seeyaaa

Alla inlägg den 27 juni 2013

Av Nina Larsson - 27 juni 2013 16:19

Varit med svärmor o Helena samt hund o Alfred till morjärv o shoppat loss på GK s samt loppis ! De blev en massa fint hem med diverse saker som ljus stakar,stenar , en plåt burk där man kan ha stearin ljus och en massa annat ! På loppisen blev den en gammal axel rems väska o en svart kjol som åker in i tvätten :) sen har vi haft picknick ... Haha svärmor eller panter tanterna hade packat med sig kaffe o massa gott.. Sen varit på roady o ätit mat i Töre :) sen varit o fått nostalgi känslor där min mormor/morfar levde .. Visat svärmor runt o så var även morbror hemma i bjurå så fick ja syn på en underbar låda som nu blivit en inrednings detalj.. Så himla fint o jag börjar vara nöjd..

Men är så mkt mera ja vill göra.. Vill ha ett hus nu för min hjärna bombarderar med idéer :) sen har ja köpt vit halv blank sprej som ja ska använda till en ljus stake som man har på golvet från svart till vit o så nå annat :)

Här kommer bilder.. Men däremot stör ja mig på att denna sladd på golvet i vardags rummet förstör.. O så ska vi ha en rund matta dit sen i stället för denna svarta fula :) nu blir de känna lugnet innan ja drar iväg på bil bingo med Viktoria :)

Av Nina Larsson - 27 juni 2013 08:50

Idag blev de en tidig morgon då man ska iväg med svärmor på äventyr ;) haha ska bli kul.. Har duschat,rastat min lilla vän som även får följa med då de verkar va mulet idag .. Sen fixat ansiktet med lite smink och inser att min svarta byxor är för stora haha.. Men så skönt när man känner sig svullen.. :) och så försökt göra nå med håret..

Blir en lång dag detta, sen när man kommit hem blir de en vila och senare mot kvällen så blir de bil bingo med pappa o Viktoria :) hoppas på vinst denna gång !

Slänger upp 2 bilder, dagens Nina och så på lite hemma inredning.. Tagit hem min eller min pappas mammas res väska som är 100 år gammal.. Mina bebis kläder har varit i den men nu får den bli en inrednings detalj :) och den ska inte vara just där.. Men vi får se hur man gör :) men va tycks? :)

Nåja ha en fin dag alla <3

Ovido - Quiz & Flashcards