seeyaaa

Alla inlägg under september 2012

Av Nina Larsson - 2 september 2012 21:40

Kl ringer 05.30 .. !! Så god natt alla o sov gott !

Av Nina Larsson - 2 september 2012 16:26

En lugn helg har de varit,men mkt regn.. börjar bli less på de ! De enda som varit roligt i helgen var igår med sandra.. Varit annars en tråkig helg.. men har samtidigt vilat upp mig,men är ändå som en jävla zoombie.. Värk i kroppen,själen o skallen . Efter bingolotto blir de john blund, jobbar hela veckan .. 


Mån 7-16.30

tis 7-12

onsd 16-21

tors 7-15

fre 7-16 


Hoppas nästa helg att de händer nå roligt, skulle vilja ta en sista minuten o komma härifrån ett tag,känner mig måttligt deppig .. samma sak varje dag.. vill se nå annat,känna en annan luft,få nya intryck.. allt ! Sen då den närmsta veckan bara ha varit grå så vill man bara härifrån.. 


Sen funderar ja alldeles för mkt om saker o ting.. de slukar ens energi de med . Jag är inte direkt positiv denna helg.. Ska vila en stund nu, ut i regnet med älskade vovve.. sen bingo !! Hoppas ja blir miljonär :D


 


 Himlen är oskyldigt blå, som ögon när barnen är små.

Att regndroppar faller som tårarna gör,

det rår inte stjärnorna för.

 

Seeyaaa

Av Nina Larsson - 1 september 2012 19:46

Idag ha ja varit med fina Sandra till hpda,var riktigt kul .. Men folk som satan.. Blev två tröjor,halsduk,trosor,örhängen samt en kofta och en förvaring till kläder från Ikea. Blev snål som fan haha.. Men nöjd !

Är sugen som fan att dra ut,dansa o ha roligt.. Så känner mig lite smått less då ja har ont i kroppen o trött.. Men sugen att strunta i de eller ignorera smärtan.. Men då ligger ja i morgonen i ännu värre . Ja ibland är de inte lätt..

Är bjuden på fest idag,men vet inte .. Gaaah fan oxå haha.. Så jobbigt de är ibland o bestämma sig.

Tröjan o halsduken ja ha på mig är iaf nytt .. Ha en fin lördag alla <3

Ovido - Quiz & Flashcards