seeyaaa

Alla inlägg den 26 augusti 2012

Av Nina Larsson - 26 augusti 2012 18:56

Efter jobbet blev de go middag hos bästa svärmor .. Så gott o speciellt när man va så hungrig .. Sen skönt att slippa laga mat när man va så trött. Tack bästa du <3 . Ligger nu i sängen o myser , nyduschad o fräsch ..

Blir på ett tag ut med Dante o sen blir de nog John blund .. Tänkte slänga upp en bild för dagen men är så röd kring ögonen så Dante fick ställa upp :-) älskade vovve ..

Av Nina Larsson - 26 augusti 2012 11:25

Ligger på personal soffan o har lunch .. Går fint men halv seg o trött .. Har bestämt att nu ska de bli en ordning på detta o ta tag med hårdhandskarna.. Ska inte behöva må skit varje dag o sjukdomen ska fan inte ta över mitt liv ..

Värdena ska ner o de är nu .. Ska begära att dom tar varje prov som finns ,röntgen .. Sjukgymnastik ska igång omedelbart.. Är inte möjligt att man ska va 23 men fast i en 100 årings kropp ..

Är gnällig.. Men är så jäkla less , igår när ja föna håret höll ja på att svimma för att de var så jobbigt o tröttsamt.. Hur tungt är de ??? Inget .. Men för mig är de väldigt tungt.. Ja herre fan .. Är så ond av detta ..

Humöret sviktar dag från dag .. Nåja bara bita ihop o försöka få allt bra igen .. Tänka positivt är de enda .

Slutar fyra idag ,blir bara lugnt .. Jobbar 7-16 imorgon med .. Har samåkt med Sandra idag så pappa får hämta mig med min bil .. Roligt att åka med någon på morgonen :-) tack Sandra för att du finns <3

Nåja ha en bra dag, fått avreagera lite frustration:-)

Älskar dig min underbara sambo <3

Ovido - Quiz & Flashcards