seeyaaa

Alla inlägg under maj 2013

Av Nina Larsson - 14 maj 2013 17:30

Gårdagen var riktigt hemsk för mig med dessa bröst smärtor att de tog hela min must ur mig.. Känns som att jag har blivit påkörd av ett tåg.. Blev att jag stanna idag hemma från mitt kära jobb,men dom förstår varför då allt började igår på jobbet .. Ni kan läsa inlägget nedan va som skedde .. Försökt få tag i min läkare.. Men de är ju fan Inge lätt o ingen tid till ngn annan fanns de heller.. Antar att man är på väg in i en dålig period igen .. Vet ej,men de känns som så ! Idag är en sån dag man bara skulle kunna ligga under täcket o inte göra ngt mer.. Visserligen gör jag de o ngn ork finns ej till ngt här hemma.. Ska strax iaf ta ut lille man o gå till mina päron där de blir att fortsätta ligga på rygg..

Ibland är de bara för jävla mkt.. Man är uppåt som en solsken o faller lika fort pladask ner i marken ! Ingen dag får vara sig lik .. Men men ! Nu vila upp sig inför helgens arbete ..

Lagt upp denna bild förr.. Men i brist på annat har jag lekt med bilder !


Av Nina Larsson - 13 maj 2013 21:01

Helgen gick fort,var en trevlig lördag tsm med fina o roliga tjejer ! Igår spenderades dagen ute,hos mina päron och middag hos svärmor..

Idag har jag jobbat 7-16 o varit en jobbig dag för mig.. Vid halv tio när vi satt oss för en kaffe så blev de som att mina arbets kamrater försvann.. Kände mig jätte konstig o sa inget för jag skäms att de som ibland alltid är ngt fel på en.. Så satt mig i fåtöljen där ja började ha tungt att andas o började svettas.. Ett enormt tryck i bröst korgen.. Dom frågade hur de var med mig o att jag skulle lägga mig ner.. Gick inte att lägga mig ner,efter en vila på stolen så hade ej släppt o lugn satt jag där o tänkte att jag måste ta ett blodtryck o se hur pulsen låg.. Är en lågtryckare o har oftast en bra puls..

Men de var så äckligt att de kändes som att hjärtat skulle hoppa ut o fruktansvärt ont.. Pulsen låg då över 100 .. Inte konstigt jag hade så ont o vid vila ! :( så tog lunch tidigare o la mig o försökte andas lugnt.. 1 och en halv timme höll detta på.. Men sen gick de över o då blev jag enormt trött som att ngn hade slagit mig med ett baseball trä.. Så är alldeles matt i skallen o fick samma känning igen hos mina päron .. Men får se hur ja mår imorgon !

Men de var mkt läskigt.. Men tog mina krafter efter jobbet o handlade mat o mötte upp mina föräldrar vid "fyndis" där jag hittade 2 lampor o ljusstakar :)

Ska strax krypa ner under täcket.. :)

Av Nina Larsson - 11 maj 2013 15:42

Ikväll blir de tjej kväll med jyr,skratt,mat,vin o utgång ;) ska bli kul o nästan helt färdig inför kvällen.. Bara håret som ska stajlas men de överlåter jag till Pernilla ;) ha en fin kväll alla <3

Av Nina Larsson - 9 maj 2013 13:48

Sitter o väntar på att kl ska bli mot halv fyra så man kan åka iväg o jobba en kort kväll.. Har inte gjort ngt speciellt idag, vaknade just före halv tio,promenad med Dante,tvättat mm o fixat där hemma.. Sen duschat mm o är nu hos mina föräldrar för lite middag innan jobb o imorgon jobbar jag bara en 7-12 .. Skön vecka måste. jag säga :-)

Sen på lördag blir de och fira bästa Pernilla med middag på hotellet mm ! Ska bli så himla kul o framförallt kommer ut bland folk o va social.. Sen fixa till sig ordentligt ! :-)

Längesen vi gjorde ngt kul tillsammans o passar utmärkt när hon nu fyller år:-)

Slänger upp en bild .. Jag känner mig glad inombords :-) Tjingeling

Av Nina Larsson - 8 maj 2013 23:21

Glömt att skriva lite hur de är med en och så.. Har varit en ganska bra period med lite trötthet men däremot värk som sprider sig runt omkring i kroppen.. Fumlar med händer som tappar styrka och en enorm tröghet i skallen med huvudvärk inblandat ! Men annars inte känt mig sådär låg och hängig.

Ibland kan humöret falla här hemma där jag känner en ren utmattning att inte räcka till,tankar som kan skena iväg o bli fel och tårar som rinner pga brist att säga hur de egentligen står till.. Men jag tar en dag i taget .. Och jag försöker göra allt positivt och framförallt gått ner i varv ! Sen att jag faktiskt tar mig ut på promenad o tränar när jag orkar är starkt av mig då varje del i kroppen gör ont.. I förrgår hade jag så ont i vänster fot att när jag bara låg stilla så kändes de som världens sen drag .. Förra veckan då ena handen svällde upp på jobbet o hade så ont när ja böjde på fingrarna o fumlade med dom .. Tappade saker och snälla arbets kollegor som hjälper en o gör en glad att man inte blir olikt behandlad och där jag kan säga o vågar säga att jag inte mår så bra just idag !

