seeyaaa

Direktlänk till inlägg 23 oktober 2013

50% in i graviditeten , för alltid vi 3

Av Nina Larsson - 23 oktober 2013 10:03

Herregud, redan halvvägs in i graviditeten .. Tiden går så fort :) en ny graviditets vecka 21 (20+0 ) och bara 139 dagar kvar :D haha .. Men vi tycker de har gått riktigt fort hit.. Var ju nyss man fick samtalet och halvt tappa hakan i golvet "du är gravid" .. Då allt bara stannande upp för en dag o så mycket som snurrade i ens hjärna går verkligen inte att beskriva ! Just nu kan jag faktiskt inte ens förstå att "hur fan tänkte vi och varför blev vi sås chockade " .. Men samtidigt så är ju detta en stor förändring i ens liv och är inget lätt beslut ! Med beslutet vi tog tillsammans vi köks bordet är de bästa som hänt oss..

Vi var på hjärt ljud igår för första gången, de riktiga besöket hos vår barnmorska.. Fått en bra barnmorska tycker jag som verkar ha humor :) hon fick oss att bli bekväma .. Pratade om allt möjligt, alla prover såg bara bra ut på mig.. Tyroxid Tsh proverna hade gått ner så stannar på medicinen så länge, blt var normalt,hb värde, järn såg bara bra ut.. De enda var sockret som låg lite lågt, men inget att anmärka så där.. Sen var de pga att jag var hungri .. Så blev rekommenderad att börja äta ett extra mellanmål :)

Sen fick jag lägga mig på rygg, hon sa att dom små liven kan bli störda och sura på bm då de ska komma o lyssna .. Dom kommer ju o stör deras lugn o frid i magen :) Jimmy kom och satt sig nära mig.. Båda titta på varandra och jag på bm .. Där kom ljudet.. Men var de mitt eller bebis ?

Haha och vår bebis ville tydligen visa sig utan att gömma sig.. Men efter en liten stund blev den sur o stack :D .. Var ganska så häftig upplevelse.. Både jag och Jimmy blev häpnade av detta samt då bm sa att de kan ibland vara svårt att få de bästa ljudet när de är så småa.. Men våran verkar ha ett starkt och fint hjärta :)

Måste bara få skriva att jag är oerhört lyckligt lottad att ha min Jimmy i närheten av allt detta.. Han gör graviditeten så mkt enklare att han visar med hela sig hur engagerad och glad han är.. Följer med på allt, lyssnar och tröstar mig.. Bara de gör mig så glad inombords.. Och de är ju så de ska vara :) man är ju två stycken i allt ! :) du kommer bli den bästa pappan .. En rolig pappa som alltid kommer finnas och ställa upp för ditt barn :) är så glad att jag har dig mitt hjärta ! :)

Har sagt att jag ska inte vara så känslig på bloggen o skriva om sånt jag känner.. Haha men mina känslor inombords är bara så himla lyckliga .. Även om jag sitter här hemma o har svårt för varannan dag att röra mig, trött och har ont, gråter minst 1 gång per dag att jag känner mig så värdelös eller ohjälpsam .. Så väger dom lyckliga känslorna mest :) alltid nästan glad..

Men att gå från den aktiva tjejen till att nu inte ens klara av att ta på mig skorna, gå ut och gå flera km med hunden, träna, varar sådär social , jobba ... De är väldigt jobbigt.. Men säger en sak.. Tur man alltid varit positiv o väger de som känns bra mera :)

De var de.. Har inte så mkt annat på hjärtat.. Förutom att jag undrar va man ska laga till middag och vad dagen ska erbjuda ! :/ hmm ..

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina Larsson - 14 augusti 2014 09:32


Har lagt ner bloggen för länge sen pga elaka påhopp mm och sen inte orkar allmänt skriva om livet även om ja så skulle vilja dela med mig av tankar, dagen, Liam och hemmet ! Har 2 gamla dag boks inlägg på ipaden som ja tänkte dela med mig av.. Et...

Av Nina Larsson - 10 juni 2014 09:45

Filtrera.. Nu kommer de många svordomar, men de struntar jag blanka fan i men är så grymt less alla jävlar som ska tro de är något. Kan börja med en citat " andra mammor är de värsta som finns" .. Jajemensan stämmer helt ! Ska man seriöst in...

Av Nina Larsson - 9 juni 2014 13:32

Dagarna o veckorna passerar i rekord fart.. Liam är idag 10 veckor.. Jisses :D så himla roligt med honom.. Ibland när han sover el tittar på en så känner ja sån enorm glädje .. De går inte o förklara :) sen hans nya läten är ju bara för underbara .. ...

Av Nina Larsson - 1 juni 2014 20:41

Så härlig dag, för de första .. Liam verkar ha börjat få någon slags dygns rytm .. Som igår sov han 20.30-02 , 02-04 , 4-07.30 :) och idag ätit sina fem ggr.. Så de har sett ut så här i några dagar : vakna och äta 07.30 ,morgon rutiner , sova vagn ca...

Av Nina Larsson - 31 maj 2014 22:06

Idag fick jag en mindre sovmorgon så Jimmy har tagit hand om lilla gossen, så vaknade 09.30 .. Sen så ringde Pär o frågade om vi ville följa med till granån .. Var som ett brev på posten för dit ville jag.. Däremot visste jag ej hur jävla mkt folk de...

Ovido - Quiz & Flashcards