seeyaaa

Alla inlägg den 19 september 2012

Av Nina Larsson - 19 september 2012 20:59

Idag känns.de som en dag då allt har varit så himla bra, den gamla pigga o glada Nina . Fått gjort mkt idag o fått motion o träning.. Dansen som ja varit på ikväll var super bra o rolig.. Så nu blir de dans varje onsdag kl 18.

Nu har ja bäddat ner mig under täcket.. Sen sova ! God natt <3 jobb imorgon heeeela dagen !!

Av Nina Larsson - 19 september 2012 12:19

Sitter och tänker på en massa saker, känner mig lite smått fundersam.. Är inget speciellt, är bara allmänt ! 

Vaknat halv tio, promenad med vännen,ätit lunch som blev gårdagens middag .. varit och rastat svärmors båda hundar. 

Tror jag ska ta mig en promenad igen med min underbara vän kring byn, ta en dusch, fixa ihop någon middag och så vila innan de blir kalix och dansa med pernilla ! Blir en tidig kväll idag känner jag då jag var vaken alldeles för länge igår.. 


Imorgon blir de jobb 13.45-21.00 och så fredag 7-16.30 .. sen ledig lördag och söndag ! Så skönt, ska bara ta en lugn och skön helg hemma , umgås med pernilla, sambon mm ! Skulle behöva få tvättat en massa klder o sängkläder men finns ingen tid för de.. så får ta de nu under helgen ! Sen är jag less detta skit hemma att VARENDA gång nu så går lamporna sönder, en i hallen o nu imorse på toan.. hela tiden ! måste va nå fel samt när alla mina hårföner har gått sönder o jäklar om den fjärde går.. Får fan hyresvärden så för pengarna till dom !!


Näee kolla efter nå ute kläder då promenaden ska tas, längtar efter en skön dusch då jag känner mig smutsig o äcklig ! 



Ha en bra dag alla !

 








Ovido - Quiz & Flashcards