seeyaaa

Alla inlägg under augusti 2012

Av Nina Larsson - 15 augusti 2012 17:57

Pappa ville idag att ja skulle följa med som sällskap till hpda när han skulle besikta bilen,som även gick igenom .. Var skönt att få se ngt annat . En bättre dag idag o solen har verkligen lyst o värmt.. Hållt på att klättra på väggarna hemma då man ej jobbar eller umgås med ngn förutom hunden.. Är sjukskriven hela veckan men på fredag måste ja till af o skriva in mig igen .. Tänkte börja jobba igen nu första september ! Ska bli skönt o få komma med nya krafter .. Köpt mig en dagbok idag för att riktigt skriva av mig funderingar o ideer som finns i hjärnkontoret.. Låter kanske löjligt med dagbok .. Men har skrivit de i flera år o har en hel del dagböcker o är roligt o läsa för de är minnen .. Haha så roligt de är ibland,speciellt dom man skrev kring 8-10års åldern ;-) nåja för mig är de är en fristad att skriva .. Alltid älskat att skriva o dikter. Sittet hos mina föräldrar o känner lugnet då pojkvännen skulle till luleå o kolla hockey .. Ska nog ev till pernilla sen o hjälpa henne med håret .. Behöver få umgås med ngn .. Inte umgåtts med någon på ca 2 veckor nu:-\ ha en fin dag alla glada <3

Av Nina Larsson - 14 augusti 2012 12:38

Idag känns som en bättre dag för mig,dock matt i kroppen men nu kan ja äntligen prata halvt normalt,lite dovt o sånt.. Ingen feber heller ! Har även faktiskt tagit mig ut två ggr än så länge ,är ju mindre roligt o sitta inne när de är så härligt ute.. hunden suckar o har tråkigt på en hög nivå, matte orkar ej gå på långa promenader ännu eller busa på som vi brukar.. men de blir nog bättre ! 


När man nu ska kurera upp sig ordentligt så kommer en massa planer i skallen fram angående framtiden,vad vill jag göra,hur vill jag att de ska bli o se ut.. visst jag kan ju inte förutspå saker men jag kan ju alltid försöka uppnå de jag vill ! Skrivit ner en massa på ett papper o ringt runt på olika ställen .. Har iaf idag fått ett till arbetsstlälle med fyra nya avdelningar.. Så får se då kring den 27 augusti om man får testa på detta ! Så mycket jag vill göra ,men vet att jag får ta en sak i taget o de jag klarar av så jag inte lastar på mig för mkt.. :))


Angående mitt jobb eller de jag är utbildad till så måste jag säga att jag älskar mitt jobb o alla som jag jobbar med,men visst är de tungt ibland .. men jag trivs med de jag gör o sen alla runt omkring en som lär en hel del saker som är bra att få kunskap om. Jag ångrar inte en sekund att jag tog de steget 2010 o studerade om mig till undersköterska från servitris . Nu vet jag vad jag vill göra o inte , sen studera vidare . Jag är oerhört tacksam att jag har så fina arbets kollegor  runt omkring mig.. dom är inte bara arbetskompisar utan även mina vänner oavsett vilken ålderskillnad de är på oss, sen att man kan prata om allt till varandra,stötta o hjälpa ! De är verkligen guldvärt o för en gångs skull så känner jag mig som en i gänget, en som gör nytta samt får veta hur duktig man är .. de gör en stolt o man presterar bra ! Så tack mina underbara vänner på jobbet,ni är en hel del .. men ni är guldvärda !   


Nåja, får se vad man ska laga för nå mat idag.. ännu en sak jag kan fundera på.. dom som inte känner mig ska veta att jag är en riktig grunnare, ibland bra o ibland är de väldigt dåligt .. men sån är jag ! :)


Ha en fin dag alla där ute !


 


De var en gång någon som sa att jag levde i en bubbla o måste komma bort från mina drömmar, men

vet ni vad jag säger nu : Jag tog mig någonstans även om jag behöll mina drömmar .. ! Ingen kommer

någonsin kunna ta dom ifrån mig igen .. 


