seeyaaa

Alla inlägg under november 2013

Av Nina Larsson - 12 november 2013 16:19

Dagen började bra.. Men sen när halva dagen har passerat ligger man halvt o gråter.. Varit bara in till Kalix o fyndat lite jul pynt samt till mitt pyssel.. Handlat lite mat på Ica o hem,ätit middag hos föräldrarna.. Efter de helt slutkörd så ligger hemma nu i sängen utan min hund som får vara hos pappa.. Ska vila mig mm..

Skit dag blev de !! Men ska senare.fara till mina föräldrar o bara vara ! Har oxå varit o hämtat mitt hm paket.. Har beställt 5 saker för 500 kr.. På rea som dessutom passade mig perfekt.. Kan ju inte bli bättre samt billigt o nu mer alternativ i garderoben.. Ska inte va någon mjukisbyx gravid morsa :-D

Även fast de är skönt.. Så ska kika imorgon va ja ska ha på mig under middagen på lilla hotellet :-)

Beställde en vinröd tröja, en kortärmad grå tröja med silver tryck,guldhalsband,en grön kamo väst samt gråa mammabyxor i stretch ! :-)

Den gröna kamo västen glömde ja ta kort på.. Minst nöjd med den.. Men den funkar.. Få se om ja ids skicka tillbaka den :-D


Näe nu ska ja vila mina ögon.. Ligger i.sängen.med en.massa kuddar.. Här bjuder ja på lite av de ja köpte.

Av Nina Larsson - 12 november 2013 11:32

Sovit som En prinsessa i natt.. Inge upp på toa,värk eller bara allmänt störning! :) en hel natt och så vaknat just före halv tio.. Kors i taket ! :) var nog för att jag var o jobba igår 2,5 h timme.. Var så himla roligt o komma tillbaka o få träffa alla.. Älskar mitt jobb , dock så måste jag vara ärlig att de kändes mkt i kroppen o fogarna.. Sen svettades jag som en gris ;D men men .. Börjar med en bra vecka :) längtar redan till torsdag och då ska ja testa 4 h ..

Fått en jätte härlig handläggare på fk .. snäll o trevlig samt förstående ! ;) såna behövs de mera av ..

Sen har jag börjat känna mera liv som sagt i magen, knuffar o bultar så de står härliga till.. Spela musik igår o den verka gilla de.. Prata o strök på magen ! :) börja följa ett mönster när den börjar aktivera sig .. Häftig känsla de där :) tänk snart inne i graviditets månad 7 .. Fan så fort de går.. Helt otroligt .. Jösses !!

Ska i helgen försöka ta fram spjäl sängen som Jimmy låg i när han va liten.. Ska bli kul :) har sett den på bild .. Vit o fin :) sen loppisen som var i helgen inskaffade vi oss en säng himmel,sängmobil samt en sån där gullig hängare med leksaker till barnvagnen :) allt för 120 kr :) kommet bli så fint.. En Ikea sväng måste vi oxå ta oss :)

Fick ihop ca 600 kr på loppisen som var.. Så blev riktigt nöjd, o roligt var de.. Men de var jobbigt för mig,stå,sitta o så va trevlig när ögonen höll på att falla ihop av tröttheten .. Nåja men de gick ju :) så hoppas på flera ggr.. Ska lägga upp lite saker på köp o sälj sidan oxå.. Se om man får bort lite mera :)

Hoppas även mitt hm paket kommer idag.. Väntat hur länge som helst på de .. Ska imorgon nämligen ut o äta middag och vill ju ha lite finare kläder o nya på mig :) kan säga att de är lite frustrerande att se så mkt snyggt i affärer o kataloger o veta att de får ja inte på mig samt vinter jackor.. Åh .. Haha men snart kan man shoppa ordentligt igen.. Men då blir de väl mest till bebisen ;) skulle inte förvåna mig :D

La upp lite mag bilder igår.. Jisses var över 100 stycken som läste de inlägget på mindre än en timme.. Haha roligt när de är människor som vill läsa mm :) har nyss duschat , ska gå ner till affären o köpa mig ett kollege block o skriva i samt fixa ett nytt litet pyssel som finns i min skalle..

