seeyaaa

Alla inlägg under oktober 2013

Av Nina Larsson - 21 oktober 2013 17:29

Idag har vi blivit med barnvagn.. En Emmaljunga citycross :) super lätt o smidig.. Så förbaskat nöjd med den är vi o skötväskan har vi fått av mina päron och den lilla nalle björnen har jag köpt i helgen :)så nu längtar vi bara efter det lilla knytet.. Imorgon ska vi på hjärt ljud och de ska bli så fruktansvärt roligt och få höra de lilla hjärtat slå :) tänk att nästa år kring denna tidpunkt så är vårat lilla barn ca 6 månader gammal redan.. Så häftigt :)

Magen bara jäser och jag känner mig större för varje dag o för varje dag så blir de mer rörelser som jag känner av., de är ganska häftigt ! Ibland blir ja lite nojjig när de vissa stunder känns så stilla.. Men då sover väl den lilla eller hittat en mysigare plats i magen haha :)

Så de som står på listan nu är mera sängkläder, lite mera tvättlappar,snutte filtar,madrass, lite större bebis kläder i str 62-68 då jag har ganska så mkt av de mindre modellerna, amnings bh-ar och sånt som jag behöver, baby sitter som mina föräldrar kommer köpa, hygien artiklar åt bebisen :) och säkert nå annat jag glömt.. Men de är inte så värst mkt o skönt de .. Bara vänta på den lilla :)

Själv sitter jag nu på soffan o tar igen mig med älsklingen. O bästa vännen Dante.. Är helt slutkörd av dena dag, har dammsugit,handlat o lagat mat,tvättat, varit ute med min lilla vän.. Och de gör mig helt färdig .. Så blir inte många knop.. Ska nog bara ev ta en kort promenad med Dante sen.. Ögonen är trötta och småa !

Bjuder på dagens Nina och våran "sperma truck " som Jimmy kallar den så fint haha..


Av Nina Larsson - 18 oktober 2013 14:17

Dagen började halv åtta, låg o surfade en stund på mobilen innan jag tog ut Dante på en kort morgon promenad då jag ser att vårat vinterland har tittat fram.. Jag gick o va butter medansvar hunden skuttade fram som en lite hare.. Han älskar snön denna hund :) gjorde mig nå frukost o sen en lång o varm dusch , fixade mig mm innan jag begav mig till Kalix gör att klippa mig hos Miiksa ;) alltid lika nöjd när Sanna rör mitt hår.. Hon är den enda som får klippa mig :)

Var där o blev fin i håret, jyrade på som vanligt.. Men trött blev jag efter en stund o sitta. Men vill man vara fin får man lida pin :) var ganska små halt vid korsningar o tur man har vinter däcken på :) fick även med mig rese sällskap av pappa o Dante då han skulle o uträtta nå ärenden under tiden ja klippte mig..

Har blivit bjuden på lunch även hemma hos päronen, varit med sambon så han då fick oxå äta.. Så nu sitter hela familjen på soffan o vilar oss, är helt slutkörd av ingenting.. Blir inte många knop idag ! Bara mysa på, se idol mm.. Blir nog en tidig kväll efter idol att sova ;D

Men samtidigt hade jag velat fara på lilla hotellet ikväll o se när Linus svenning ska sjunga.. Se om han är bra live :) men tror ja pallat inte de.. Nåja ..

Bjuder på dagens mag bild , halvt framifrån o sidan... Akta dubbel hakan på ena bilden men de bjuder jag på haha.. Och så ett bild collage på hur håret ser ut nu.. Sen när bebisen kommer o man kommit ev tillbaka till sin form.. Då ska ja göra nå drastiskt med håret, en förvandling :)

De var de, och vad tycks ? :) ha iaf rn härlig fredag mina vänner !

Av Nina Larsson - 17 oktober 2013 20:24

Sitter o ser lyxfällan, saknar min sambo så mkt som är på sitt jobb.. Dagarna har börjat flyta ihop o sakta går dom ! Sitter o tittar på bebis saker o vill bara trycka på köp knappen hela tiden.. Just nu känner jag mig lite nere helt plötsligt.. Dessa hormoner gör mig galen ! Sen hatar jag känslan att vara ensam hemma även om ja har hunden o katten vid min sida !

