seeyaaa

Alla inlägg den 13 maj 2013

Av Nina Larsson - 13 maj 2013 21:01

Helgen gick fort,var en trevlig lördag tsm med fina o roliga tjejer ! Igår spenderades dagen ute,hos mina päron och middag hos svärmor..

Idag har jag jobbat 7-16 o varit en jobbig dag för mig.. Vid halv tio när vi satt oss för en kaffe så blev de som att mina arbets kamrater försvann.. Kände mig jätte konstig o sa inget för jag skäms att de som ibland alltid är ngt fel på en.. Så satt mig i fåtöljen där ja började ha tungt att andas o började svettas.. Ett enormt tryck i bröst korgen.. Dom frågade hur de var med mig o att jag skulle lägga mig ner.. Gick inte att lägga mig ner,efter en vila på stolen så hade ej släppt o lugn satt jag där o tänkte att jag måste ta ett blodtryck o se hur pulsen låg.. Är en lågtryckare o har oftast en bra puls..

Men de var så äckligt att de kändes som att hjärtat skulle hoppa ut o fruktansvärt ont.. Pulsen låg då över 100 .. Inte konstigt jag hade så ont o vid vila ! :( så tog lunch tidigare o la mig o försökte andas lugnt.. 1 och en halv timme höll detta på.. Men sen gick de över o då blev jag enormt trött som att ngn hade slagit mig med ett baseball trä.. Så är alldeles matt i skallen o fick samma känning igen hos mina päron .. Men får se hur ja mår imorgon !

Men de var mkt läskigt.. Men tog mina krafter efter jobbet o handlade mat o mötte upp mina föräldrar vid "fyndis" där jag hittade 2 lampor o ljusstakar :)

Ska strax krypa ner under täcket.. :)

Ovido - Quiz & Flashcards