Seeyaaa





Av Nina Larsson - 13 augusti 2012 09:57

Ska skriva av mig lite .. kan först skriva att jag önskar inte ens min värsta fiende detta som jag har fått . De började på fredag eftermiddag att jag hade ont i halsen när jag svalde. Tänkte inte nå mera på det, åkte o jobba 16-21 o kände att jag var lite halvt förvirrad o allt gick så långsamt för mig,började svettas o frysa.. värre i halsen .. kände att va är detta för nå skit,inte nu igen att jag blir sjuk .. de kan ej vara möjligt ! Visade att de var nästan 40 graders feber o början på halsfluss.. 


Dåligt med vikarier o allt så tänkte jag när jag kom hem att "imorgon mår jag bra,kan inte vara sjuk ! Hade 38.9 på lördag morgon,satt mig i bilen o åkte iväg på jobbet.. kände inte efter utan tänkte att jag fixar detta, hann bara sätta mig på jobbet så såg arbetskollegorna o kände på min panna att du brinner ju snart upp.. åk hem med dig ! De enda jag tänkte på var " vem ska jobba för mig o jag vill inte hem " De var så jävla jobbigt o behöva fara hem igen .. hemresan var värst,kände mig i fyllan när jag körde.. tur var så var jag själv på e4an ! Jobbigt o lämna dom ensamna o veta hur svårt de är att få ut folk o speciellt en helg .. 


Åkte hem o sov hela dagen,vaknade flera ggr av att jag badade i svett .. har knappt kunnat andas o sen inte fått i mig så mkt mat,fått i mig vatten o nyponsoppa ! När klockan var ca 21.00 började jag känna mig orolig,var ensam hemma o vaknade av att jag kippade efter andan.. så uppsvällt var de i halsen o huvudvärk.. fick med mig svärmor till akuten efter att ha pratat med sjukrådsgivningen.. 


Varje gång jag ville prata så kändes de som att jag skulle spy då denna sak i mitten i halsen var stor som ett körsbär o sidorna igentäppta .. Fick dock sitta o vänta länge,men när läkaren kom så såg han lite fundersam ut.. kände mig jätte orolig då hans svar var ej så tydliga .. var positivt på halsfluss,feber o hade på bägge öronen hål på trumhinnorna ! Var på tal om sunderbyn o bli inlagd,han ringde men vi avvaktade.. inte ville jag dit ! Så om de skulle ha blivit värre så hade jag fått åka in där.. Fått en ordentlig hästkur på Kåvepenin, 1gram gånger 3 per dag ! De är så jävla jobbigt o svälja dom då de är gigantiska.. fy tusan ! 


Sen legat i sängen fram tills nu, är matt i kroppen o hungrig..Men idag kan jag ju iaf prata normalt förutom att nu svider de i hela halsen.. Ska äta detta i 9 dagar till,men blir ledig fram tills den 27 augusti då jag börjar timvikka igen ! Så denna vecka skulle jag ha jobbat 15,16 och 17 augusti hade varit min sista dag ! är i morgon helt smittfri då jag ätit Kåvepenin i 2 dagar,men eftersom jag nu varit så sjuk o inte återhämtat mig från ngt så blir de ledigt nu framöver o kurera sig ordentligt då man har ett dåligt immunförsvar ! 


Vet ej va jag ska göra idag,ingen som kan hälsa på,alla jobbar,inget att göra här hemma,inget på tv.. Är så less o titta in i väggen .. pojkvännen jobbar o de enda jag går ut genom dörren nu är när Dante måste rastas ! hmm .. 


 



Av Nina Larsson - 10 augusti 2012 12:18

Igår var jag med min svärmor och ulla för att spela bilbingo i risön .. var mkt roligt samt så vann jag 500 kr ! Före de jag vann så hade jag nummer 8 och var så koncentrerad att när han som ropade sa nummer 68 så fick jag för mig att de var 8, men de var fel haha .. sen nästa gång hade jag alla rätt så blev ju iaf en slant ! Men var så pinsamt att alla nummer flyter ihop för mig samt glömde jag hela tiden om de var en rad eller två rader.. Jaja nå de gick ju bra ! Men kallt som bara den var de .. var endast 7 grader när vi åkte hemåt. 


hade igår under dagen en känsla att vad jag börjar få ont i halsen, sen så ringde ja till jobbet för att fråga om de hade fått ut ngn för helgen som skulle gå med mig.. Skulle skoja till o sa att " jag är sjuk så kan ej komma i helgen" haha .. dom skrattade för hörde att jag ville driva med dom ! Men synden straffar sig själv,ska ALDRIG mer skoja om det.. ni tror inte jag har haft en natt o morgon från helvetet! 


