seeyaaa

Alla inlägg den 10 september 2012

Av Nina Larsson - 10 september 2012 22:25

Skit mobil,tänkte lägga upp lite bilder sen helgen .. men nu vill inget poppa upp så jag kan kopiera bilderna från mobilen till datorn och jag är så teknisk.. INTE ! Sånt här kan göra mig riktigt sur haha .. !


Har varit o tittat på x factor med mor och far ikväll.. Sen bestämt att nu ska lilla nina larsson börja bli hälsosam o börja träna.. eftersom jag har låg ämnesomsättning och pendlar nu så himla i vikt.. en vecka 2 kg mindre, nästa vecla 3 kg mer.. så måste detta bli en ordning samt få ett schema som stärker min rygg mm ! Hitta en balans i sitt välmående.. bara en enda nackdel att man bor i sangis ..de är lite små jobbigt! men de är väl va man gör de till !


imorgon kl 13 ska min lilla vovvsing på hundvård, bli lite höst fin och jag ska fa till nova gym och kika hur de är där,priser mm o få ngn slags rådgivning :) Äta lunch/middag på stan , hämta dante och så får min far hämta hem han eftersom jag inte hinner med han hem då jag ska börja jobba kl 16 ! Han brukar vara minst 2 timmar på hundvården.


Ska kika runt på internet, sen blir de john blund ! 


God natt alla 

Av Nina Larsson - 10 september 2012 16:54

Varit en hektisk morgon dag, men nu har jag försökt att landa hemma i lugnet.. fick mig middag av min söta sambo efter att ha varit i kalix och haft foto session.. var så himla kul, var ganska nervös först.. men de gick bra,allt flöt på och hon som fotade var så himla snäll och lugn i sig själv att allt blev så naturligt.. kommer vänta på spänning nu hur bilderna blev.. blev en hel del ! Så ska bli riktigt roligt.. ! :) Trivs framför kameran då man sen liten varit en liten lins lus :D 


Sen varit på fyndis och lämnat en hel del kläder för riktigt billig peng, direkt jag kom och höll på att fixa där så kom 3 kvinnor och började kika :D Så de kanske säljs bort ändå, har bara bokat bordet tills på lördag så under lunch rasten blir de att hämta de som finns kvar :)


Ska bara ta de lugnt nu,ta iaf en promenad till mina föräldrar.. se tv och mysa på ! imorgon tänkte ja sova till iaf kl 10 och sen ska jag och min lill vän Dante fara på Maries hundvård kl 13.00 då han ska bli lite höst fin! Sen efter de jobb 16.15-21.15 ! 


Jobbar 

Tis 16.15-21.15

Onsdag 7-16

Torsdag 7-12

Fredag Ledig

lördag 7-16.30

Söndag 7-12/16-21 


Ganska skön vecka ändå.. och efter jobbet på torsdag blir de storstäda här hemma, skura,damma,byta sängkläder,dammsuga mm och allt de som hör till ! :)


Nåja ha de fint alla glada! 

Av Nina Larsson - 10 september 2012 12:53

Ska på ca en timme åka mot Kalix,varit en fartfylld morgon. Har fixat mig nu inför en fotosession .. Ska bli så kul att jag gör.mig själv smått nervös:-) haha

Ha en bra dag alla <3

Ovido - Quiz & Flashcards