seeyaaa

Alla inlägg den 3 juni 2013

Av Nina Larsson - 3 juni 2013 22:04

Många som läst mina inlägg sista dagarna o.många som ger positiva svar och tack för dessa :-) jätte roligt att andra oxå ser skillnad när man ibland inte riktigt ser de själv.. Tur de finns kameran haha ..

Fick en fråga angående vad jag äter under dagen, ska visa skriva va jag har ätit idag.. Men först skriva att jag dricker även Celsius som är en jätte god dryck som ökar ämnesomsättning samt har alla vitaminer man behöver få i sig då jag nu ej äter frukt pga socker som finns i det.. O så äter jag Omega-3 varje morgon !

Idag har de sett ut så.här:
Frukost,2 stekt ägg och makrill.. Tog de som fanns. Sen en kopp kaffe på jobbet med grädde i .

Mellanmål : ca 1,5 dl keso , ost skiva o en skinka inlindad.
Celsius

Lunch: räksallad med mkt dressing o fet dressing.

Mellanmål: en kopp kaffe med grädde

Middag: marinerad hamburgare med beasås,ost,lök o gurka. Salladsblad som bröd .. Gjorde med två 90 grams. Blev riktigt propp mätt..

Blir ja sugen på ngt under kvällen så tar jag mig en korv skiva, eller ost med skinka o brer på typ Philadelphia ost på.. Mättar o stillar hungern .

Testar även ngt som heter periodisk fasta.. Bara googla på de ! :-) och så fick jag i dag veta att Coca cola zero är helt utan kolhydrater.. Sen kan man även om man blir sugen på lite sött ta en bit 70% mörk choklad..

Mkt fett,lite kolhydrater. Men nu kör ja ganska sten hårt med noll kolhydrater.. Men sen blir de att öka lite med de iaf :-)

Så har dagens mat sett ut.. Men är olika från dag till dag.. :-)

Annars har jag jobbat 7-16 hela dagen Dante har varit på hundvård o blivit.så sommar fin.. Ätit middag,vilat ca en timme o sen gått på en.powerwalk så svetten bara rann .. Men fan så härligt ! Är nu ledig till på torsdag kl 16 ..



Men nu ska jag sova.. Varit vaken sen 04.10 .. Jepp vakna då o kunde inte somna om ! :-S

Ovido - Quiz & Flashcards