seeyaaa

Alla inlägg under september 2012

Av Nina Larsson - 14 september 2012 19:25

Idag vaknade jag kl halv tio med huvudvärk o yrsel.. Sen sovit alldeles för många timmar . Gick på en promenad med Dante ,fixade mig och sen iväg på af o lämna av pappa på vc.

sen inte gjort så mkt speciellt,varit hos päronen i vanlig ordning samt hälsat på Pernilla o så fick hundarna busa. Ligger nu i sängen o ser tv,på ett tag ut med Dante,duscha o sova..

Blev ändring på schemat så jobbar delad tur imorgon istället för söndag..
Lör delad 7-21 sön 7-16.30 o måndag 7-16 !

God natt säger jag!

Av Nina Larsson - 14 september 2012 19:25

Idag vaknade jag kl halv tio med huvudvärk o yrsel.. Sen sovit alldeles för många timmar . Gick på en promenad med Dante ,fixade mig och sen iväg på af o lämna av pappa på vc.

sen inte gjort så mkt speciellt,varit hos päronen i vanlig ordning samt hälsat på Pernilla o så fick hundarna busa. Ligger nu i sängen o ser tv,på ett tag ut med Dante,duscha o sova..

Blev ändring på schemat så jobbar delad tur imorgon istället för söndag..
Lör delad 7-21 sön 7-16.30 o måndag 7-16 !

God natt säger jag!

Av Nina Larsson - 13 september 2012 16:01

Igår var en riktig jobbig dag, arbetskollegorna var riktigt oroliga för mig.. yrsel o de svartna flera ggr för mig.. likblek och alldeles svettig.. men härda ut o stanna på jobbet ! Igår var jag som i en annan värld, somnade direkt när jag la mig.. gick som i tunnelseende . idag varit trött som bara den,men har gått bra.. bara de att jag har svällt upp som en gris då jag har pms gånger 200.. ca 4 kg i vätska ! Kan säga att de märks på hela kroppen, tung o äcklig.. 


Sen var jag ju modell i måndags, ena bilden som jag fått se såg jag ut som en JÄTTE .. Omg ! Är ju verkligen inte så i verkliga livet.. herregud. S¨å nu blir de börja träna o minst 5 kg ska väck.. bye bye fatso !!! 



Less så förbannat.. gaahhh ! Nåja nu är lägenheten städad,sallad i magen o ledig imorgon.. Sov morgon deluxe !


Snart till päronen o få sig nå kaffe ! 



Av Nina Larsson - 10 september 2012 22:25

Skit mobil,tänkte lägga upp lite bilder sen helgen .. men nu vill inget poppa upp så jag kan kopiera bilderna från mobilen till datorn och jag är så teknisk.. INTE ! Sånt här kan göra mig riktigt sur haha .. !


Har varit o tittat på x factor med mor och far ikväll.. Sen bestämt att nu ska lilla nina larsson börja bli hälsosam o börja träna.. eftersom jag har låg ämnesomsättning och pendlar nu så himla i vikt.. en vecka 2 kg mindre, nästa vecla 3 kg mer.. så måste detta bli en ordning samt få ett schema som stärker min rygg mm ! Hitta en balans i sitt välmående.. bara en enda nackdel att man bor i sangis ..de är lite små jobbigt! men de är väl va man gör de till !


imorgon kl 13 ska min lilla vovvsing på hundvård, bli lite höst fin och jag ska fa till nova gym och kika hur de är där,priser mm o få ngn slags rådgivning :) Äta lunch/middag på stan , hämta dante och så får min far hämta hem han eftersom jag inte hinner med han hem då jag ska börja jobba kl 16 ! Han brukar vara minst 2 timmar på hundvården.


Ska kika runt på internet, sen blir de john blund ! 