Blir bara en mkt lugn dag hemma.. Hoppas ni oxå får en fin dag :)

Bjuder på dagens sittande mag bild :D då ser den enorm ut haha.. Ni kanske är less mag bilderna men de får ni nu ta ;)

Av Nina Larsson - 11 november 2013 19:43

Dessa 2 kort på mig är tagen 4 och 5 juli.. Bilden från sidan är 4 juli ovetandes att jag är gravid.. Hade gått ner här ca 5,5 kg och bild nr 2 är några minuter innan samtalet kom från läkaren att jag är gravid.. De blev aldrig en promenad den varma sommar dagen :-D sen är de bilder från vecka 6 till vecka 23 .. Är inne i vecka 24 nu ! :-)

Nog har de hänt lite saker.. Och kan säga att jag älskar min lilla mage även om den känns enorm vissa dagar :-D och idag har lillen i magen levt hej vilt o en sambo som säkert gjorde att de kändes som en jordbävning där inne haha :-D men han fick sitt svar.. Första kicken :-D

De kommer uppföljare sen.. ser fan större ut vecka 20 än vecka 23 .. :-D ursäkta att hälften är tros bilder.. Haha sa till min sambo att "aldrig att ja ska knäppa i trosor.. Jaaa men se där Nina !!! :-D

Av Nina Larsson - 9 november 2013 21:32

Har mkt att skriva som hänt.. Bara fina saker även om man är som en vaggande anka som kan börja gråta närsomhelst .. Sambon och alla omkring mig är alldeles underbar !!! Vet ej va ja skulle göra utan er !!

Måndag börjar mina 2 veckors prövande att jobba halvtid.. Ska bli spännande o se hur de kommer gå :) men börjar med en lugn vecka.. Saknar mitt jobb o alla .. Nu blir de på en annan avdelning men de gör mig inget ! :) jag hoppas verkligen bara att de kommer funka .. Att jag klarar av de o inte kollapsar direkt ! ..

Imorgon har jag hyrt ett bord på loppisen som kommer vara i folkets hus sangis kl 11-16 .. Har jätte fina saker billigt !!! Kom o fynda :) och de som blir kvar får jag testa sälja på köp o sälj sidan :)

Min älskade o livs kamrat skämmer bort mig, vet ej va ja skulle göra utan dig.. Du gör verkligen rent ut sagt mitt liv till en saga .. Känner mig som en prinsessan!! <3 igår fick jag blommor, tittat tillsammans på dessa fina ljus lyktor som vi köpte och så har han köpt mig mamma kläder !! Älskade du <3 du gör mig chockad o tacksam för allt i livet.. Aldrig känt mig så lycklig .. Tack för att du finns min bästa vän <3 du kommer bli världens bästa pappa i universum .. Så där.. Nu har jag skrivit ut mina känslor igen .. Men min kärlek till denna människa går inte att beskriva !

Har lovat att jag ska inte skriva allt för mkt om känslor.. Men jag skulle kunna skrika ut hur mkt jag älskar mitt liv ibland ! :)





Av Nina Larsson - 5 november 2013 14:15

Varit en mkt fin dag även fast värken gör en påmind.. Men har haft så mkt annat för mig idag så har inte tänkt på de.. Just nu sitter jag i soffan och andas ut .. Bara tar de lugnt ! Dagen började kl 07.00 och hade då varit vaken före sambon vaknade o skulle kliva upp.. Mm så är de.. Så klev upp o tittade ut.. Jösses va snö de hade kommit under en natt !! Dante fick gå ut på lång promenad med 2 vänner i byn.. Önskar så att jag oxå kunde komma med... Had varit så underbart skönt att få riktigt röra på sig, aktivera mig själv !

Så koka kaggr o åt frukost, bjöd pappa på de oxå.. Roligare o ha någon o jyra med, tagit de lugnt innan jag bestämde mig för att testa baka matbröd och är ca 4 år sen sist :) haha men dom blevså fina o super goda.. Synd jag inte gjorde en större sats ! Så jag kan ju ännu baka.. Bara att man har ju inte något hjälp medel.. Men men man gör de man kan :)

Svärmor kom förbi och har varit en bra stund me mig, alltid så roligt när hon kommer o så fick vi en present av henne.. En Expresso maskin eller vad den heter med olika smaker av kapslar :) riktigt fint och smidigt.. Tack älskade svärmor.. Hihi och så började hon hjälpa mig i skåpen i köket så nu är de äntligen gjort o fint :) ordning o reda.. ;) så bjöd på ny baki bröd med ost o gurka.. Mums va gott !

Sen har jag ju pysslat färdigt med dessa stjärnor jag har gjort.. Blev några stycken, så ska fixa mig nå belysning o hänga dessa i fönstret.. Har gett 1 till svärmor, grannen,en kompis och en till mamma :) dom gick åt..

Jimmy skratta o fråga om jag tänkt fylla hela lägenheten med stjärnor hihi.. Men nu blir de nästa pyssel som kommer upp snart :) så får se hur de blir ..