När jag o dante kom hem från bilbingon så la jag mig i sängen,de gjorde så fruktansvärt ont i halsen.. fick knappt ingen luft,torr o en enda jävla smärta .. visste knappt hur jag skulle ligga pga av de samt kunnde ju heller inte svälja ! Nåja, vaknade vid halv tre.. varm som bara den men orkade ej ta ngn feber.. ville bara ha vatten.. väl vid disk bänken när jag började spola upp vatten så började ja känna mig illamående och började svartna för ögonen.. tror jag sa högt till mig själv att "fan jag svimmar ju" .. sprang till sovrummet ,var nära att ramla ihop i hallen men hann till sängen .. skakade som ett asplöv o började gråta ! Sen har jag sovit som ett arsle .. 


Ni som tycker de är återkommande skriverier om att jag mår dåligt,varsågoda o ta detta från mig isåf.. Jag hart inte bett om att må dåligt...


Nåja, de var de jag hade på hjärtat.. jobbar idag med 16-21, lördag 7-16 och delad tur söndag 7-12/16-21 .. måndag o tisdag är jag ledig.. blir ta de lugnt o vila mig , sen bara 3 dagar kvar tills vikket är slut.. sen semester i ca 2 veckor . Ska bara vara,njuta o hitta på nå roligt .. Komma härifrån ! 


Sen så ska min underbara vovve åka iväg med mina föräldrar till bjurå medans jag jobbar.. ! 

Skönt för mig då jag ej har ngn som kan vara med dante o så slipper jag åka fram & tillbaka , sen

kommer han må så gott där borta ! men kommer sakna han så mkt mitt lilla hjärta ..


 


Ibland känns de som att jag går i en dimma

 

Seeyaaa



Av Nina Larsson - 7 augusti 2012 20:36

Vaknade kl halv sex,fixade mig, tog en promenad med dante.. men fy tusan så kallt de var ! Sen åkte jag iväg till jobbet,gått bra men trött o ont i magen.. svullen o jävlig är jag nu på kvällskvisten ! känns inte okey.. sen har jag fan dåligt samvete att jag ej varit på ngn promenad på dom senaste 2 veckorna o är orolig att de som jag gått ner ska komma tillbaka igen ! FAN .. haha jaja de är inte lätt ibland ! 


jobbar ett till 7-16 pass imorgon,sen ledig fram tills fredag kl 16 ! Sköönt de iaf,tänkte sova ut på torsdag.. hoppas på strålande sol så man kan ta en promenad kring byn o att jag mår bra för de första ! om jag orkar så kanske de blir o spela bilbingo i risön.. är som sugen på de o se om man har ngn tur i spelet ! Skulle ju inte sitta fel med ngn extra slant ;) 


Efter jobbet har jag då inte gjort så mkt,fick mig middag hos föräldrarna,tagit mig en liten tupplur på 15 minuter,busat på med dante,klippt han plus borstat mm .. och vad han njuter ! Ligger så fint stilla .. de är otroligt skönt,men har fått arbeta med hans päls sen han var liten ! Tagit mig en prommis,men blir nog en till innan de blir john blund .. 


Sen kom mina föräldrar på besök för pappa skulle kolla ngt på internet så jag fick ett litet ryck här hemma o möblerade om ! Blev fint,får se vad min sambo tycker.. men han är som aldrig missnöjd med de jag gör,har som fria händer o de är otroligt skönt för mig ! ;) 


hmm,ska iaf nu surfa lite,ta en sväng ut igen bara för att.. sen lägga mig under täcket ! 


Slänger upp en gammal bild sen början av året då jag var mörk hårig..