Suttit o jyrat på med en bild jag tog imorse .. Lite o göra ! Bjuder på samma bild i olika format.. Efter lyxfällan ska ja gå ut med Dante en sista gång, sova.. Imorgon ska jag o klippa mig hos bästa Sanna ! :) tjingeling o god natt

Av Nina Larsson - 17 oktober 2013 17:27

Herregud känns som att jag sprungit ett maraton pass idag fast jag bara varit på stan o ätit lunch med bästa Annelie o Pernilla, kollat i affärer mm o jyrat på i risön :) måste bara säga att jag är så lyckligt lottad att ha så många fina människor runt omkring mig.. Ni skapar en trygghet o man känner sig verkligen älskvärd ! Som tex annelies fina mamma Lisbeth har suttit på nätterna o stickat åt mig då hon jobbat till våran bebis.. Helt underbara :) tack ännu en gång o sen så har Annelie haft garderobs rensning o fick hem en hel påse med jätte fina o i princip nya kläder ;) så snällt..

Men de har varit en mkt fin dag.. Bebisen har verkligen varit igång haha.. O jag har haft de tungt :D sen denna foglossning som bara jävlas.. Men tur humöret är på topp ! :) sitter på soffan nu helt utmattad.. Sen var de verkligen rock and roll i magen då jag har kört bil.. Hade musik ganska högt o sjöng med som jag ibland gör haaha.. Antingen så hatar bebisen min sång röst eller så älskar den musik.. Varken eller ;)

Blir bara att ta de lilla lugna nu ikväll.. Imorgon ska jag o klippa håret.. O i helgen kanske en Ikea tripp, åka med svärmor o leta fram jimmys spjäl säng :) mysigt..

Av Nina Larsson - 17 oktober 2013 08:36

Först vill jag skriva att jag är så tacksam över att ha så fina människor omkring mig som mer eller mindre varje dag hjälper o stöttar en med allt.. Spelar ingen roll o vänner som vill o frågar tex att de kan hjälpa mig med Dante att ta han på promenad o att han får aktiveras.. De är så fruktansvärt gulsvart så de går inte med ord att beskriva :) tänk om hela världen vore som ni, vilken fin plats o leva för alla :)

Jag känner verkligen glädje idag .. Här sitter jag hemma o kan inte göra så himla mkt än de lilla jag orkar o ska vila upp mig från jobb o alla måste .. Jag saknar mina dagliga promenader i skog o kring byn .. Att köra bilen har till och med blivit ganska jobbigt.. Men skam den som ger sig . Jag ser iaf att detta går mot något positivt o kan kanske snart jobba halvtid innan man går på graviditets penning . Om allt går enligt min plan :D för de är mkt lång tråkigt att vara hemma ska jag tala om er..


Sen vänta med all den spänning på detta kärleks barn.. Vill så gärna träffa han nu o bara mysa, ha den där bebis vardagen som tillhör att mata, byta blöja,vårda,ge kärlek, hälsa på hos folk med denna lilla krabat, skämma bort han, sova med, trösta och skratta med.. Jaa allt.. :) vara den där oroliga mamman,den lyckliga mamman, den ledsna och va man än upplever för känslor inför barnet.. Haha jag väntar med iver !

Bara hjärt ljudet vi ska på känns som en jävla evighet o de är nästa vecka bara.. Jisses .. Och jag vill så gärna se den lilla krabaten igen på ultra ljudet.. Helt otroligt att nästa år denna tid punkt är man mamma o barnet ca 6 -7 månader gammalt.. Häftigt ! Vad roligt vi ska ha de här hemma .. Kommer vara krävande med att bli små barns föräldrar, men de tycker jag man får förstå när man skaffar ett barn till världen ..

Nåja de var detta :) sen vid lunch tiden kommer Annelie gumman och hälsar på.. Sen ska jag ringa Pernilla och höra om de blir nå motions sim ikväll :) annars far jag nog själv :) ..

Ha en fin dag alla !

Av Nina Larsson - 16 oktober 2013 22:02

Bilden gör ingen rättvisa.. Men IRA har hjälpt mig att göra slingor med hätta.. Jag har verkligen varit mkt orolig inför detta.. Att håret ska bli en annan färg o att de ska göra skada på barnet.. Haha nå iaf.. Håret blev super mega bra o ljust.. Så jag vill ha de :) och luktade knappt ngt.. Och den lilla i magen lever om och mår bra., så behövde inte heller kapa av mig håret ;D sen är man o sminkad o orkar inte va normal ikväll på bild haha

Jag måste bara sluta lyssna på allt o alla .. Man blir bara till slut en hypokondriker av allt.. :) men nu klarar man sig länge tills nästa gång man ens gör ngt.. På fredag så ska jag o klippa till håret på miiksa :) blivit så långt i nacken mm .. Växer som ogräs nu när man är gravid o tappat ju knappt nå hår.. Och jag som har nog så långt hår.