Och även i förrgår då de var nära att jag höll på att svimma av i kassan på Coop så fick sätta mig ner på golvet .. Allt bara svartnade o försvann.. Men kom snabbt tillbaka ! Ja jösses .. Ibland är de inte lätt.. Men så är de !

Ärren från biopsin på armen har börjat läka,men kliar som bara den o smörjer mig dagligen med salvorna.. Men fula ärr är de :( och hatar nog mina armar sen förr.. Sen har jag varit och gjort saliv undersökningen oxå på folktandvården.. Hade Inge vilo saliv men däremot bra på den stimulerande ! Fått svar på biopsin där de visade inga tecken på reumatisk åkomma .. Men däremot känslig hud för just sol exponering där jag ska använda solskydds faktor samt en ny remiss angående mer tester framöver där de sen .. Vilket jag antar ska ställa diagnosen om de rör sig om SLE eller att de är hypotyreosen som spökar då värdena är åt helvete.. Men än så länge klarar jag av att stå, vissa dagar,vissa veckor är bra och vissa helt förfärliga.. Man får ta en dag i taget !:)

Vet ej riktigt vad jag ska tro eller tänka.. De finns ganska mkt jag vill få sagt och gjort men de som bara stannar inom en .. När många frågar hur de är med en och så.. Rycker bara på axlarna o med ett leende "allt är bara bra " .. Vad ska jag säga ? Att allt känns bara värdelöst och jag vill bara vara liten igen ? Näe de är inte jag ... Även om de finns dom dagarna där man vill vara liten o trygg i mammas o pappas famn och slippa tänka på allt och de vuxna livet !

Men de är mitt liv och de finns dom som har de värre.. Jag brukar oftast tala om och visa när jag mår dåligt .. Framförallt märks de när man inte är glad ! Sen detta samvete som tär på en, om jag fräser åt Jimmy och han tror ja är sur på han.. Som att han har gjort ngt! Får inte ut orden till han att de inte är pga han jag fräser.. De är för att jag har så jävla ont att jag orkar inte prata eller bara vara glad.. Men samtidigt så vet jag att han förstår mig :) finns många tillfällen.. Men oftast försöker jag vara mig själv med glöd i blicken och ett jävlar anamma :) inget har ju stoppat mig förr..har varit med om värre saker och de som inte dödar, det härdar.. Eller hur ? ;)

De var de jag ville säga.. Och att jag mår bra just idag och dessa dagar har vart mkt fina tsm med min familj,sambo,svärmor och hund ! Tack för att ni finns i mitt liv och gör mig lycklig o mina vänner <3 ni finns alltid där o stöttar,lyssnar o håller om en ..

God natt

Av Nina Larsson - 8 maj 2013 20:23

Varit ledig sen måndag kl 12.. Har haft fina lediga dagar .. Idag klev ja upp vid nio tiden,var kring byn med lill vännen o sen åkte vi till svärmor där de blev kaffe o så fick hundarna busa av sig i ett bra tag ! Sen gick jag till mina föräldrar där ja krattat deras gård och sopat bort grus.. Så dagen har i princip varit mest ute aktiviteter...

Sen vid två tiden åkte ja till Kalix för att hämta upp.min fina Jimmy.. Åkte och kollade på tapeter som vi ska ha i hallen.. Kom överens om ett par riktigt fina tillsammans :-) ska bli så kul med nytt o fräscht..

Sen for vi på affären önska där vi köpte ett jätte fint fruktfat och köks handduk.. Och middagen bestod av China mat ! Knappt man orkade köra hem haha..
Och så har ja städat hela bilen.. Behövdes kan jag säga ! Fy va skitig bilen var.. Knappt ja känner mig hemma i den nu haha :-D

Bjuder på bilder från dagen !


Av Nina Larsson - 3 maj 2013 22:31

Har inte haft ork att skriva på bloggen i veckan.. Jobbat iaf måndag o tisdag o sen tog ja ledigt på onsdag. Min valborg blev att sova kl 21 .. Helt färdig var jag ! Orkade inte med ngt.. Men skönt dagen efter att vara pigg .. Blivit shopping med sambon,äta ute,promenad o frisk luft i massvis,städat där hemma mm.. Bara tagit de lugnt,umgåtts med vänner o familj !

Men imorgon är de tillbaka o jobba o hela helgen.. Ska bli kul nu när man laddat batterierna :-) slänger upp tre bilder..

Lampan har jag fått låna av svärmor.. Fick en plats i hallen,sen fick jag blommor av henne då hon ville säga tack för att ja hjälpt henne med lilla Melker "hunden" :-) så glad jag blev.. Sen en sliten bild från jobbet i tisdags på rasten ! :-D

Näe nu måste ja sova.. Kl ringer 05.30 ! God natt

Ovido - Quiz & Flashcards