God natt alla 

Av Nina Larsson - 10 september 2012 16:54

Varit en hektisk morgon dag, men nu har jag försökt att landa hemma i lugnet.. fick mig middag av min söta sambo efter att ha varit i kalix och haft foto session.. var så himla kul, var ganska nervös först.. men de gick bra,allt flöt på och hon som fotade var så himla snäll och lugn i sig själv att allt blev så naturligt.. kommer vänta på spänning nu hur bilderna blev.. blev en hel del ! Så ska bli riktigt roligt.. ! :) Trivs framför kameran då man sen liten varit en liten lins lus :D 


Sen varit på fyndis och lämnat en hel del kläder för riktigt billig peng, direkt jag kom och höll på att fixa där så kom 3 kvinnor och började kika :D Så de kanske säljs bort ändå, har bara bokat bordet tills på lördag så under lunch rasten blir de att hämta de som finns kvar :)


Ska bara ta de lugnt nu,ta iaf en promenad till mina föräldrar.. se tv och mysa på ! imorgon tänkte ja sova till iaf kl 10 och sen ska jag och min lill vän Dante fara på Maries hundvård kl 13.00 då han ska bli lite höst fin! Sen efter de jobb 16.15-21.15 ! 


Jobbar 

Tis 16.15-21.15

Onsdag 7-16

Torsdag 7-12

Fredag Ledig

lördag 7-16.30

Söndag 7-12/16-21 


Ganska skön vecka ändå.. och efter jobbet på torsdag blir de storstäda här hemma, skura,damma,byta sängkläder,dammsuga mm och allt de som hör till ! :)


Nåja ha de fint alla glada! 

Av Nina Larsson - 10 september 2012 12:53

Ska på ca en timme åka mot Kalix,varit en fartfylld morgon. Har fixat mig nu inför en fotosession .. Ska bli så kul att jag gör.mig själv smått nervös:-) haha

Ha en bra dag alla <3

Av Nina Larsson - 5 september 2012 13:42

Vilket j*vla oväder de var igår , herregud.. skulle ta en sista kvälls promenad med dante.. var lika att glömma de, han vägrade o jag med :D Storm och spö regn.. huvva ! Såg iaf klart hemmafruarna o sen sängen.. somnade direkt jag la mig.. var så himla trött även om jag bara jobbade till tolv. ! :D hann även igår vara och säga grattis till svärmors mamma Gun som fyllde år, trevligt var de ! Sen begav jag mig hemåt och hade en mys kväll med våra 2 fyrbenta kompisar. 


Idag har jag vaknat just efter nio, tagit mig en skön promenad med lille mannen, solen lyste även så då var de extra härligt ! Gick hem, åt .. tog mig en dusch samt hunnit förbi pernilla nu när hon har kommit hem från uppsala ! :) Fick mig morgon kaffe ;) Har dammsugit och fått lite tid med min sambo som precis åkte iväg o jobbade.. Längtar som tusan till helgen då vi ska ta igen lite tid vi missat, blir att efter han har jobbat åka ut till stugan och sova över, bara vi o såklart våran hund ! :) Ska bli mysigt, men lite otäckt när de blir mörkt o måste gå på dasset :D haha.. så är de när man är mörkrädd, men har ju min ficklampa jag fick av jimmy förra vintern :D


Börjar jobba 16-21 idag, imorgon 7-15 och fredag 7-16 .. sen ledig 3 dagar ! Ska bli skööönt .. Slänger upp två bilder på mig idag samt med min nya favvo t-shirt från Gina trico, endast 99 kr. ! Ska snart åka iväg mot mina föräldrar o se om man får sno sig nå middag där.. Pappa får köra in mig på jobbet idag då han skulle fixa ngt på min bil samt åker jag hem med Sandra ! :) 


Nåja ha en bra dag alla ! Tack o hej leverpastej !


 


 



Av Nina Larsson - 3 september 2012 20:40

Hittade en gammal bild från förra bloggen, var då jag var i italien 2007 tror jag ? :D Tänk hur mkt man har förändrats som person bara sen dess, både på gott och ont.. eller ja mest gott skulle jag tro o för den delen hur långt man kommit i livet. Här var jag så liten, herregud.. både ålder o kropps mässigt.. här jag började få ätstörningarna o tränings hetset.. När jag ser tillbaka ser jag en tjej som inte var nöjd med den hon var,såg ut .. Idag tycker jag om mig för den jag är,för hur jag ser ut.. visst kommer de ju dagar då jag känner mig som en fet tjock kossa, men vem har inte de !?


Tacka vet jag för vem jag är,hur jag ser ut.. upp med hakan o le ! :)


Nu ska jag ut med vovve, se underbart är kort för de är jag med :D Sen sooooova, jobbar kort dag imorgon.. 7-12 ! Så sköönt ! God natt alla 


 

Ovido - Quiz & Flashcards