seeyaaa

Alla inlägg den 10 augusti 2012

Av Nina Larsson - 10 augusti 2012 12:18

Igår var jag med min svärmor och ulla för att spela bilbingo i risön .. var mkt roligt samt så vann jag 500 kr ! Före de jag vann så hade jag nummer 8 och var så koncentrerad att när han som ropade sa nummer 68 så fick jag för mig att de var 8, men de var fel haha .. sen nästa gång hade jag alla rätt så blev ju iaf en slant ! Men var så pinsamt att alla nummer flyter ihop för mig samt glömde jag hela tiden om de var en rad eller två rader.. Jaja nå de gick ju bra ! Men kallt som bara den var de .. var endast 7 grader när vi åkte hemåt. 


hade igår under dagen en känsla att vad jag börjar få ont i halsen, sen så ringde ja till jobbet för att fråga om de hade fått ut ngn för helgen som skulle gå med mig.. Skulle skoja till o sa att " jag är sjuk så kan ej komma i helgen" haha .. dom skrattade för hörde att jag ville driva med dom ! Men synden straffar sig själv,ska ALDRIG mer skoja om det.. ni tror inte jag har haft en natt o morgon från helvetet! 


När jag o dante kom hem från bilbingon så la jag mig i sängen,de gjorde så fruktansvärt ont i halsen.. fick knappt ingen luft,torr o en enda jävla smärta .. visste knappt hur jag skulle ligga pga av de samt kunnde ju heller inte svälja ! Nåja, vaknade vid halv tre.. varm som bara den men orkade ej ta ngn feber.. ville bara ha vatten.. väl vid disk bänken när jag började spola upp vatten så började ja känna mig illamående och började svartna för ögonen.. tror jag sa högt till mig själv att "fan jag svimmar ju" .. sprang till sovrummet ,var nära att ramla ihop i hallen men hann till sängen .. skakade som ett asplöv o började gråta ! Sen har jag sovit som ett arsle .. 


Ni som tycker de är återkommande skriverier om att jag mår dåligt,varsågoda o ta detta från mig isåf.. Jag hart inte bett om att må dåligt...


Nåja, de var de jag hade på hjärtat.. jobbar idag med 16-21, lördag 7-16 och delad tur söndag 7-12/16-21 .. måndag o tisdag är jag ledig.. blir ta de lugnt o vila mig , sen bara 3 dagar kvar tills vikket är slut.. sen semester i ca 2 veckor . Ska bara vara,njuta o hitta på nå roligt .. Komma härifrån ! 


Sen så ska min underbara vovve åka iväg med mina föräldrar till bjurå medans jag jobbar.. ! 

Skönt för mig då jag ej har ngn som kan vara med dante o så slipper jag åka fram & tillbaka , sen

kommer han må så gott där borta ! men kommer sakna han så mkt mitt lilla hjärta ..


 


Ibland känns de som att jag går i en dimma

 

Seeyaaa



Ovido - Quiz & Flashcards