seeyaaa

Alla inlägg den 17 juni 2013

Av Nina Larsson - 17 juni 2013 14:57

Fan ja hör hur de mullrar någonstans .. Är vansinnigt rädd för ljudet o blixtrarna .. Får panik ångest !! Gaaahhh ... Hoppas den inte hittar hit.. Har ändå varit förberedd på de !! Har tagit en promenad krin byn o de var riktigt kvavt o svettigt ! Hunnit duscha o nu är maten i ugnen .. Torsk filé med mumsigt täcke blir de :) de är tomat,räkor,rödlök mm samt en röra med crème fraîche o Philadelphia ost smaksatt .. Blir lite sallad till :) få se hur de smakar .. O så kryddor :)

Snart kommer min älskade sambo hem oxå.. Tur de ifall åskan börjar gå !! Näe nu måste ja sluta tänka på den !

Sen till en annan sak, senaste mätningen var den 8/6 och idag mätte ja kring kroppen igen o de visade sig att - 5,7 cm ytterligare är borta .. De går ju riktigt fint detta, men frågan min är då varför ja känner mig så förbaskat uppsvälld ?? De måste ju vara kanske de kvinnliga som ska komma.. Nåja de är iaf jävligt kul att se hur de förändras.. Slänger upp en ego bild med ett par ljusa byxor som ännu sitter på plats men som ändå är lösa som bara den.. Får slita o dra i dom haha :)

Tagit in min blomma utifrån oxå då de är så jäkla kallt ute .. Den fick plats på köks bordet :) o så en bild på en tatuering ja är sugen o göra .. Inte riktigt samma men nästan i samma stuk !

Av Nina Larsson - 17 juni 2013 11:11

Då var min första semester äntligen här.. De känns för bra för att vara sant ! Kan faktiskt inte förstå att man ska va ledig i 4 veckor utan jobb mm.. Helt underbart ! :) jobb helgen gick segt, de kändes som att timmarna stod stilla.. Men de var mkt för att batterierna sega ut o att man väntat på denna dag ;) men annars en mkt fin helg med mina underbara arbets kollegor.

Idag så hade ja tänkt ta en sov morgon delade, vilket blev att man först vaknade halv sju,halv åtta o sen ides ja inte ligga kvar i sängen nå mer.. De har som inte hänt så mkt.. Tar de lilla lugna då kropp o knopp är helt tömda på energi..

Ska försöka blogga här lite grann när tid finns under semestern.. Ta bilder mm. Och sen angående lchf så går de jätte bra.. Bara de att ja känner mig så uppsvälld idag ! Ska på ngn dag mäta mig igen :) alltid kul med resultat ..

Ha de fint alla..

Ovido - Quiz & Flashcards