 

Av Nina Larsson - 5 augusti 2012 20:01

Blev spontant att åka till ikea efter kl 16.00 med mamma, dante o pappa fick stanna hemma ! Har varit en bra helg måste jag säga,men visst har den slitit på en.. men de har de varit värt ! Roligt iaf ! :) Blev att jag köpt ett par gardiner,fårskinn,2 blommor i plast,glas,handdukar o sängöverkast ! Blev mkt nöjd.. 


Ska nu ta o diska,ev fixa min garderob.. men kanske tar den imorgon istället.. känner mig ganska så trött i mössan, sitter även o funderar på om jag skulle antingen fixa en mini loppis med en massa kläder som ligger i garderoben o som aldrig används.. eller lägga ut en massa bilder här på kläder så får folk höra av sig om de är ngt dom vill köpa ! HAr en hel del som skulle behöva försvinna.. har fan inte plats ! :D


Ska försöka lägga mig i tid ikväll så man orkar upp imorgon .. saknar jobbet nu men skönt med ledighet,var mindre kul o höra att de varit lite personal i helgen.. de hade ju fixat sig men jag var ju borta ons-torsdag.. jaja skit samma,kan ju inget göra över de ! Nu blickar vi framåt Nina :)


Så här blev de i sovrummet :

 

 

 



Av Nina Larsson - 5 augusti 2012 14:03

Denna vecka har handlat om att ta tillvara på mig själv,ta de lugnt o göra saker som gör en glad ! I torsdags kväll så fick jag ett sms av sandra där hon frågade om jag ville följa med till luleå kalaset på lördag o kolla på Bonnie tyler.. var lite teveksam först, men tänkte när jag skrev tillbaka att "de skulle vara skit kul " och hur ofta gör man något spontant o roligt !? Var värt varje liten krona o jag hade de så himla kul.. vilken upplevelse o jävlar vad snygg hon var för att vara i den ålder ! Men däremot så sa hon till publiken att en kvinnas bästa vän när man blir äldre är Botox :D haha .. nåja hon var ju ärlig iaf ! åt en super god asiatisk mat  innan vi begav oss hem kring halv tolv snåret.. sov över hos mina päron även o så fick dante två leksaks nallar som jag vann :D haha 


Så de gjorde jag igår.. Nu idag så har jag varit på en svettig promenad med Dante,fixat i ordning middagen som blir grillat ! pojkvännen börjar jobba imorgon oxå.. Jag har ca 1 och en halv vecka kvar av semester vikket.. Sen tar jag semester i 2 veckor ! Blir att åka ner mot sthlm tror jag o komma bort härifrån ! :) Nu imorgon börjar jag min 6 dagars jobb vecka 


Mån, tis, onsdag 7-16 

LEdig torsdag

Fre 16-21

Lördag 7-16

Söndag 7-12/16-21 


och sen till en som skrev ett anonymt inlägg här: om du tycker det  jag skriver är "återkommande skriverier " Så läs då för guds skull inte bloggen .. jag har den mest för att filtrera av mig under dåliga dagar! Men tack för att du orkade skriva en kommentar o läste  :D 


Slänger upp ngn bild :

 

 

 


Seeyaaa


Av Nina Larsson - 2 augusti 2012 19:41

Har inte gjort något speciellt.. trött o jävlig som vanligt ! Varit mkt hos mina föräldrar idag,sen tvättat o ätit middag hos svärmor.. var så gott men nu så himla mätt :D Fick ett samtal av min läkare idag där de ev kommer bli en DT av nacke/skalle o se varför jag har sån huvudvärk som sitter på vänster sida.. har en nerv o muskelskada där . Eller om de är ngt annat... Sen angående blodtrycket ska kollas upp ! Men de blir först en undersökning efter den 20 augusti då de först ska kollas hur höga värdena är ! 


Få se vad kvällen erbjuder,men ja tror de blir navel pillande rak lång i sängen då man ej har energi till ngt annat.. men har god lust att nu i helgen göra nå kul .. men tror de blir lugnt o vila !:) Ha en bra kväll alla <3


 


Seeyaaa

Ovido - Quiz & Flashcards