seeyaaa

Alla inlägg den 14 augusti 2012

Av Nina Larsson - 14 augusti 2012 12:38

Idag känns som en bättre dag för mig,dock matt i kroppen men nu kan ja äntligen prata halvt normalt,lite dovt o sånt.. Ingen feber heller ! Har även faktiskt tagit mig ut två ggr än så länge ,är ju mindre roligt o sitta inne när de är så härligt ute.. hunden suckar o har tråkigt på en hög nivå, matte orkar ej gå på långa promenader ännu eller busa på som vi brukar.. men de blir nog bättre ! 


När man nu ska kurera upp sig ordentligt så kommer en massa planer i skallen fram angående framtiden,vad vill jag göra,hur vill jag att de ska bli o se ut.. visst jag kan ju inte förutspå saker men jag kan ju alltid försöka uppnå de jag vill ! Skrivit ner en massa på ett papper o ringt runt på olika ställen .. Har iaf idag fått ett till arbetsstlälle med fyra nya avdelningar.. Så får se då kring den 27 augusti om man får testa på detta ! Så mycket jag vill göra ,men vet att jag får ta en sak i taget o de jag klarar av så jag inte lastar på mig för mkt.. :))


Angående mitt jobb eller de jag är utbildad till så måste jag säga att jag älskar mitt jobb o alla som jag jobbar med,men visst är de tungt ibland .. men jag trivs med de jag gör o sen alla runt omkring en som lär en hel del saker som är bra att få kunskap om. Jag ångrar inte en sekund att jag tog de steget 2010 o studerade om mig till undersköterska från servitris . Nu vet jag vad jag vill göra o inte , sen studera vidare . Jag är oerhört tacksam att jag har så fina arbets kollegor  runt omkring mig.. dom är inte bara arbetskompisar utan även mina vänner oavsett vilken ålderskillnad de är på oss, sen att man kan prata om allt till varandra,stötta o hjälpa ! De är verkligen guldvärt o för en gångs skull så känner jag mig som en i gänget, en som gör nytta samt får veta hur duktig man är .. de gör en stolt o man presterar bra ! Så tack mina underbara vänner på jobbet,ni är en hel del .. men ni är guldvärda !   


Nåja, får se vad man ska laga för nå mat idag.. ännu en sak jag kan fundera på.. dom som inte känner mig ska veta att jag är en riktig grunnare, ibland bra o ibland är de väldigt dåligt .. men sån är jag ! :)


Ha en fin dag alla där ute !


 


De var en gång någon som sa att jag levde i en bubbla o måste komma bort från mina drömmar, men

vet ni vad jag säger nu : Jag tog mig någonstans även om jag behöll mina drömmar .. ! Ingen kommer

någonsin kunna ta dom ifrån mig igen .. 


Seeyaaa





Ovido - Quiz & Flashcards