Sen ska jag börja jobba halv tid nästa vecka några timmar per dag.. Ska bli kul o jag hoppas att de verkligen kommer gå .. Jag verkligen vill de såååå mkt !! :) sen mår vår lilla bebis bra i magen, är nu i vecka 23 .. Kände hur han buffar på i magen på kvällarna.. Annars är de någon gång per dag han ger tecken.. Men är en lugn krabat ! Men alltid lika kul när man blir så där överraskad ! :) älskade lilla barn.. Om du visste hur bortskämd du är redan nu o kommer bli :) vi älskar dig så <3

Nåja de var de.. Vila sig nu, äta och så fara till mina föräldrar o kolla efter saker jag ska sälja .. Nu skriver jag med stora bokstäver så ni kommer hit : SANGIS FOLKETS HUS 10/11 kl 11-16 LOPPIS MED FLERA BORD !!!!!! KOM OCH FYNDA FINA SAKER :)

Ska sälja en massa fina saker så kom o kika o se om du hittar något, fina party skor nya från Nelly tex , heminredning, väskor,kläder mm :)

Av Nina Larsson - 2 november 2013 12:36

Hade en jätte fin o rolig.kväll igår.. Tack Pernilla o Jocke.för en suverän halloween fest och att inflyttnings presenten kommer vara väl till användning nu under kalla dagar :-)

Var jätte mkt folk o alla var klädd olika.. Så roligt o se ! Dock den enda nykter på festen o kan säga att man blir lite öronbedövad när alla blir så högljudda :-D åkte hem just före tolv, körde hem min sambos vän o sen åkte ja hemåt ,duschade o ser att håret är grått:-D somnade som ett litet barn..

O så straffas man idag..mår så dåligt o ont i hela kroppen så de går fan inte att beskriva..och gjorde inge speciellt, satt,gick o stod.. Dansa inte ens! Men men.. Märker att de börjar vara slut på fester och har inte orken. Älskar de lugna hemma livet.. Vill bara ha vår bebis nu !.<3

Slänger upp lite bilder den igår



Av Nina Larsson - 1 november 2013 10:49

Igår var jag och sambon till Luleå och hälsa på vår kära svärfar som ligger inlagd på sunderby sjukhus.. Jobbigt och se någon ha ont, men man är stark inför personen i fråga .. Känns som att man ger mer glädje än att visa hur ledsen man är ! Vi tänker på dig varje dag och allt kommer bli bra :) <3

haha och jag vara gravid o köra själv över 20 mil på en dag .. Njaa mina ögon var då i kors när vi kom hem och foglossningen.. Huva den ska vi inte snacka om :( .. Somnade kl 21 iaf som ett litet barn :) sovit hos mina föräldrar med hundarna .. Så har vaknat mkt tidigt !

Haha och jag hörde av vår barnmorska att vissa gravida kan få en släng av "demens" .. Ibland tror jag att jag har den.. Och så med min korta stubin som oxå går över på 2 sekunder.. Va tror ni jag gör när vi ska hem från sunderbyn och ska hålla neråt mot Haparanda .. Och Jimmy kollar ner i sin mobil under tiden.. Jag SVÄNGER NER FÖR TIDIGT OCH ÄR PÅ VÄG TILL SUNDSVALL !! Haha..

Alltså jag var så arg så trodde jag skulle börja koka.. Nu får jag ju skratta o så Jimmy lugn som en fil bunke sitter o skrattar åt mig.. Tack älskling för att du är så gooo :D så fick köra där som en jojo för att ta oss ut på e 4an i rätt riktning haha ..

Nåja de var de.. Idag är de halloween .. Och ikväll blir de halloween fest för hela slanten .. Ska nog leka paparazzi jag ;) och dricka min fanta eller vad jag nu inhandlar mig för något gott att dricka :) hoppas jag bara orkar vara på festen lika länge så jag inte blir en zoombie som säger " over and out" som på min rosa tröja jag har hittat i garderoben .. Varit för stor tidigare o sitterju ganska bra nu ;)
Slänger upp en bild sen på hur min enkla halloween outfit ska se ut.. Ska bli en mkt rolig kväll :) ska när som helst åka iväg med bästa Pernilla och inhandla de sista o hjälpa henne med att ställa i ordning :) kommer bli bra o mkt med folk :)

Sen har jag sovit så gott i natt o bebisen har varit snäll o sovit den med.. Inget bökande o bultande i sidan eller blåsan :) men nog håller jag med.. Mysigt när man börjar känna mer o mer de lilla livet !

Och de sista.. Vi har fått en present av vår kill kompis .. En Luleå hockey napp ! :) ur gulligt och så snällt.. Jag är ju nu ingen hockey fantast men den kommer till användning ;D

Bjuder på 3 bilder .. Dagens jag, min upphittade o gamla tröja o den fina presenten :)

Trevlig halloween alla !





Ovido - Quiz & Flashcards