seeyaaa

Alla inlägg den 25 september 2012

Av Nina Larsson - 25 september 2012 16:47

lite roligt att jag nu är ledig tre dagar, skönt men samtidigt alltid ngt som ska göras här hemma.. hade kunnat gå ut extra men känner att 75 % räcker gott och väl ! Men tanke på ens hälsa istället för 100 % ! har ju iaf jobb så man ska ju inte klaga .. :) Sen håller jag tummarna för ngt helt annat, jag hoppas och tror !Nåja iaf, dagen har gått riktigt fort måste jag säga,varit en bra dag med dom bästa kollegorna och sen så träffa jag söta Sandra som jobbade idag på en annan avdelning, lite lustigt.. vi bor precis grannar men ser knappt varandra då vi alltid jobbar om varandra.. så de var riktigt roligt och se henne ! :) 


Efter jobbet så mötte jag upp Victoria som har knäppt korten på mig, vi har haft lite krångel med bilderna att skicka dom via skype så fick bli usb och har nu sett alla och lagt upp ngr stycken på fejjan ! Är väldigt nöjd.. roligt att få se alla bilderna och välja ut själv vilka man tyckte va fina ! :) Blir något annat projekt sen med henne ! Ska bli kul.. nu blir de att framkalla, köpa ramar på ikea mm och sen ge mamma i present nu när hon fyller år ! :) 


Vet inte riktigt va jag ska göra nu, funderar antingen på att lägga mig och vila en stund.. är så kallt ute så idag orkar jag inte gå ut på en lång promenad med min vän, de får bli till mina föräldrar isåf ! Nu är verkligen hösten och snart vintern här.. brr .. längtar inte tills de är vitt på backen ! 


Sen vill jag bara säga till er alla, tacck för alla kommentarer,mejl och här på bloggen ! Blir riktigt glad så jag vill 

bara krama om er alla och verkligen säga hur snälla ni är ! De är såna som ni som gör att man känner sig värdefull !


Seeyaaa

Ovido - Quiz & Flashcards