Sen en annan grej, tack alla ni underbara för att ni ställer upp och vill hjälpa med att gå ut på promenader med min bästa lilla vän Dante.. De är guld värt att ni tar med han på längre promenader :) så imorgon kommer Dante få följa med en tur kring byn med sambons kusin.. De är så himla tacksamt när man nu inte orkar i samma mån o kan :) tack i tusen <3

Sen tack världens bästa pappa för att du var med Dante ikväll o bada han och svärmor som hjälpte med kattlådan och var rörmokare ;) ni är bäst <3 hihi så skönt att ha er alla vid ens sida ..

Nu ska jag se på tv o bara vara med min lilla vän Dante som nu faktiskt haha.. Ligger som vanligt på rygg o snarkar o sprattlar då o då med benen.. Funderar även på o hämta täcket hit o somna på soffan tills sambon kommer hem i natt från jobbet ., :)

God natt



Av Nina Larsson - 16 oktober 2013 10:34

Ser de snöar lite grann idag.. Orkar faktiskt inte bry mig de minsta om jag ska vara ärlig :) de ska ju komma oavsett om man hatar vintern o allt den tillför.. Men men ! Hade jag varit väder guden så hade vi haft riktigt Hawaii väder haha..

Men var ganska skönt ute ändå, tempen visade 1,7 ute,, friskt o härligt ! Man vaknade till liv.. Har ätit mig mega super mätt på frukost.. Men frukosten har blivit mitt "heliga" signum.. Haha o jag har ALDRIG tyckt om att äta frukost eller velat de pga att jag har känt som någon slags kräk medel över de.. Så alltid ätit senare eller bara hoppat till lunchen.. Men då har man ju ibland varit super hungrig !

Sen angående detta med kaffe under graviditeten.. Dom säger Max 3 koppar.. Men ja tror jag dricker ibland 2 stycken till.. Vissa får ju avsmak av kaffe men jag bara älskar de ännu mera samt äpplen o lakrits .. Äpplen måste alltid finnas hemma ! Punkt !! :)

Går in i vecka 20 (19+0) idag .. Ganska häftigt att de nu bara räknas som halv vägs.. Oh My ! :)
I natt har jag även sovit riktigt gott, de är som att sömnen pendlar mellan varannan dag att antingen sova dåligt i ngr timmar 3-4 timmar per natt eller sova en hel natt.. Hmm !

Annars blir de nog inte så värst mkt idag, verkar vara hockey idag o en tjej kompis skulle komma o hjälpa mig med håret.. Få se om de blir grönt eller vilken färg de nu blir :D nästan så jag blir lite osäker oxå.. Har frågat massvis angående detta med att färga, göra slingor,bleka mm.. De verkar som bara att de kan bli fel på färgen pga graviditets hormonerna och vissa säger något annat..

Ska fundera på saken :)

Lägger upp ett bild collage på mig o sambon .. Hade lite o göra igår o tänk va tiden har gått fort men samtidigt så känns de som att de var igår vi blev tsm.. Härliga minnen o fler ska de bli ! Älskar min lilla jyr boll som retar gall feber på mig ibland.. Men de gör han bara mer älskvärd haha :)

Av Nina Larsson - 15 oktober 2013 19:06

Haft mina föräldrar på besök ikväll, bara tagit de lilla lugna :) mamma har hjälpt mig med gardinerna,styrkt o hängt upp.. Självklart har ja hjälpt i den mån ja kan :) vi går ju mot de mörkare så blev mörkare gardiner nu.. Längderna har jag lånat av svärmor.. Brukar vilja ha samma gardiner i alla 3 fönstren men kände nu för att göra köket till köket o vardagsrum rummet som en del.. Vi har nämligen öppen planlösning eller va man kallat de för :)

Sitter nu med amnings kudden i soffan o bara vilar höften, rygg o ser tv.. Bara myser på och himla storm de blev ute ! Men tror ja kommer somna gott i kväll.. För jag är så trött efter denna dag !
De var väl de..

Jo imorgon blir de fixa håret o sem boka klipp tid .. Så man känner sig lite fräsch ;)

Ovido - Quiz & Flashcards