seeyaaa

Alla inlägg den 27 augusti 2013

Av Nina Larsson - 27 augusti 2013 21:45

Jobbat 7-13 o sen stannat i Kalix där de blev snabb shopping delade av leggings o en större tröja.. Sen handlat mat o tankat bilen.. Sen hämtat upp sambon från jobbet,gasade hem,ätit middag som idag fick bestå av Sibylla ... Svin hungrig direkt o trött för att ställa mig o laga nå middag !

Hem o packa upp matvarorna,sen somnade jag o min sambo i sängen .. Mysigt när man somnar så där o då sover man så gott.. O mysigt när han håller handen på magen :) älskade du <3

Imorgon är jag ledig, in till Kalix vid tio tiden o klippa mig.. Halleluja va skönt :) har några frågor som jag känner att jag vill ha svar på :

Är de normalt o gå upp ca 6 kg i månad 3 av graviditeten ?
Är de någon som känt sig mer svullen/tjock innan själva magen visade på riktigt ?
Är de någon som varit orolig inför livet som skall komma ?
Är de så att allting lugnar sig efter man fått se ultraljudet ?

Är så att jag är lite halvt orolig inom mig,mkt tankar om vad som är normalt o inte normalt.. Sen så känns de som att de jag oxå tänker på verkar ingen prata om o är så mkt man fan inte vet om som andra gravida aldrig talar om .. Känner mig halvt förvirrad ibland.. Som sagt jag vill inte känna mig svullen som en kossa,utan jag vill känna mig fin o njuta av min mage /graviditet som alla säger.. Blir de lättare efter ultra ? Min oro har däremot blivit mindre ju mer veckorna gått.. Men de finns mkt kvar..

Och sen är Mkt pga min jävla själv bild som kan kyssa sig någonstans.. Den förstår ganska mkt, tror ibland att jag är världens sämsta.. Men de är nog att jag är alldeles för hård mot mig själv o bryr mig mer om andra än mig själv.. Har som alltid satt mig sist om de är ngt o även om jag har många att anförtro mig åt så är mkt ,... Mycket inombords ! Rädsla att tala om mina egna känslor.. Ja jag är lite komplicerad, lättare o vara glad o trycka bort de som är jobbigt eller bara hantera o svälja de : )

Annars mår jag bara prima, är dock hungrig hela tiden,andfådd,lätt för att svettas ,klumpig.. Annars allt bara bra :) de var de.. Ska strax sova så man orkar med dagen imorgon :)

Ha en fin kväll <3

Presentation


Tjej på snart 25 år, väntar första barnet BF 11 mars 2014,här får ni läsa om min vardag med känslor/tankar, inredning,tips och ideer samt om min hund dante och sambon jimmy ! :) Lämna gärna en kommentar !

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26 27
28
29 30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards