seeyaaa

Alla inlägg den 7 augusti 2012

Av Nina Larsson - 7 augusti 2012 20:36

Vaknade kl halv sex,fixade mig, tog en promenad med dante.. men fy tusan så kallt de var ! Sen åkte jag iväg till jobbet,gått bra men trött o ont i magen.. svullen o jävlig är jag nu på kvällskvisten ! känns inte okey.. sen har jag fan dåligt samvete att jag ej varit på ngn promenad på dom senaste 2 veckorna o är orolig att de som jag gått ner ska komma tillbaka igen ! FAN .. haha jaja de är inte lätt ibland ! 


jobbar ett till 7-16 pass imorgon,sen ledig fram tills fredag kl 16 ! Sköönt de iaf,tänkte sova ut på torsdag.. hoppas på strålande sol så man kan ta en promenad kring byn o att jag mår bra för de första ! om jag orkar så kanske de blir o spela bilbingo i risön.. är som sugen på de o se om man har ngn tur i spelet ! Skulle ju inte sitta fel med ngn extra slant ;) 


Efter jobbet har jag då inte gjort så mkt,fick mig middag hos föräldrarna,tagit mig en liten tupplur på 15 minuter,busat på med dante,klippt han plus borstat mm .. och vad han njuter ! Ligger så fint stilla .. de är otroligt skönt,men har fått arbeta med hans päls sen han var liten ! Tagit mig en prommis,men blir nog en till innan de blir john blund .. 


Sen kom mina föräldrar på besök för pappa skulle kolla ngt på internet så jag fick ett litet ryck här hemma o möblerade om ! Blev fint,får se vad min sambo tycker.. men han är som aldrig missnöjd med de jag gör,har som fria händer o de är otroligt skönt för mig ! ;) 


hmm,ska iaf nu surfa lite,ta en sväng ut igen bara för att.. sen lägga mig under täcket ! 


Slänger upp en gammal bild sen början av året då jag var mörk hårig..


 

Ovido - Quiz & Flashcards