står o äter chips haha.. Bara så kul.. Att här tränar man o han frossar ':) han försökte få mig lite sugen,. Blää för chips ! :) nu när allt söt sug är borta så känns de fantastiskt :)

Ska strax sova så man orkar med morgon dagen .. Då blir de in till Kalix o jyra med de gamla gänget höhö.. Sara,Maja o Annelie o jag ;) ska bli mkt roligt.. Ser ja framemot.. O så blir de inhandla nå gott till midsommar :)

Nåja de var de .. God natt alla vänner

Av Nina Larsson - 18 juni 2013 12:59

Idag fick man sig en sovmorgon till just före kl tio, tog en kort promenad till min mammas arbete.. Sen vidare o åt lunch innan de blev att umgås med Viktoria.. Blev en snabb visit på 1 h då min lilla vovve började må dåligt där o ville ut för att göra sina behov.. Är så fruktansvärt jobbigt när han har dessa perioder att han är dålig... Hmm ! Men nu är allting lugnt.. Katten o hunden myser vid min sida på soff locket.. Ska på en stund ta en dusch .. Får se om de blir ngn promenad kring byn då de är så förbaskat blåsigt.. Sen mitt i allt igår så hade ja nästan 38 graders feber.. Utmattad o har väl börjat slappna av :) konstigt de där.. Riktigt kokade inombords..

Annars blir de bara en lugn hemma dag,ska laga nå middag senare .. Imorgon blir de ev Kalix o träffa 2 av mina brudar.. Om dom hör av sig :) sen torsdag ska ja vara modell .. Fixat en sommarklänning mm av Pernilla .. Ska bli kul o få stå igen som modell o fixa till sig :) och framförallt nya bilder i min pärm :)

Fredag så är de midsommar afton, ingen aning va som sker då.. Men antar de blir fest ;) hoppas värmen o solen passar på att titta fram..med var väl de jag hade just nu o skriva !

Bjuder på en bild på mina 2 söta fyrbenta vänner

Ovido - Quiz & Flashcards